Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

Mavi Su Nedir Ne İşe Yarar?

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
Mavi su nedir diye merak ediyorsanız eğer, saç dökülmelerine iyi geldiği iddia edilen bir solüsyon olarak karşımıza çıkar. Son dönemde saç dökülmesi problemi yaşayan kadınlar ve erkeklerde bu tür ürünler yaygın olarak tercih edilmeye başlamış durumdadır. Ancak kullanmadan önce hem etkilerini hem de içeriğini araştırmak sağlık açısından sorunların yaşanmaması açısından önemlidir.
Saçı dökülenlerin son yıllarda büyük ilgi gösterdiği saç ekim uygulaması büyük bir pazarı da ortaya çıkardı. Yıllık 1 milyar doları aşan büyüklüğe ulaşan pazarda, ekim maliyetleri de ortalamada 5 ile 25 bin TL arasında değişiyor. Resmi kurumlardan onaylı olanların dışında çok sayıda, onaysız, içeriğinin ne olduğu bilinmeyen ürünlerin de piyasaya sürüldüğü görülürken bu ürünler arasında musluk suyunu mavi su diye vatandaşa yutturmaya çalışanların dahi olduğu iddia ediliyor. Peki mavi su nedir? Mavi yan etkileri nelerdir, saç çıkartıyor mu?

Mavi Su Ne İşe Yarar?

Dökülme problemini azalttığına ve yeni saç çıkarmaya yardımcı olduğu iddia edilen Mavi su, aynı zamanda kıl köklerinin de harekete geçmesine zemin hazırlar. Yararlarının çok fazla olduğu bilinen ürün, yakın zaman öncesinde yurt dışından ithal edilmiştir.

Uzun süredir saç dökülmesi sorununuz varsa ve ektirmek istemiyorsanız eğer kullanabilirsiniz.

Belirlenen zaman dilimi içerisinde düzenli kullanılması halinde etkisi artar.

Saç köklerinin harekete geçerek yoğunlaşmasına katkı sağlar.

Biotin, gliserin, keratin ve kafein gibi içeriğe sahip olan üründe aynı zamanda %80 oranında kimyasal maddelerde bulunur.

Kozmetik ürün olarak piyasaya sürülmüştür, İlaç olarak satış yapılamaz!

Aldığınız markaya göre suyun içeriği de değişiklik göstermektedir. Şuanda Sağlık bakanlığının kozmetik ürünler listesinde Biohira ve Uraw marka mavi suları güvenilir kabul edilmektedir.

Mavi Su Nasıl Kullanılır?

Sabah ve akşam düzenli olmak kaydıyla her gün saç dökülmesinin yaşandığı bölgeye nazik hareketlerle sürülür. Bu aşamada suyu kullanırken masaj yapmaya özen gösterilmelidir. Derinin ve kıl köklerinin harekete geçmesi adına belirtilen işlem faydalı olacaktır. Az bir miktarda kullanmak, etkisini gösterebilmesi açısından yeterlidir.


Mavi su güncel fiyatları: Ürünün fiyatları çok uygun olmamak ile birlikte yine aynı şekilde markaya göre değişir. En az 99 liradan başlar ve 200 TL’ye kadar fiyatları yükselir. Bu aşamada her zaman bilinen, popüler ve güvenilir firmalardan alışveriş yapmak faydalı olacaktır.Ucuz olarak satılan mavi su içerisinde normal su ile çoğaltıldığı ve bu nedenle uygun fiyata alışveriş sitelerinde satıldığı belirlenmiştir. Mavi su popüler hale geldikten sonra merdiven altı satış yapan ve güvenilir olmayan markaların sayısı da artmıştır.

Mavi Su Gerçekten Etkili Mi?

Etkili olup olmadığına dair yapılan kullanıcı yorumları her geçen gün değişiklik gösterir. Bazıları faydasını kısa sürede göstermeye başladığını ifade ederken bir kısım kullanıcı ise memnun kalmamıştır. Mavi su nedir noktasında fikir edinebilmek adına ürünü denemek faydalı olacaktır.

Özellikle saç dökülme probleminiz varsa eğer kullanmak, sonuçlarını en iyi şekilde gözlemlemek açısından yararlıdır.

Her gün düzenli bir şekilde uygulandığını etkisini gören müşterilerin sayısı daha da fazladır.
Kesin yargılar belirtmek kullanıcıları yanlış yönlendireceğinden dolayı bu noktada ürünü denemelerini tavsiye etmek daha da doğru olacaktır.

Mavi Su Zararlı Mı?

Sağlık Bakanlığı onayı olmayan merdiven altı markalardan alınan suyun zararlı olduğu kanıtlanmıştır. Ciltte iritasyon ya da alerjik reaksiyonlara neden olabileceği gibi aynı zamanda uzmanlar tarafından kalp krizini tetiklediği de belirtmiştir. Bu nedenle satın almadan önce hem marka hem de onaylı olup olmadığı detaylı şekilde araştırılmalıdır.

Orijinal Ürün Kullanmak Önemli!

Uzun vadede herhangi bir sorun yaşamamak adına her zaman orijinal ürün kullanmak yararlı olacaktır. Böylelikle kısa zamanda etkilerini görme fırsatı elde edebilirsiniz. Özellikle erkeklerde saç dökülmesi, zaman içerisinde arttığından dolayı kendinizi daha iyi hissedebilmeniz adına bu tür bir yöntem deneyebilirsiniz. Etkili olması durumunda saç ekiminin acılı süreçleri ile uğraşmanıza gerek yoktur.

Bakanlık Onayı Olması Şart!

Mavi su almak istiyorsanız eğer, öncelikle satın alacağınız markanın Sağlık Bakanlığı onaylı olmasına dikkat etmelisiniz. Hem ürünün performansı yüksek olacağı gibi hem de ciltte herhangi bir problem yaratmaz. Ülkemize geldiği andan itibaren sahte su yapan firmaların sayısı oldukça fazladır. Yanlış yönlendirilmemek adına her zaman güvenilir markaları kullanmak ve sipariş vermek gerekir.

Kaynak:www.biohiram.com .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.