Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

BİNANCE NEDİR? NASIL KAYIT OLUNUR? PARA YATIRMA, APP VE APİ BİLGİLERİ

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
Binance Nedir? Binance, yüksek ticaret hacmi, Bitcoin‘in yanı sıra marketinde listelediği altcoin’lerin çeşitliliğiyle öne çıkan kripto para alım ve satım platformudur. Binance, tüm bunlardan dolayı Türkiye’de kripto para borsası arayışında olan kullanıcının genel olarak ilk adım attığı, tercih ettiği borsalar arasında yer almaktadır.
Binance’da İşlem Nasıl Yapılır?
Binance Hesap Açma
Binance’da işlem yapabilmek için öncelikle buradan devam ederek üyelik oluşturmanız gerekiyor. Üyeliğiniz varsa bu adımı atlayabilirsiniz.

Binance’ta hesap doğrulaması yapmadan günlük 2 BTC’ye kadar çekim yapabiliyorsunuz. Ki bu küçük ve orta ölçekli yatırımcı için oldukça yüksek bir rakam. Günün sonunda hesap sağlığınız için üyelik doğrulaması yapmanız şart denilebilir. Bu yüzden üyelik doğrulamasını yapmanızı tavsiye ederiz.

Binance Para Yatırma
Üyelik adımını tamamladıktan sonra artık hesabınıza Bitcoin, Ethereum veya başka kripto para birimleri almak için para yatırmanız gerekiyor. Binance’a Papara aracılığıyla ya da doğrudan kredi kartıyla Türk Lirası yatırabilirsiniz. Bunun için Binance’ın sol üst kısmındaki “Kripto Al” menüsüne tıklamalı ve sizin için uygun olan para yatırma yöntemini (Kredi Kartı/Banka Kartı veya Papara) seçmelisiniz.



Binance, Bitcoin ve altcoin alım satımı için neredeyse herkesin en çok kullandığı kripto para borsası.
Binance’te komisyon oranları oldukça düşük ve Binance kullanımı çok kolay. Bu rehber ile ilk önce %10 komisyon indirimli Binance hesabı açabilir daha sonra da bu oranı %35'e çıkarabilirsiniz.
Öncelikle Binance hesabı açmak için linke tıklayarak Binance’in kayıt sayfasına gidin: Binance üye ol
Daha sonra formu aşağıdaki gibi doldurun. Onay kutusunu işaretleyip hesap oluştura tıklayın.

Binance referans kimliği : 12326859 


Binance referans kimliği : 12326859 
Bu kimliği e-posta ve 


Butona tıkladıktan sonra robot onayını çubuğu kare içine çekerek geçin.
Daha sonra email adresinize kod gönderilecek. Bu kodu karşınıza çıkan ekrana girin.
Kodu girdikten sonra Binance hesabınız açılmış olacak. Daha sonra tek yapmanız gereken hesabınızın güvenliği için ekrana gelen iki aşamalı doğrulamayı etkinleştirmek:

Binance iki aşamalı doğrulama / Binance üyelik 2020
Telefonunuza Google Authentication kurarak iki aşamalı doğrulama kullanabilirsiniz. Ya da SMS ile iki aşamalı doğrulamayı etkinleştirebilirsiniz.
Bu şekilde Binance hesabınıza girmek için şifrenize ek olarak SMS onayı da gerekecek. Bu da güvenliği artıracak.
Ekstra %25 komisyon indirimi daha kazanmak için hesabınızda Binance Coin (BNB) tutabilirsiniz. Bu şekilde siz al sat yaptıkça komisyon olarak BNB kesilecek ve toplamda %35 daha az komisyon ödeyeceksiniz.


%10 komisyon indirimi sonsuza kadar geçerli. Ancak %25 ekstra komisyon indiriminden yararlanmak için hesabınızda Binance Coin (BNB) tutmanız gerekiyor.
Binance’e nasıl para yatırılır?
Binance hesabı açtınız. Şimdi sıra Binance hesabınıza para veya coin yatırmaya geldi. Binance hesabınıza ‘’deposit’’ kısmından Papara ile TL yatırabilirsiniz.
Ancak bunun yerine Paribu veya BtcTurk gibi borsalardan Türk Lirası ile coin alıp Binance’e gönderebilirsiniz. Bu daha kolay ve aynı zamanda daha az masralı olacaktır.
Bunun için örneğin Türkiye’deki en çok kullanılan kripto para borsası olan BtcTurk PRO’ya üye olup, TL yatırıp, Bitcoin veya diğer coin’leri alabilirsiniz.
Türkiye’deki birçok kripto para borsası bulunuyor. Bu kripto para borsaları arasında işlem hacmi yeterince yüksek olan sadece birkaç kripto para borsası var. Paribu ve BtcTurk bunlara örnek olarak verilebilir.
Paribu’da komisyon oranları piyasa yapıcı ve piyasa alıcı işlemler için sırasıyla %0.25 ve %0.35 ilen BtcTurk PRO’da bu oranlar %0.10 ve %0.18. BtcTurk PRO’ya veya başka bir borsaya üye olarak Türk Lirası ile Binance’e göndermek için coin alabilirsiniz.
Türkiye’deki kripto para borsalarından aldığınız coin’i Binance hesabınıza yatırmak için Binance hesabınızda bakiye kısmına gelin. Burada Bitcoin ve diğer coin’ler için yatırma adreslerinizi görebilirsiniz.


BTC veya başka coin’lere ait size özel yatırma adresinize Paribu’dan veya BtcTurk PRO’dan satın aldığınız coin’leri çekebilirsiniz. Paribu’dan Binance’e coin aktarma ile ilgili resimli anlatım için bu yazıya bakabilirsiniz. Bu işlem ardından Binance’te alım satım yapmaya başlayabilirsiniz.
Binance’te nasıl alım satım yapılır?
Binance hesabınıza coin veya Papara ile TL yatırdıktan sonra Binance’te coin alım satımı yapmaya başlayabilirsiniz.
Binance’te Bitcoin veya diğer coin’leri alıp satmak için al-sat kısmından temel, klasik veya gelişmiş sayfalarını kullanabilirsiniz. Eğer al sat yaparken grafikler ve diğer detayları görmek istiyorsanız gelişmiş kısmı kullanın.
Image for post
Binance al-sat sayfasında BTC/USDT, ETH/USDT, BTC/TRY ve BNB/BTC gibi yüzlerce farklı işlem çifti bulabilirsiniz. Hangi coin’leri alıp satmak istiyorsanız o işlem çiftini seçerek işlem yapmaya başlayabilirsiniz.

Kayıt tamamlandı. Binance’ dan bir mail gelecek mail adresinize. Bu sayfa açık kalsın ve mail adresinize gelen maili kontrol edin bu sırada.

 
Mail adresinize aktivasyon maili yollayacaklar.

 

Binance’ dan gelen mail aşağıdaki gibidir. Gelen mailde hesabımızı aktive etmek için “Verify Email” yazan kısıma tıklıyoruz. Yeni bir sayfa açılıyor ve hesabımız aktif hale geliyor. Eğer mail gelmediyse spam – junk – gereksiz klasör gibi yerlere bakmayı unutmayın. Buralarda da yoksa; 5-10 dk bekleyin. Yine mail gelmediyse; üyelik sırasında vermiş olduğumuz mail adresimiz hatalı olabilir. Bunu kontrol edin..

 

Maildeki Verify butonuna tıklıyoruz.

 

Mail geldi, Verify butonuna tıkladık ve yeni bir sayfa açıldı. Açılan sayfada “Your account is activated” yazar. Bu an itibariyle hesabınız aktif hale getirilmiş demektir.  Login’ e tıklayarak hesabımızı giriş yapabiliriz..

 

Şimdi artık Bitcoinlerimizi Binance' a yatırarak alt coin borsalarında oynayabiliriz.

 

Hesabımıza giriş yaptıktan sonra size ilk olarak 2 aşamalı doğrulama ekranını çıkartacaktır. Bunu dilerseniz “Skip” diyerek geçebiliriz. Daha sonra “2FA” yani iki aşamalı doğrulamayı aktif hale getirebiliriz. Karar sizin. Eğer hesabınızda yüzbinlerce dolar barındıracaksanız 2FA’ yı aktif hale getirmenizde fayda var.

 

Binance Para Yatırma & Para Çekme

 
2FA’ yı Google Authenticator veya SMS olarak aktive edebilirsiniz. Fakat kısa mesaj olarak Türkiye henüz sisteme dahil değil. O bakıma bu adresten google authenticator’ ı cep telefonunuza indirmeniz gerekecektir. Ardından 2FA aktivasyonu için öncelikle Account sayfanıza girerek “Two-factor Authentication” kısmındaki “Google Auth” “Enable” yapın. Karşınıza çıkan sayfada aşağıdaki gibi size özel karekod olacaktır. Karekod’ u cep telefonunuza indirdiğiniz Google Authenticator programını açarak okutun. Bu aynen eskiden bankaların kişilere fiziksel şifre oluşturucu cihazlarına benziyor. Google Authenticator size dakikada 2 defa yeni şifre oluşturur. Binance’ a girişlerde bunu kullanmanız gerekir.

Daha önce de dediğim gibi, eğer hesabınızda çok yüklü miktarlarda para (bitcoin) yoksa, bunu daha sonradan da aktifleştirebilirsiniz.

 

Binance Mobile Api Girişi ( Karekod )

 

Karekod’ u cep telefonumuza okuttuktan sonra artık 2 aşamalı doğrulama kısmını halletmiş oluyoruz. Bundan sonra Binance.com hesabımıza giriş yaparken artık cep telefonumuzdaki Google Auth’ a girerek oradaki şifreyide giriş ekranına yazmanız gerekecek.

 



 

Yüksek miktarlı al-sat yapacaklar için güvenlik kısmınıda halletikten sonra artık hesabımıza BTC veya sitede yer alan diğer coinlerden aktarım yapabiliriz. Bunu üst menüdeki “Funds” kısmındaki “Deposits & Withdrawals” dan yapabiliriz. “Deposits & Withdrawals” a tıklıyoruz. Karşımıza alt coinlerin bulunduğu bir ekran gelecek. Bu ekranda hesabınızdaki coinler ve en sağ taraflarında ise “Deposit” ve “Withdrawals” butonları yer almaktadır. Para yatırmak için “Deposit” butonuna tıklıyoruz ve size adresini oluşturuyor. Bu sizin Binance’ daki Wallet yani cüzdan adresiniz. Size özeldir. Bu adrese istediğiniz exchange borsasından (bitfinex, btcturk, paribu vb..) bitcoin yollayabilirsiniz. İşlem ortalama olarak 10-30 dk sürecektir. Ardından yeniden aynı yere girdiğinizde BTC’ nizi cüzdanınızda göreceksiniz.

Binance Bitcoin Yatırma

Bitcoinlerimiz hesabımıza yattıktan sonra artık alt coinleri alıp satabiliriz. Site bu açıdan çok kullanışlı. Size “Basic” ve “Advanced” olarak iki seçenek sunuyor. Benim size tavsiyem “Basic” sayfasından işlem yapmanız. Basiz sayfası daha kullanışlı ve sadedir. Borsa kısmına ise sayfanın sol üst kısmında giriyoruz. Sol üstte “Exchange” yazan kısma tıklıyoruz e alt menü açılıyor. Buradan “Basic” e tıklayın. Ardından coin borsası karşınıza gelecektir. (Aşağıda resimdeki gibi..)

Bitcoin Al Sat İşlemleri

Borsada artık sağ taraftan almak istediğimiz coinleri görebilir, tıklayıp “Buy” dediğimizde satın alabiliriz. Artık bu kısımlarını da anlatmaya gerek yoktur sanırım 🙂

 

 

1 yorum:

  1. Binance telegram grubundaki adminlerin kullanıcı adları bu şekilde. Telegramda kişi arayıp aşağıdaki kişileri bulup adminlere ulaşabilirsiniz.

    Lütfen sorunuzu genel sohbet kanalımızda sorunuz ve yardım için size özelden mesaj atanları dikkate almayınız, Ayrıca buradan ticket açabilirsiniz.

    Adminler (Angel'lar): @ElifBNB @BinanceAngelDeaf @Asomeraf @kriptoleo @root1903 @kemalcagin @Coskunbinance @canatakanu @myoushu @BNBxxx @drages34 @tusabnb @sudobinance @Binangel @bscangel @SailouG @ugurdonmez @stonerali @HardRandoMM

    YanıtlaSil


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.