Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

#BIST Günün Önemli Şirket Haberler #ASELS #BJKAS #COSMO #DGKLB #ECILC #ESCOM #FORMT #GEDIK #GLRYH #HALKB #IZMDC #KLKIM #KOZAL #KUYAS #MANAS #MERIT #MEGAP #RTALB #TTKOM #TGSAS #GESAN #TRILC

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
#ASELS ASELSAN - 1 yıl süre ile Yönetici Sorumluluk Sigortasının yenilendiği açıklandı.

#BJKAS BEŞİKTAŞ - CAS nezdindeki vadesi geçmiş borçlara ilişkin yükümlülüklerin yerine getirildiği ve 2021/2022 UEFA gelirlerinin %15'ine el konulması durumunun ortadan kalktığı açıklandı.



#COSMO COSMOS - Şirket bağlı ortaklığı Enerji Ofisi Akaryakıt ile yürütülen olası ortaklık ve işbirliği görüşmeleri kapsamında Almanya'da yerleşik Slone Consulting GmbH şirketi yetkililerine 16 - 20 Ağustos’ta sunum yapılacağı açıklandı.

#DGKLB DOĞTAŞ KELEBEK - ABD’de "Doğtas Furnature USA INC." unvanlı şirketin kuruluş işlemlerinin tamamlandığı açıklandı.



#ECILC ECZACIBAŞI İLAÇ - Şirket bağlı ortaklığı EİP Eczacıbaşı İlaç’ın Vicineum markalı ilacın, Türkiye ve KKTC’de pazarlama ve satış hakları için Sesen Bio Inc. ile lisans ve dağıtım anlaşması imzalayacağı, 1,5 milyon dolar ön ödeme ve net satış üzerinden %30 telif hakkı ödemesi yapılacağı açıklandı.



#ESCOM ESCORT BİLGİSAYAR - Sermaye artırımından elde edilecek fonla satın alınması planlanan Robotistan Elektronik paylarının, şirket tarafından doğrudan satın alınmasına karar verilmesi nedeniyle tahsisli sermaye artırım sürecinin iptal edildiği açıklandı.



#FORMT FORMET ÇELİK KAPI -
- Şirket kayıtlı sermaye tavanının 300 milyon TL’den 1,2 milyar TL’ye yükseltilmesi Ticaret Sicil’de tescil edildi.
- Şirket unvanının Formet Metal ve Cam Sanayi A.Ş. olarak değiştirilmesi Ticaret Sicil’de tescil edildi.



#GEDIK GEDİK YATIRIM - Aydın Efeler’de şube açılması kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından olumlu karşılandı.



#GLRYH GÜLER YATIRIM HOLDİNG -
- Şirket kayıtlı sermaye tavanının 120 milyon TL’den 360 milyon TL’ye yükseltilmesi kapsamında SPK’ya başvuru yapıldığı açıklandı.
- Şirket bağlı ortaklıklarından ICG Finansal Danışmanlık tarafından 10 milyon TL sermayeli Şehristan Yapı’nın %10'una 1 milyon TL bedelle kurucu ortak olarak iştirak edildiği açıklandı.



#HALKB HALK BANKASI - 30 milyar TL’ye kadar borçlanma aracı ihracı kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.



#IZMDC İZMİR DEMİR ÇELİK - Çelikhane üretim kapasitesinin 1.400.000 ton/yıldan 2.800.000 ton/yıla çıkarılmasına karar verilmesi sonrasında, çelikhane yatırımının ön sözleşme görüşmelerinin tamamlandığı ve Çelikhane yatırımının 100 milyon dolar tutarında gerçekleşmesi planlandığı, Sürekli Döküm Makinesi kurulumu için ana ekipman tedariki konusunda SMS Concast firması ile 11,5 milyon euro, Hava Ayrıştırma Tesisi kurulumu için ana ekipman tedariki konusunda AVIC Internatıonal ve AVIC Endustrıyel ile toplam 16,7 milyon dolar olmak üzere anlaşma sağlandığı açıklandı.



#KLKIM KALEKİM KİMYA - Kuru harç yatırımı için 23 milyon TL tahsis edilmesine ve Mardin OSB’de kuru harç ilave hattı kurulmasına karar verildiği açıklandı.



#KOZAL KOZA ALTIN - Koza Ltd’nin İngiltere’de devam eden davasında, Kayyumların ve yönetim kurulu üyelerinin atamalarının Türk iç hukuk düzenini ilgilendirdiği, İngiliz mahkemeleri tarafından değerlendirilmesi gereken bir konu olmadığı açıklandı.

#KUYAS KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL - Şirket kayıtlı sermaye tavanının 100 milyon TL’den 500 milyon TL’ye yükseltilmesi Genel Kurul’da da onaylandı.



#MAALT MARMARİS ALTIN YUNUS - Şirketin Divan Talya Otel Projesi ile ilgili ÇED sürecinin başladığı medyada yer aldı.



#MANAS MANAS ENERJİ YÖNETİMİ - Yönetim Kurulu Başkan Ahmet Reşat Görür ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’in sahip oldukları paylarının satış görüşmelerinin olumlu olarak sonuçlandığını ve sahip oldukları paylardan toplam 3.000.000 adedinin pay başına 12,64 TL bedelle Fırat Life Yatırım’a satışı için Pay Satış Sözleşmesi imzalandığı açıklandı.



#MERIT MERİT TURİZM - Şirketin grup şirketi Voyager Kıbrıs Limited'in sermayesinin 1,1 milyar TL’den 1,3 milyar TL’ye yükseltildiği açıklandı.



#MEGAP MEGA POLİETİLEN - ÇED Süreci tamamlanan Adıyaman Besni OSB’deki fabrika yerleşkesinde yapılacak Örme Kumaş Boyama Tesisi için Bakanlığa 90 mİlyon TL’lik Yatırım Teşvik Belgesi başvurusu yapılacağı açıklandı.



#OTKAR OTOKAR - İETT Genel Müdürlüğü'nün açmış olduğu, 100 adet dizel körüklü tip otobüs ve araçların 3 yıllık bakımını içeren ihalede en iyi fiyatın şirket tarafından verildiği açıklandı.



#QNBFB QNB FİNANSBANK - 30 milyar TL’ye kadar borçlanma aracı ihracı kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.

#RTALB RTA LABORATUVARLARI - Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü tarafından Covid - 19 PCR tanı kitinin temini kapsamında yapılan anlaşma kapsamında şirkete verilen 1.800.000 adet ürün siparişinin teslim edildiği açıklandı.

 

#SNKRN SENKRON GÜVENLİK -
- Şirket bağlı ortaklığı Senkron Bina Teknolojileri’nin Prizma Elektrik ve KSA İnşaat ile kurdukları SNK-PR-KSK Adi ortaklığının, Dicle Kök Enerji arasında imzaladığı 52,4 milyon TL sözleşme kapsamında ilk hakediş karşılığı olarak 640.000 TL bedelin tahsil edildiği açıklandı.
- Şirketin Öncü Metal ile kurdukları SNK-ÖNCÜ Adi Ortaklığı'nın, Dicle Kök Enerji arasında imzaladığı 26,3 milyon TL bedelli sözleşmeye kapsamında ilk hakediş karşılığı olarak 174.026 TL bedelin tahsil edildiği açıklandı.



#TTKOM TÜRK TELEKOM - Dünya gazetesinde yer alan habere göre Çalık Grubu ve Türk Telekom konsorsiyumunun ALBtelecom'un satışı için EY'ye yetki verildiğinin iddia edildiği medyada yer aldı.



#TGSAS TGS DIŞ TİCARET - Şirketin sahip olduğu Onaylanmış Kişi Statü Belgesi‘nin 2 yıl süre ile yenilendiği açıklandı.



#ULUUN ULUSOY UN - Şirket bağlı ortaklığı Rolweg’in Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından yapılan Buğday İthalatı ihalesinde verdiği 14,9 milyon dolarlık teklif sonrasında Rolweg’in ihaleyi kazandığı açıklandı.



#VERTU VERUSATURK GİRİŞİM - Şirketin %10 oranındaki iştiraki Probel Yazılım’ın halka arz işlemleri kapsamında Şirket Esas Sözleşmesi'nin mevzuat hükümlerine uygun hale getirilmesi amacıyla SPK’ya ön izin başvurusunda bulunulduğu açıklandı. 

HALKA ARZ

#Birleşim Mühendislik ’in 39.000.000 adet payının pay başına 9,10 TL fiyattan halka arzına SPK tarafından onay verildi.

#GESAN GESAN - Şirket paylarının halka arzı kapsamında talepler 11 - 13 Ağustos’ta toplanacak.

#KZBGY KIZILBÜK GMYO - Şirket paylarının halka arzı kapsamında talepler bugün toplanacak.

PAY ALIM/SATIM - SERMAYE/ORTAKLIK YAPISI DEĞİŞİM


#ARDYZ ARD YAZILIM - Ard Grup Holding tarafından 51,50 TL fiyattan 1.215.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %25,13’e geriledi.

#DARDL DARDANEL- Şirket sermayesinin 53,3 milyon TL’den %1.000 oranında bedelli olarak 532,8 milyon TL nakden artışla 586,1 milyon TL’ye yükseltilmesi kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.

#DZGYO DENİZ GMYO - Deniz Yatırım tarafından 2,29 TL fiyattan 1.400.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %74,72’ye geriledi.

#GSDDE GSD DENİZCİLİK - Şirket sermayesinin 52,2 milyon TL’den %189,38 oranında bedelli olarak 98,8 milyon TL nakden artışla 151 milyon TL’ye yükseltilmesi kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.

#INFO İNFO YATIRIM - Şirket paylarının geri alınması kapsamında 128.432 adet pay 3,76 - 3,82 TL fiyat aralığından geri alındı.

#KRSTL KRİSTAL KOLA - Şirket sermayesinin 96 milyon TL’den %100 oranında bedelli olarak 96 milyon TL nakden artışla 192 milyon TL’ye yükseltilmesi kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.

#MRGYO MARTI GMYO - Putrich Golden tarafından 1,07 - 1,08 TL fiyat aralığından 4.209.520 adet pay alınırken, şirket sermayesindeki payı %5,20’ye yükseldi. 

#SKTAS SÖKTAŞ - Şirket sermayesinin 78,2 milyon TL’den %96,59 oranında bedelli olarak 75,6 milyon TL nakden artışla 153,8 milyon TL’ye yükseltilmesi kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.

#TRILC TURK İLAÇ VE SERUM - Şirket sermayesi bugün 77,1 milyon TL’den %110 oranında bedelsiz olarak 84,8 milyon TL artışla 161,8 milyon TL’ye yükseltilecek olup, düzeltilmiş pay fiyatı 13,51 TL’ye denk gelmekte.

#TGSAS TGS DIŞ TİCARET - Şirket sermayesinin 15 milyon TL’den %100 oranında bedelli olarak 15 milyon TL nakden artışla 30 milyon TL’ye yükseltilmesi kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından olumsuz karşılandı.

#ZOREN ZORLU ENERJİ - Şirket sermayesinin 2 milyar TL’den %25 oranında bedelli olarak 500 milyon TL nakden artışla 2,5 milyar TL’ye yükseltilmesi kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.

İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.