Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

#BIST Günün Önemli Şirket Haberleri #AKBNK #AGHOL #AKYHO #ALMAD #AVHOL #ESCAR #GUBRF #IEYHO #IHLAS #ISKPL #ISGSY #KATMR #KRVGD #LKMNH #ODAS #QUAGR #RALYH #RYGYO #SONME #TCELL #TETMT #TTKOM #TMSN

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
Güne başlarken, şirketlerin sermaye artırımları, iş anlaşmaları, ortaklık yapılarındaki değişimler, öne çıkan projeleri neler? Piyasalar açılmadan okunması gereken şirket haberleri...

#AKBNK AKBANK - 155 gün vadeli 461,6 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

#AGHOL ANADOLU GRUBU HOLDİNG - JCR Eurasia tarafından şirketin uzun vadeli ulusal notunun AA+ (Trk), kısa vadeli ulusal notunun A-1+ (Trk), uzun vadeli uluslararası notunu BBB-, kısa vadeli uluslararası notunun A-3, not görünümlerini ise durağan olarak belirlendiği açıklandı.
#AKYHO AKDENİZ YATIRIM HOLDİNG - Mahmutbey’de bulunan merkez binanın satılarak, satış işleminin tescil edildiği açıklandı.

#ALMAD ALTINYAĞ MADENCİLİK - Tekirdağ Malkara’da bulunan şirkete ait maden sahasında kurulu bulunan, Batı Trakya Madencilik’in sahip olduğu ve mevcutta çalışılan Kömür Yıkama ve Zenginleştirme Tesisinin 15 milyon TL’ye satın alınmasına karar verildiği açıklandı.

#AVHOL AVRUPA YATIRIM HOLDİNG - Gaziantep OSB’de 4 milyon TL sermayeli Naturel Geri Dönüşüm Sanayi unvanlı şirketin kurulmasına karar verildiği açıklandı.

#ESCAR ESCAR OTO KİRALAMA - JCR Eurasia tarafından şirketin uzun vadeli uluslararası yerel ve yabancı para notlarının BB, kısa vadeli uluslararası kısa vadeli yerli ve yabancı para notlarının B, not görünümlerinin ise stabil olarak belirlendiği açıklandı.



#GUBRF GÜBRETAŞ GÜBRE FABRİKALARI -
- Söğüt Altın Madeni Kapasite Artışı Projesi ile ilgili olarak ÇED Olumlu kararının verilip proje ile ilgili ÇED onay sürecinin tamamlandığı açıklandı.
- TİGEM tarafından kimyevi gübre alımına ilişkin olarak yapılan ihalenin şirket tarafından kazanılması sonrasında, piyasa koşulları nedeniyle ihalenin teklif şartlarının yerine getirilmesinin şirket açısından zorlaştığı ve Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu kapsamında mücbir sebep değerlendirmesi yapılarak ihalenin iptal edilmesi ve geçici teminat mektubunun iade edilmesi talebinde bulunulduğu, başvurunun TİGEM tarafından kabul edilmediği ve şirketin 6 ay süreyle kamu ihalelerinden yasaklanmasına karar verildiği açıklanırken, şirket tarafından yürütmenin durdurulması talepli iptal davası açılacağı belirtildi.

#IEYHO IŞIKLAR ENERJİ YAPI HOLDİNG - Şirketin %100 bağlı ortaklığı Metemteks’in sermayesinin 22 milyon TL’den 25 milyon TL’ye yükseltildiği açıklandı.


#IHLAS İHLAS HOLDİNG - İstanbul Avcılar’daki 8.625 m² büyüklüğündeki arsa ve 11.275 m² büyüklüğündeki arsa için, %39'u arsa sahibine ait olacak şekilde Hasılat Paylaşımı Sözleşmesi imzalandığı açıklandı.



#ISKPL IŞIK PLASTİK  - Marmaray CR3 Projesi Geneli Muhtelif Bölgelerde Gürültü Bariyeri Temini ve Montaj işlerinin devamı niteliğinde olan 2. Faz Marmaray CR3 Projesi Geneli Muhtelif Bölgelerde Gürültü Bariyeri Temini ve Montaj işlerinin ihalesinin şirket tarafından alındığı, çalışmaların Mart’a kadar tamamlanmasının planlandığı açıklandı.


#ISGSY İŞ GİRİŞİM - 2016 yılında Şirketin iştiraki Ortopro’ya kredilerinin yeniden yapılandırılması amacı ile YKBNK’dan tahsis edilen uzun vadeli 20 milyon TL’lik kredinin kullanılabilmesi için şirketin Ortopro'daki 18.351.069 adet payının rehin edildiği, 2021 yılında bu rehinin sonlandırıldığı, Ortopro sermayesindeki payların tamamının ISCTR’den kullanılacak kredilerden doğacak her türlü borçlarının teminatı olarak ISCTR lehine rehin edilmesine karar verildiği açıklandı.



#KATMR KATMERCİLER - Sermaye artırımından elde edilen fonun 169,5 milyon TL’sinin finansal borç ve faiz ödemelerinde, 151,1 milyon TL’sinin sanayi projelerinin finansmanında, 23,0 milyon TL’sinin ise işletme sermayesi ihtiyacında kullanıldığı açıklandı.

#KRVGD KERVAN GIDA - Şirketin Polonya’da alım süreci tamamlanan şirket kapsamında, şirketin %100 bağlı ortaklığı Tornellon Investments tarafından %64,93'ü satın alınan ZPC Otmuchow isimli şirketin bağlı olduğu Polonya Sermaye Piyasaları kanunları kapsamında, zorunlu çağrıya gidildiği, çağrıya katılan 98.020 adet payın satın alınarak Tornellon Investments'ın ZPC Otmuchow’taki payının %65,31'e yükseldiği açıklandı.

#LKMNH LOKMAN HEKİM - Şirketin LHÜ Ankara Hastanesi ile olan işbirliğine ek olarak 2021 yılının Eylül ayında faaliyete başlayan LHÜ Diş Hastanesi ile şirket arasında Ortak Altyapı ve Kaynak Kullanım Protokolü imzalandığı açıklandı.


#ODAS ODAŞ ELEKTRİK -
- Küçük Enerji Üretim şirketinin 6,8 milyon dolar üzerinden satıldığı açıklandı.
- Değerli metal madenciliğinde yeni başvuru ve sahalara yönelik alım olanakları değerlendirilmesi amacıyla İsrail menşeili bir firma ile bakteri ve virüs tutmayan nanoteknolojik ürünler üretilmesine yönelik anlaşma sağlandığı, değerli metal madenciliğine yönelik çalışmalar kapsamında Karaağaç Bölgesinin ÇED Ruhsatına yönelik revize çalışmaların da devam ettiği açıklandı.


#QUAGR QUA GRANITE - Halka arzdan elde edilen fonun 148,9 milyon TL’sinin üretim kapasitesinin artırılmasında, 40 milyon TL’sinin finansal borç ödemelerinde, 50 milyon TL’sinin ise işletme sermayesi ihtiyacında kullanıldığı açıklandı.

#RALYH RAL YATIRIM HOLDİNG - Ocak - Ekim döneminde prim üretimi %36,76 artışla 1,67 milyar TL’ye yükseldi.

#RYGYO REYSAŞ GYO - Antalya Kepez’deki 5.730 m 2 ’lik deponun 800 m 2 ’lik depolama alanının 3 yıllığına kiraya verildiği, 3 yılda 350.000 TL gelir elde edileceği açıklandı.

#SONME SÖNMEZ FİLAMENT - VBTS kapsamında şirket paylarına 17 Aralık’a kadar emir paketi tedbiri getirildi.

#TCELL TURKCELL - Fitch tarafından şirketin kredi notları teyit edildi.


#TETMT TETAMAT GIDA - Sermaye artırımından elde edilecek fonun 16,0 milyon TL’sinin sermaye avansı ödemesinde, 2,8 milyon TL’sinin işletme sermayesi ihtiyacında, 2,2 milyon TL’sinin ise makine ve ilave inşaat yatırımında kullanılmasının planlandığı açıklandı.

#TTKOM TÜRK TELEKOM - Fitch tarafından şirketin kredi notları ve görünümü teyit edildi.


#TMSN TÜMOSAN - Şirket ile MSB Tersaneler Genel Müdürlüğü, Gölcük Tersanesi Komutanlığı arasında Stratejik İşbirliği Anlaşması imzalandığı açıklandı.


#UNLU ÜNLÜ YATIRIM HOLDİNG - Halka arzdan elde edilen fonun 61 milyon TL’sinin TL cinsinden olmak üzere, risksiz bankacılık ürünlerinde değerlendirildiği ve TL cinsi üzerinden olmak üzere nemalandırıldığı açıklandı.


#VERTU VERUSATÜRK GİRİŞİM - TSPB tarafından düzenlenen 6. TSPB Sermaye Piyasaları Ödülleri' kapsamında; şirketin Yatırım Ortaklığı kategorisinde GSYO Girişim Sermayesi Yatırım Artış Lideri - 2020 dalında ödül aldığı açıklandı. 

#ISSEN İŞBİR SENTETİK - Şirket payları bugün Borsa'da işlem görmeye başlayacak.

#KONKA KONYA KAĞIT - Şirket paylarının halka arzı kapsamında talepler bugün ve yarın talep toplanacak.


#MOBTL MOBİLTEL - Şirket paylarının halka arzı kapsamında talepler bugün ve yarın talep toplanacak.


#ANELE ANEL ELEKTRİK - Şirket sermayesinin 200 milyon TL’den %32,5 oranında bedelli olarak 65 milyon TL milyon TL nakden artışla 265 milyon TL’ye yükseltilmesi kapsamında rüçhan haklarının kullandırılmasının ardından kalan 181.109 adet pay bugün ve yarın Borsa Birincil Piyasa’da satılacak.

#ARCLK ARÇELİK - Şirket paylarının geri alınması kapsamında 142.703 adet pay 39,38 - 39,60 TL fiyat aralığından geri alındı.

#ARSAN ARSAN TEKSTİL - Şirket sermayesinin 153 milyon TL’den %92,81 oranında bedelsiz olarak 142 milyon TL artışla 295 milyon TL’ye yükseltilmesi kapsamında SPK’ya başvuru yapıldı.

#COSMO COSMOS YATIRIM HOLDİNG - Sıtkı Murat Aşık tarafından 10,00 TL fiyattan 9.885 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %16,46’ya geriledi.

#ENKAI ENKA İNŞAAT - Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sinan Tara tarafından 12,53 - 12,95 TL fiyat aralığından 200.000 adet pay alınırken, şirket sermayesindeki payı %0,39’a yükseldi.

#INFO İNFO YATIRIM - Şirket paylarının geri alınması kapsamında 385.859 adet pay 4,67 - 4,70 TL fiyat aralığından geri alındı.

#RYGYO REYSAŞ GYO - Egemen Döven tarafından 3,13 - 3,15 TL fiyat aralığından 500.000 adet pay alınırken, şirket sermayesindeki payı %7,40’a yükseldi.

#SAHOL SABANCI HOLDİNG - Şirket paylarının geri alınması kapsamında 400.000 adet pay 13,71 - 13,95 TL fiyat aralığından geri alındı.

#TETMT TETAMAT GIDA - Tahsisli sermaye artırımı yapılmasına karar verildiği açıklandı.

#YKBNK YAPI KREDİ BANKASI - Unicredit tarafından 32.851.791 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %19,61’e geriledi.

İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.