Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

#BİST Günün önemli şirket haberleri #AKFGY #EGEPO #ALMAD #AVGYO #AYDEM #BRISA #CEMTS #EUREN #EKGYO #GESAN #GLYHO #ISCTR #KMPUR #MEDTR #MRGYO #MEGAP #NETAS #NTHOL #TUCLK #ULUSE

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
#AKFGY #EGEPO - VBTS kapsamında şirket paylarına 29 Haziran’a kadar açığa satış ve kredili işlem yasağı getirildi.

#ALMAD - YİP’te işlem gören şirket paylarının Alt Pazar’da işlem görmesi için Borsa’ya başvuru yapıldığı açıklandı.

#AVGYO -Sermaye artırım başvurusunun geri çekilmesine ve sonrasında yapılması planlanan Metro Hotel Apartments Projesinin durdurulmasına karar verildiği açıklandı.İstanbul Arnavutköy’deki 5 adet bir katlı, 1 adet iki katlı betorname işyeri ile arsasının, iki katlı ve üç katlı 2 adet kargir işyeri ile arsasının satışa çıkarılmasına karar verildiği açıklandı.
#AYDEM - JCR Avrasya tarafından şirketin Uzun Vadeli Ulusal Kredi Notunun, Kısa Vadeli Ulusal Kredi Notunun ve not görünümlerinin teyit edildiği açıklanırken, şirketin Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı ve Yerel Para Cinsinden Kredi Notlarının ve görünümlerinin BB/Stabil olarak belirlendi.

#BRISA - JCR tarafından şirketin Uzun Vadeli Ulusal Notunun AAA (tr) / (Stabil Görünüm), Kısa Vadeli Ulusal Notunun "J1+ (t r) / (Stabil Görünüm, Uzun Vadeli Uluslararası Notunun ise "BBB+ / (Stabil Görünüm) olarak belirlendiği açıklandı.

#CEMTS - Bursa Karacabey’de 34.400 m 2 ’lik gayrimenkulün 22,4 milyon TL bedelle satın alındığı açıklandı.

#EUREN - Şirket paylarının halka arzı kapsamında talepler 2 - 3 Haziran’da toplanacak.

#EKGYO - Ebruli Ispartakule projesinin Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye ek protokol sonrası 208,3 milyon TL olan Asgari Şirket Payı Toplam Gelirinin 345,6 milyon TL’ye yükseldiği açıklandı.

#GESAN - Şirketin %70 bağlı ortaklığı Europower Enerji’nin Toroslar EDAŞ tarafından gerçekleştirilen Hücre & Trafo Merkezi - MMMH - Havalı Alımı İşi için ihaleye girerek en avantajlı teklifin verilmesi sonrasında, bugün 6,9 milyon dolarlık sözleşmenin imzalanacağı açıklandı.

#GLYHO - 100 gün vadeli 60 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

#ISCTR - Bankanın GMTN programının 7 milyar dolar ile güncellendiği açıklandı.

#KMPUR - Aracı kurumu ile fiyat istikrarı sürecinin sona erdiği, 6.569.525 adet paya 28,17 - 28,68 ortalama fiyat aralığından fiyat istikrarı sağlandığı açıklandı.

#MEDTR - İngiltere'de paylarının %100'üşirkete ait 1,5 milyon sterlin sermayeli bir şirket kurulmasına karar verildiği açıklandı.

#MRGYO - Özel dönemli finansal raporların KAP’a açıklanması için 30 Haziran’a kadar istenen ek süre SPK tarafından uygun karşılandı.

#MEGAP - Şirket kayıtlı sermaye tavanının 99 milyon TL’den 1 milyar TL’ye yükseltilmesi tescil edildi.

#NETAS - Şirketin Superonline ile imzalanan Wifi - 6 Homegateway Çerçeve Tedarik Sözleşmesi kapsamında, Superonline'dan Wifi-6 HGW tedariki için 1,7 milyon dolar tutarında sipariş aldığı açıklandı.

#NTHOL - Şirket kayıtlı sermaye tavanının 600 milyon TL’den 1,2 milyar TL’ye yükseltilmesi tescil edildi.

#OZKGY - Şirketin EKGYO tarafından düzenlenen İstanbul Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin şirket lehine sonuçlanmadığı açıklandı.

#RODRG - VBTS kapsamında şirket paylarına 29 Haziran’a kadar emir paketi tedbiri getirildi.

#SNPAM - Şirket ile Teksif Sendikası arasındaki Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri kapsamında, Sendika tarafından başlatılan Arabuluculuk sürecinde anlaşma sağlanamadığından 20 Nisan’dan başlanmak üzere grev kararı alındığı açıklandı.

#SEGYO - Şirket paylarının halka arzı kapsamında talepler 1 - 2 Haziran’da toplanacak.

#TUCLK - Şirketin Avrupa'da bulunan bir firmayla elektrikli araçların kabin kapısı, menteşe parçası gibi ürünlerinin seri üretimini gerçekleştirmek üzere anlaşma sağladığı, anlaşma ile birlikte şirketin ihracat geliri beklentisinin 2024 yılında %80'e ulaştığı açıklandı.

#TGSAS - Şirket kayıtlı sermaye tavanının 50 milyon TL’den 100 milyon TL’ye yükseltilmesi tescil edildi.

#ULUSE - Şirketin üyesi bulunduğu MESS ile Türk Metal arasında yürütülmekte olan Toplu İş Sözleşmesi müzakerelerinin anlaşma ile sonuçlandığı açıklandı.

#VAKBN - 91 gün vadeli 200 milyon TL tutarında bono ihracı için SPK’ya başvuru yapıldığı açıklandı.

#YEOTK - Şirketin ENJSA ile Kayseri’de arazi üstü GES tesis edilerek tüm elektrik, inşaat ve mekanik işleri dahil olmak üzere anahtar teslim olarak kurulması amacıyla sözleşme 4,3 milyon dolar bedelli sözleşme imzalandığı açıklandı.

#YKBNK #KCHOL - KCHOL tarafından YKBNK paylarına ilişkin Zorunlu Pay Alım sürecinin tamamlandığı ve pay alımı yapılmadığı açıklandı.

PAY ALIM / SATIM

#AKMGY - Yasemin Casun Tuncer tarafından 43,00 - 43,66 TL fiyat aralığından 10.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %45,75’e geriledi.

#AKFGY - Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın tarafından 2,74 - 2,98 TL fiyat aralığından 59.396 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %36,26’ya geriledi.

#ATAGY - Ata Portföy tarafından 3,74 - 3,81 TL fiyat aralığından 99.908 adet pay alınırken, şirket sermayesindeki payı %7,44’e yükseldi.

#ARSAN - Yönetim Kurulu Başkanı Alişan Arıkan tarafından 3,74 - 3,77 TL fiyat aralığından 200.000 adet pay alınırken, şirket sermayesindeki payı %8,97’ye yükseldi.

#CRFSA - Carrefour Nederland B.V. tarafından 33,00 - 33,36 TL fiyat aralığından 70.596 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %34,98’e geriledi.

#ISSEN #ISBIR - ISBIR tarafından 23,00 TL fiyattan 3.570.000 adet ISSEN payı satılırken, ISBIR’in ISSEN’deki payı %76,50’ye geriledi.

#MPARK -Şirket paylarının geri alınması kapsamında 90.000 adet pay 36,02 - 36,70 TL fiyat aralığından geri alındı.Vacenck Emering tarafından 63.871 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %4,97’ye geriledi.

#LIDFA - Nedim Menda tarafından 2.000.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %31,34’e geriledi.

#RYSAS - Egemen Döven tarafından 5,42 - 5,55 TL fiyat aralığından 264.340 adet pay alınırken, şirket sermayesindeki payı %7,30’a yükseldi.

#SEYKM #HDFGS - HDFGS tarafından 7,07 TL fiyattan 200.000 adet SEYKM payı satılırken, HDFGS’nin SEYKM’deki payı %18,88’e geriledi.

#TDGYO - Haşmet Aslan tarafından şirket sermayesinin %1,3’üne karşılık gelen A Grubu imtiyazlı 390.000 adet payın, 80.000 adetinin Hamıd Abdullah Husseın Al Ahmar'a, 175.000 adetinin Osama Yahya O Felalı'ye ve 135.000 TL adetinin Arwa Saleh M Mangoush'a devredildiği açıklandı.

SERMAYE ARTIRIM

#ALKA - Şirket sermeyesinin 52,5 milyon TL’den %250 oranında bedelsiz olarak 131,3 milyon TL artışla 183,8 milyon TL’ye yükseltilmesi kapsamında SPK’ya başvuru yapıldı.

#ATATP - Şirket sermayesinin 37,5 milyon TL’den %150 oranında bedelsiz olarak 56,3 milyon TL artışla 93,8 milyon TL’ye yükseltilmesine karar verildi.

#MARTI - Şirket sermayesinin 120 milyon TL’den %400 oranında bedelli olarak bedelli olarak 480 milyon TL nakden artışla 600 milyon TL’ye yükseltilmesi kapsamında rüçhan haklarının kullandırılmasının ardından kalan 41.117.962 adet pay 7 - 8 Haziran’da Borsa Birincil Piyasa’dan satılacak.

#PSGYO - Şirket sermayesinin 267,5 milyon TL’den %273,8 oranında bedelsiz olarak 732,5 milyon TL artışla 1,0 milyar TL’ye yükseltilmesine karar verildi.


İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.