Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

Aile Hekimi Nasıl Değiştirilir?

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
Taşınma sonucu ya da isteğe bağlı olarak aile hekimi nasıl değiştirilir diye merak ediyorsanız kullanabileceğiniz bir kaç farklı yöntem vardır.

E-devlet ile aile hekimi değiştirme, e-nabız’dan aile hekimi nasıl dğeiştirilir gibi sorularınız genel olarak online aile hekimi nasıl değiştirilir sorusuna aradığınız cevapları kapsamaktadır. Bir diğer yöntem ise geçmek istediğiniz aile hekimliğine giderek “Aile Hekimi Değiştirme” formunu doldurarak yapabileceğiniz değişiklik işlemidir. Bütün bunları 2021 yılı aile hekimi değiştirme makalemizde sizler için detaylarıyla birlikte yazdık.
Online Olarak Aile Hekimi Nasıl Değiştirilir?
Kişisel olarak kendiniz ya da aileniz devlet tarafından otomatik olarak evin en yakınındaki aile hekimi kuruluşunda ki doktora atanır ve muayenelerinizi orada olursunuz. Sistem sonucunda otomatik olarak atandığınız doktor ile ilgili değiştirme işleminizi belirli şartlar içerisinde yapabilirsiniz. Değiştirme sebebiniz taşınma, doktoru beğenmeme gibi bazı özel sebepler olabileceği gibi diğer genel nedenler dolayısıyla da talepleriniz kabul edilebilir.

Bu aile hekimini değiştirme işlemini;

E-nabız ile ya da,
E-devlet sistemini kullanarak online yöntemlerle değiştirebilirsiniz.
E-Nabız Sisteminden Aile Hekimi Değişikliği Nasıl Yapılır?
Aile hekiminizi değiştirmenin en kolay yolu online yöntemleri kullanmanızdır. Bu yöntemler içerisinde yer alan e-nabız ile aile hekiminizi değiştirmeniz için;

Kullandığınız telefonun işletim sistemine göre Google Play E-Nabız uygulamasını ya da Apple Store E-Nabız uygulamasını indirmelisiniz.
Eğer uygulamadan bu işlemi yapmak istemiyorsanız e-nabız sisteminin internet sitesine giriş yapabilirsiniz.
Bu uygulamaları telefonunuza yükleyip ya da internet sitesine girip giriş yaptıktan sonra,
E nabız aile hekimi değiştirme yazan mavi yazıya tıklayıp işlemlere başlayabilirsiniz.
İl, İlçe ve aile sağlık merkezinin yer aldığı bölgeyi de girdikten sonra son olarak istediğiniz aile hekimini seçebilirsiniz.
E-nabız sistemine giriş yapmak için şifre kullanmalısınız eğer şifreniz yoksa oluşturabilir ya da e-devlet şifreniz ile giriş yapabilirsiniz.

E-Devlet İle Aile Hekimini Değiştirme
E-devlet kullanılarak da aile hekiminizi değiştirebilirsiniz. Bunun için giriş yapma yöntemini yine bir alttaki fotoğrafta detaylarıyla gösterdik.


Bu giriş yöntemlerini kullandıktan sonra karşınıza çıkacak “aile hekimini değiştir” yazısı mavi renktedir ve buna tıklayarak değişiklik işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Online Olarak Aile Hekimini Değiştirme
Aile Hekimi Değiştirme Nasıl Yapılır?
Online işlemlerin haricinde bir de fiziksel başvuru sayesinde aile hekiminizi değiştirebilirsiniz. Öncelikle başvurmak istediğiniz aile hekimliğine giderek;

Merkezde bulunan doktorlardan hangisine başvuru yapacaksanız doktordan alacağınız 3 nüshalık “Aile Hekimi Değiştirme Formu”nu dolduracaksınız.
Bu formları doldurmanızın ardından işleminiz hemen başlamış olacak.
Neden 3 nüsha doldurduğunuzu merak ediyorsanız bu nüshalardan bir tanesi Toplum Sağlığı Merkezi’ne gönderilir, bir diğeri ise aile hekiminizde kalır ve sonuncusu da size verilir.
Aile hekimliği haricinde Toplum Sağlığı Merkezi’ne başvurarak da hekim değiştirme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Toplum Sağlığı Merkezine Başvurarak Aile Hekimini Değiştirme
Aile hekimi değişikliğiniz için direkt olarak Toplum Sağlığı Merkezi’ne başvuruda yapabilirsiniz. Başvurunuz esnasında aile hekimliğindeki başvuru ile aynı prosedürler uygulanmaktadır.

Online olarak aile hekimi değişikliği işlemi çok daha kolay ve basit olarak yapılmaktadır. Diğer seçeneği kullanmak istediğinizde doldurmanız gereken form ile ilgili olarak da aşağıdaki örneği sizinle paylaştık.

Aile Hekimi Değiştirme İşlemi Kaç Gün Sürer?
Eğer aile hekiminizi değiştirmek istiyorsanız bunu 3 ayda bir bu işlemi yapabileceğinizi bilmeniz gerekmektedir.

Her ayın 5’i ile 21’i arasında bu değişikliği yapmak isterseniz başvurduğunuz günün gecesi bu değişiklik gerçekleştirilmektedir. Ancak ayın bu günleri hariç diğer vakitlerde değişiklik isterseniz bu değişikliğiniz hemen gerçekleşmez. Bir sonraki ayın 5. gününde gece 23.59’da değişiklik işlemi gerçekleşmiş olur. Aile hekiminizden yaptırmış olduğunuz tahlil sonuçları için labim sayfasına göz atabilirsiniz.

Aile Hekimi Değiştirme Formu Nasıl Doldurulur?
“Aile hekimi değiştirme formuna” İnternet üzerinden aile hekimliği sayfasından ulaşabilirsiniz.

Formu indirdikten sonra sizden istenen bilgileri doğru bir şekilde yazmanız yeterli olacaktır.
İsterseniz formu indirmeden de bilgisayar üzerinden doldurup daha sonra imzalayabilirsiniz.
Aile hekimi değişikliği formunu tercih ettiğiniz doktorunda imzalaması gerekmektedir.
Bu formu doldurmanız haricinde bir de kimlik fotokopinizi yanınızda götürmeniz gerekecektir.
Bu form haricinde aile hekimi değiştirme dilekçesi de kullanılabilir. Bu form ile dilekçe arasında bir fark bulunmamaktadır.

Aile hekiminiz hakkında bilginiz yoksa da öğrenmenin yollarını anlattığımız yazımızı mutlaka okumalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.