Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

Citroën’in Elektrikli Otomobili e-C4’ün Türkiye Fiyatı Belli Oldu Benzinli Fiyatına En Ucuz Elektrikli Otomobil ve Bedava Şarj Verecekler

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
Fransız otomotiv devi Citroën’in yeni %100 elektrikli otomobili e-C4, ülkemizde satışa sunuldu. Araç lansman fiyatı ile Renault Zoe’yi geçerek Türkiye’nin en ucuz elektrikli otomobili oldu. Her geçen gün daha da gelişen elektrikli otomobil sektörü, yavaş yavaş tüm markaları etkisi altına almaya başladı. Neredeyse tüm otomobil üreticileri yakın zamanda tamamen elektrikli otomobillere geçecekleri belirtti ve bununla ilgili çalışmalara başladı bile.
Bu markalardan birisi olan Citroën de ailesindeki otomobilleri bir bir elektrikliye çevirmeye başladı. Markanın klasikleşmiş otomobillerinden olna C4’ün tamamen elektrikli versiyonu olan e-C4 e kısa bir süre önce tanıtılmıştı. Bugün ise Citroën, otomobilin Türkiye lansman fiyatını açıkladı.

Citroen Kendi Resmi Sitesinde Satışta...

Yeni Citroen e-C4, uzun ve bol ertelemeli bir sürecin ardından sonunda Türkiye yollarına çıkmaya hazır. Elektrikli 2022 Citroen e-C4'ün fiyatı 786.000 TL olarak açıklandı. Lansmana özel olan bu fiyat, benzinli C4'ün Shine Bold donanım seviyesiyle aynı.
Yeni Citroen e-C4, özellikleriyle neler sunuyor❓
Elektrikli Citroen e-C4 satın alan müşterilere lansmana özel olarak 7,4 kW duvar tipi şarj cihazı (Wallbox) ve E-Şarj noktalarından da 1 yıl boyunca ücretsiz şarj hediye ediliyor. Citroën Türkiye Genel Müdürü Selen Alkım, bu hediyenin yılda ortalama 15 bin km yapan bir müşterinin ihtiyacını karşılayacak şekilde ayarlandığını dile getirdi. Hediye doğrudan müşterilerin kartlarına tanımlanıyor.

e-C4'te 136 hp (100 kW) güç ve 260 Nm tork üreten bir elektromotor görev yapıyor. Ön tekerleklere güç veren bu motor, e-C4'ün 0-100 km/s hızlanmasını 9,7 saniyede tamamlamasını sağlıyor. Elektrikli otomobili son hızı da 150 km/s ile sınırlandırılmış durumda. Elektrikli modelde Normal, Eko ve Sport olmak üzere üç farklı sürüş modu sunuluyor. e-C4'te, verimliliği artıran ısı pompası da standart olarak sunuluyor.
Menzil ve şarj⚡
Elektrikli Citroen e-C4 Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
Tam Boyutta Gör
50 kWsa kapasiteye sahip lityum iyon batarya e-C4'e WLTP'ye göre 350 kilometre sürüş menzili sağlıyor. Citroen e-C4, hediye olarak verilen 7,4 kW Wallbox ile 7,5 saatte %0-100 şarj olabiliyor. Standart ev prizinde ise 9 saatlik şarj 100 km menzil kazandırıyor. Hızlı şarj istasyonlarında ise 100 kW DC şarj desteği ile 30 dakikada %0-80 dolum mümkün. e-C4'ün enerji tüketimi fabrika verilerine göre 15,5 kWsa/100 km olarak açıklandı.

Citroën’in bu yeni teknoloji harikası otomobili, Dışarıdan bakıldığında diğer elektrikli araçlardan oldukça farklı görünüyor. Genellikle sedan ve hatchback tarzı elektrikli otomobiller üretilirken e-C4, crossover görünümünde üretildi. Aracın iç kısmına baktığımızda ise şık bir görünüm ve keskin hatlı bir multimedya ekranı ile karşılaşıyoruz. 350 km’ye kadar menzili olduğu belirtilen aracın yurtdışındaki testlerde normal sürüş modunda 260 km, ekonomik modda ise 340 ila 360 km’ye kadar menzili olduğunu belirtiliyor.

Batarya50 kWh (kullanılabilir 45 kWh)
Maksimum hız150 km/s
0-1009.7 saniye
Toplam güç100 kW
Tork260 Nm
ÇekişÖnden Çekişti
ŞarjDuvar şarjı ile 7 saat 15 dakika-hızlı şarj ile 26 dakika
MenzilOrtalama 350 km
Euro NCAP5 üzerinden 4 yıldız

18 inç jantlarla gelen Citroen e-C4'te MacPherson tipi ön süspansiyon ve kademeli hidrolik destekli arka süspansiyon görev yapıyor. Frenler ise hava soğutmalı ön-arka disklere emanet. e-C4'ün boyutları ve bagaj hacmi (380 lt) standart C4 ile aynı. Ağırlığı ise elektrikli bir araç olduğu için daha fazla (1699 kg).


e-C4 standart donanımları
Elektrikli Citroen e-C4 Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
Citroen e-C4, Shine Bold donanım seviyesiyle satılıyor. Elektrikli modelde yokuş kalkış desteği, adaptif hız sabitleyici, sürücü yorgunluk uyarı sistemi, şerit takip destek sistemi, otoyol sürücü destek sistemi, aktif acil durum freni, uzun far asistanı, ön-arka park sensörü, geri görüş kamerası ve kör nokta uyarıs sistemi gibi pek çok güvenlik donanımı standart.
Yaşam alanında ise 5 inç dijital gösterge paneli, 10 inç renkli dokunmatik TFT ekran, 6 hoparlörlü ses sistemi, head-up display, dijital klima, Advanced comfort koltuklar, 6 yöne ayarlanabilen ön koltuklar, ön koltuk ısıtma ile anahtarsız giriş ve çalıştırma gibi standart özellikler karşımıza çıkıyor. Kablosuz cep telefonu şarj ünitesi ve deri koltuklar e-C4'te opsiyonel.

Dış tasarımda Eco-LED ön farlarıyla dikkat çeken modelde ön sis farları, LED gündüz farları, parlak siyah yan ayna kapakları, krom cam çıtaları, karartılmış arka camlar ve açılır cam tavan özelliği bulunuyor.


Cıtroen yeni C4 modelinin yüzde 100 elektrikli versiyonu e-C4’ü Türkiye’de iddialı bir fiyatla satışa çıkardı.
Benzinli versiyonuyla aynı fiyattan 786 bin TL’den satışa sunulan model, aynı zamanda Türkiye’de satılan en uygun tamamen elektrikli otomobil modeli oldu. Lansman dönemi kapsamında sınırlı sayıda aracın bu fiyattan alıcı bulması beklenirken, otomobili alanlara E-Şarj işbirliğiyle 1 yıllık ücretsiz enerji ve duvar tipi şarj cihazı (Wallbox) hediye edileceği açıklandı.

“Hem erişilebilir fiyat hem de müşteri gereksinimlerini karşılayan şarj süreleri ile ideal bir teknoloji çözümü” olarak lanse edilen e-C4, 50 kWs bataryası ile 350 km menzil sunuyor. Modelde 100 kW’lik DC hızlı şarj desteği de bulunuyor. “Ülke çapında 18 bayide elektrikli araç satışı var, yakında bunu tüm ülkeye yayacağız, şu an elbette stoklarla sınırlı. Umuyoruz yeni yılla birlikte çok daha fazla araç temin ederek bu talebi karşılamaya çalışacağız” diyen Citroen Türkiye Genel Müdürü Selen Alkım, “Lansman döneminde satın alınan Citroen e-C4 modeli için ayrıca tüm Türkiye’deki E-Şarj noktalarında geçerli, 1 yıllık ücretsiz enerji de hediye ediyoruz. Yılda ortalama 15.000 km yapan bir müşterinin ihtiyacını karşılayacak şekilde 20.000 TL değerindeki bu hediyeyi müşterilerimizin kartlarına tanımlıyoruz” ifadelerini kullandı. e-C4, 786 bin TL’lik satış fiyatıyla Hyundai Kona’nın (836 bin TL) altında konumlandı.


https://www.donanimhaber.com/elektrikli-citroen-e-c4-turkiye-de-iste-fiyati-ve-ozellikleri--154698
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/benzinli-fiyatina-elektrikli-satacak-42154470

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.