Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

Çok Aşk Filmi İzle

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
Hasan Can Kaya İmzalı Çok Aşk’ın İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı

2023’ün merakla beklenen komedi filmi ‘Çok Aşk’ın ilk tanıtım videosu yayınlandı. Sosyal medya hesaplarında paylaşılan filmin tanıtım videosunda izleyiciler Çok Aşk kadrosunu ilk kez bir arada gördü.

Senaryosunu Hasan Can Kaya’nın yazdığı, yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü’nün oturduğu ‘Çok Aşk’ın ilk tanıtım videosu yayınlandı. 24 Şubat 2023 tarihinde izleyiciyle buluşacak yıldız kadrolu filmin başrollerini Hasan Can Kaya’nın yanı sıra Büşra Pekin, Şebnem Sönmez, Barış Yıldız ve Uğur Yücel paylaşıyor.
Hasan Can Kaya’nın ‘Coşkun’ karakteriyle kamera karşısına geçtiği, babasını Uğur Yücel’in, annesini Şebnem Sönmez’in, ağabeyini Barış Yıldız’ın ve kız arkadaşı rolünü de Büşra Pekin’in üstlendiği filmin tanıtım videosu, sinemaseverlere küçük ipuçları veriyor. Romantik komedi filmi ‘Çok Aşk’ın çekimlerinde keyifli anlar yaşayan oyuncuların enerjisi tanıtım videosunda da ekranlara yansırken, film için stil değişikliği yaşayan ünlü oyuncu kadrosu izleyenleri şaşırtıyor.

Son yılların en iddialı komedi filmi ‘Çok Aşk’, Nulook Production ve HACK Creative ortak yapımcılığında 24 Şubat 2023 tarihinde vizyonda olacak.

Çok Aşk film izle | Çok Aşk filmleri izle | Aşk filmi izle - En yeni aşk filmlerini ... Şanssız Bir Aşk Şarkısı 2023 Filmi Türkçe Dublaj Full izle Aşk Filmleri indir, Yabancı Aşk Filmleri video indir, Yabancı Aşk Filmleri mp4 ... 2019 FULL TÜRKÇE DUBLAJ İZLE HD! ... Acı Aşk | Tek Parça HD İzle.

3 yorum:

  1. Cok aşk ne zaman vizyona girecek?
    Sosyal medyada kısa sürede ses getiren fragmanının bile izleyiciyi güldürdüğü "Çok Aşk", Nulook Production ve HACK Creative ortak yapımcılığında 24 Şubat 2023 tarihinde sinemalarda olacak!

    Hasan Can Kaya filmi adı ne?
    Başrollerinde Hasan Can Kaya ve Büşra Pekin'in Olduğu 'Çok Aşk' Filminin Afişi Yayınlandı! Favorilerinize Ekleyin. 2023 yılının en komik filmine aday gösterilen başrollerinde Hasan Can Kaya ve Büşra Pekin'in yer aldığı 'Çok Aşk' filmi

    Çok aşk netflix Çok Aşk vizyona girdi mı Çok Aşk Filmi hangi platformda Çok Aşk filmi ne zaman çıkacak Konuşanlar çok aşk Çok Aşk izle Çok Aşk filmi Çok Aşk izle 2023 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki Çok Ask Film İzledim İzlemek istiyorum Yönetmeni: Kıvanç Baruönü Oyuncular Hasan Can Kaya Hasan Can Kaya Büşra Pekin Büşra Pekin Uğur Yücel Uğur Yücel Ege Aydan Ege Aydan Başkaları ayrıca şunları da aradı: Bayi Toplantısı 2020 Dilberay Hadi İnşallah 2014 Yılbaşı Gecesi 2022 Çok Ask hakkında daha fazla bilgi Geri Bildirim

    Çok Aşk izle 2003 sinema filmini Türkçe Dublaj ve Altyazılı dil seçenekleriyle kesintisiz olarak 4K Full HD ve 1080p kalitede donmadan en iyi yabancı 720

    YanıtlaSil
  2. Başrollerini Büşra Pekin ve Hasan Can Kaya'nın paylaştığı, 27 Ekim'de vizyona girecek 'Çok Aşk' filminin galası İstanbul'da bir alışveriş merkezinde yapıldı.
    Yapımcılığını Muzaffer Yıldırım, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün üstlendiği, senaryosunu Hasan Can Kaya’nın yazdığı ‘Çok Aşk’ filminin galasına, kültür, sanat ve sinema dünyasından çok sayıda isim katıldı.
    Play Video

    Oyuncu Büşra Pekin, filmi geçen yıl aralıkta çektiklerini belirterek, “İstanbul’da, soğuk havada ama içimizi ısıtacak ekip arkadaşlarıyla çalıştık. Hasan Can Kaya’nın kaleme aldığı güzel bir senaryoydu” dedi.

    İyi bir oyuncu kadrosuyla çalıştıklarını dile getiren Pekin, “Karakterimi, ekibi ve hikayeyi çok sevdim. Filmde çok güleceğimizi biliyorum. Ancak duygusal tarafları da var, hüzünleneceğimiz anlar olacak. Çokça güleceğiz. Güzel bir film çıktığına inanıyorum” diye konuştu.

    “ÇOK GÜZEL HAYALLERİM VAR”

    Hasan Can Kaya ise “İstanbul’un varoşlarında oturan genç bir karakterin bir şeyi takıntı derecesinde sevip onun peşinden gitmesiyle değişen hayatını ve fonda değişen Türkiye’yi anlatıyor. İnsanların çok beğeneceğini düşündüğüm bir film. 27 Ekim’de Türkiye ve dünyada bütün salonlarda gösterime girecek” ifadelerini kullandı.

    Kaya, bunun ilk sinema filmi olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

    “Bir iş iyiyse o işin ilgi göreceğine dair inancım var. Bu filmin de karşılık bulacağını düşünüyorum. Sinema yolculuğum bu filmle başlamış oldu. Çok güzel hayallerim var. Zaten çok hayalperest biriyim. Biz normal hayatta da kredi çekip hayallerinin peşinde koşan insanlarız. Adrenalin dolu bir hayatımız var. Dolayısıyla bu hayallerin ne kadarı gerçekleşirse o kadar mutlu olurum. Hayallerimizin peşinden gitmeye inancımız tam. Peşinden gidersek hayalimizin olacağına inancımız tam. Ama finalde ne olur bilmiyorum. Bunu hayat gösterecek.”

    FİLMİN KONUSU

    Oyuncu kadrosunda, Barış Yıldız, Ege Aydan, Şebnem Sönmez, Uğur Yücel, Bahtiyar Engin ve Berkan Şal’ın da bulunduğu filmin konusu özetle şöyle:

    “Coşkun, en büyük hayali komedyen olup film yapmak olan genç bir adamdır. Ağabeyi İrfan ile korsan film satarak geçimini sağlayan Coşkun’un yaşamı, hayatının aşkı Ayla ile karşılaşmasıyla bambaşka bir hal alır. Senaryo yazıp, en büyük tutkusu olan sinemayla ilgili hayallerini gerçekleştirmeye çalışan Coşkun, aynı zamanda Ayla’nın da gönlünü kazanmaya çalışır.”

    YanıtlaSil
  3. Çok Aşk izle ⭐ Hasan Can Kaya ve Büşra Pekin'in başrolünde yer aldığı 2023 Türk yapımı romantik ve komedi filmi bedava full HD 1080p izleyi Çok Aşk izle ⚡ 2023 Yerli Türk komedi filmi tek parça 1080p Full HD kalitede indirmeden ve donmadan HD film izle.
    Yeni bir aşk filmi olan Çok Aşk, 2023 yılında vizyona girecek. Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü üstlenmiştir, çok farklı seviyelerde aşk duygusunu geçmiş, günümüz ...
    Çok Aşk izle Çok Aşk 2023 filmini 1080p full hd kalitede sansürsüz izle. Film Özeti : 2023 yapımı komedi filmidir.Aşk film izle | Aşk filmleri izle | Aşk filmi izle - En yeni aşk filmlerini siyahfilmizle .pro sitesinden kaliteli ve donmadan hem izleye hemde indire ...
    Çok Aşk Full izle Hasan Can Kaya konuşanlar 56. bölüm full izle Hasan Can Kaya filmi Full izle konuşanlar 56. bölüm izle dizibox Konuşanlar 55. Bölüm izle Konuşanlar 61. Bölüm Full izle Çok Aşk filmi hangi platformda Çok Aşk Netflix

    YanıtlaSil


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.