Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

Tweetdeck Nedir? Otomatik Tweet Programı

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Twitter, fikir ortamı olarak da biliniyor. Fikirlerinizi belirtmeniz için anlık Tweet atmanız gerekmekte. Peki müsait olmadığınız zamanlarda nasıl tweet atacaksınız? Tweet planlamasını nasıl yapacaksınız? Otomatik tweet atan bi program yok mu? Bu makalemizde bunlara değineceğiz.

Otomatik tweet atma programı olan programın tanıtımı ile başlamakta fayda var. Bu bağlamda da ilk etapta Twetdeck nedir? Sorusunun cevabı ile başlayacağız.

Twitter’da her zaman tweet atacak konumda olmayabilirsiniz. Bu durumlarda taslakları kullanabilirsiniz. Ancak, taslaklardaki tweetleri atmanız için de bir temas gerekiyor. Ancak, bugün sizlere bahsedeceğim Tweetdeck programı ile birlikte böyle bir probleminiz olmayacak. Bu program ile birlikte zaman ayarlı tweet atabileceksiniz. Dilerseniz, detaylara geçelim;


Otomatik Twit Nasıl Atılır? Tweetdeck Nasıl Kullanılır?​

Belirtmek isterim ki; TweetDeck sitesi Twitter’ın alt yapısında bulunan bir sitedir. Twetdeck programı, herhangi bir dosya olarak indirilmiyor. Tweetdeck indir tarzında bir arama yapmanıza gerek yok. Yaptığım analizler sonucunda bu aramanın sık sık yapıldığını görüyorum. Dikkat ederseniz uzantısı da Twitter.com’dur. O yüzden hiçbir sorun teşkil etmez. Hile değildir, hesabınıza kısıtlama işlemi uygulanmaz ve kapatılmaz. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Fakat eğer farklı IP lerden giriş yaparsanız, hesabınız güvenlik amacı ile kilitlenebilir. Bu yüzden DNS programı kullanmadan giriş yapmalısınız.

Yani, işin özü; Tweetdeck dediğimiz uygulama, Twitter’a ait. Bu nedenle de güven konusunda bir probleminiz olmasın. Ben yaklaşık 2 senedir bu programı kesintisiz olarak kullanıyorum.

Öncelikle Twitter hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş yaptıktan sonra yeni bir sekme açıp, oradan TweetDeck sitesine girmelisiniz. TweetDeck sitesine gidip, girişe tıkladığınızda Id-Şifre yazmadan otomatik olarak siteye giriş yapacaksınız. Çünkü daha önceden Twitter’ın ana sitesinden giriş yapmıştınız. Uygulamaya giriş yaptığınızda Twtter’daki tüm işlevlerin bir ekranda karşınıza çıktığını göreceksiniz. Mesaj, anasayfa, bildirimler gibi. Bu çoklu pencereden işlernizi kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Ayrıca, yoğun olan kurumsal markalar içinde kolaylık sağlayan TweetDeck, size zaman ayarlı tweet atma seçeneği de sunuyor. TweetDeck ile 2 saatlik planlamanın ardından 1 aylık tweet düzeninizi oluşturabilirsiniz. Hatta TweetDeck sizlere yıllarca sonrasına bile planlama seçeneği sunuyor.

İlk olarak BURADAN siteye giriş sağlayın.

Sol üst tarafta bulunan, Tweet atma butonuna tıklıyoruz
Tıkladığımızda tweet atma ekranı karşımıza çıkacak.
Tweetimizi yazıp süreyi ayarlıyoruz.
Süreyi, Schedule Tweet seçeneğine tıklayarak ayarlıyoruz.
Saatini, tarihini ayarladıktan sonra tweet seçeneğine tıklıyoruz.

Siteye giriş sağlamadan önce Twitter’da hesabınız açık olursa daha iyi olur. Direkt olarak giriş yapar.
Eğer, Twitter hesabınız daha önceden açık değilse uygulama içerisinde açabilirsiniz.
Uygulamaya giriş sağladıktan sonra karşınızda 5 adet bölme olacak.
İlk olarak ‘’Home’’ bölümü ile başlayalım. Bu bölüm anasayfanızdır. Timeline akışını buradan görebilirsiniz.
İkinci bölüm ise ‘’Notifications’’ bildirimler bölümüdür. Buradan gelen bildirimleri anlık takip edebilirsiniz.
Üçüncü bölümde ise ‘’Messages’’ kısmını göreceksiniz. Burada ise size gelen mesajları ve mesaj isteklerini göreceksiniz.
Dördüncü bölümde ise ‘’Trending’’ kısmı var. Bu bölüm ise trendler bölümü. Buradan gündemi anlık olarak takip edebilirsiniz.
En sağ kısımda bulunan yerde ise otomatik tweet olarak ayarladığınız tweetleri görürsünüz. Ziraa burada olan tweetlerin ne zaman atılacağı bilgisi var. Üstelik tweetler alt alta sıralanır. Rahatlıkla takip edebilirsiniz

En sağ tarafta çıkan bölümde atmış olduğunuz tweet hakkında bilgileri göreceksiniz.
Hangi tarihte atılacak gibi bilgiler orada mevcuttur.
Ayrıca Add İmages Or Video seçeneğine tıklayarak da fotoğraf veya video tweetleyebilirsiniz. Direct Message bölümünden de zaman ayarlı mesaj gönderebilirsiniz.
TweetDeck Sitesi İllegal Midir?
Sizlere verdiğim yönetge doğrultusunda gördünüz. Twitter’in alt yapısında bulunan TweetDeck hile değildir, illegal değildir. Tamamen yasaldır. Terettüd etmeden kullanabilirsiniz.

TweetDeck Alternatifi Başka Siteler Var Mıdır?
Her programda olduğu gibi TweetDeck’in de alternatifleri mevcuttur. Fakat bu alternatifler Twitter’in alt yapısında değildir. O yüzden güvenirlik oranları tartışılabilir. ManageFlitter, Tweepi, UberSocial gibi siteler TweetDeck’in alternatifleridir. Bu siteler yabancı kaynaklı oldukları için Türkçe çevirileri bulunmayabilir ve zorlanabilirsiniz. Benim de kullandığım program olan TweetDeck en kolay, anlaşılabilir olan programdır. Sizlere tavsiyem; alternatiflere bulaşmadan TweetDeck kullanmanızdır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.