Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

Seçim Öncesi Memura ek zam verilecek mi?

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
Memur zammı son dakika gelişmeleri araştırılıyor. Geçtiğimiz aylarda asgari ücrete ve emekli maaşlarına yapılan ara zammın ardından gözler "Memura ek zam var mı?" sorusuna çevrildi. Polis, doktor, hemşire, bekçi, zabıta gibi kadrolarda görev alan memurları yakından ilgilendiren memur maaş zammına ilişkin son durumu bir araya getirdik. İşte 2023 Temmuz memur maaş zammı ile ilgili detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en düşük emekli maaşının 7500 TL yapmasının ardından gözler memur maaş zammına ek bir zam gelip gelmeyeceği gündeme bomba gibi oturdu. Memurların gelir düzeyinin düştüğü şu günlerde ek bir zam yapılacağı kulis bilgileri arasında yerini korumaya devam ediyor. İddialar Erdoğan'ın 1 Mayıs'ta memura ek zam müjdesi vereceği konuşuluyor. Ayrıntılar haber detayımızda...

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada asgari ücrete Temmuz ayında zam yapılacağını duyurdu. En düşük emekli maaşının enflasyon karşısında zarar görmemesi için Nisan ayında maaşını alt sınırdan alanlara 2 bin lira artış yapıldı.

Memur maaşlarına Temmuz'dan önce ara zam yapılmasına ilişkin resmi bir açıklama bulunmuyor. Memur maaşlarına Temmuz ayında yeniden zam yapılacak.

Milyonlarca kamu çalışanının beklediği haber az önce verildi.  Toplu iş sözleşmesi görüşmelerinden uzlaşma çıktı. 700.000 kamu işçisini ilgilendiren iş sözleşmesinde sona gelindi. TÜRK-İŞ’in talepleri kabul gördü. 15.000 TL taban maaş ve yüzde 60 zam işçilere verildi. Henüz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Türk iş arasında ön protokol sağlandı. Asıl bomba açıklamanın ise 1 Mayıs İşçi bayramında verilmesi bekleniyor. Zaten Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da 1 Mayıs'ta kamu işçilerinin sözleşmelerinin tamamlanacağını duyurmuştu. Şimdi işçiler müjdeli haberin resmen duyurulmasını bekliyor. İşte detaylar…

700.000 kamu işçisini ilgilendiren toplu sözleşme görüşmelerinden gece yarısı müjdesi çıktı. Binlerce çalışan bu haberi büyük heyecanla bekliyordu. TÜRK-İŞ taleplerinde diretti ve kazandı. 700.000 kamu işçisinin taban maaşı 15.000 TL olarak belirlenirken aynı zamanda %60 zam yapılmasına karar verildi. Yani kamu işçileri hem zam hem de refah Payı alacak. Prensipte anlaşma sağlandı sadece imzalar kaldı.


ZAM GÖRÜŞMELERİNDE SON GELİNDİ
Hükümet ve Türk İŞ arasında bir süredir 700.000 kamu işçisinin toplu iş sözleşmesi görüşmeleri devam ediyordu. Hükümet önce 12000 TL taban maaş ve ilk 6 ay için %35 zam teklifinde bulunmuştu. Ardından bu teklifi güncelleyen hükümet kamu çalışanları için 13.000 TL taban maaş ve ilk 6 aylık dönem için %40 zam teklifinde bulundu. Ancak TÜRKİŞ’in talepleri bu rakamlardan çok daha yüksek oldu. TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, yaptığı açıklamada 700 bin kamu işçisi için 15.000 TL taban maaş ilk 6 aylık dönem için %45 zam ve %15 rafa Payı talebinde bulunduklarını söylemişti. Yani TÜRK-İŞ talebi yüzde 60 zam oldu.

KAMU İŞÇİLERİNE BAYRAM İKRAMİYESİ TALEBİ DE VAR
İşçi tarafının diğer bir talebi ise kamu işçilerine bayram ikramiyesi. Emeklilere ödendiği gibi kamu işçilerine de bayram ikramiyesi olarak 2000 TL ödeme yapılması isteniyor. TÜRK-İŞ bu talepleri de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na iletti. Henüz toplu sözleşme metninde bu istek yer almıyor fakat Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bilgi verildiği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onay vermesi durumunda 700.000 kamu işçisine de bayram ikramiyesi ödemesi yapılacak.

SEÇİM ÖNCESİ MEMURA EK ZAM VAR MI?

Özellikle memur ve emekli maaşlarında genel seçimler öncesi bir müjde ve zam haberleri geleceği iddiaları gündeme gelmişti.
Memur maaşlarına yapılacak zamlar öncesinde Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) tarafından yayımlanan anketler ile Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı enflasyon verileri büyük önem arz ediyor.

Bu bağlamda TCMB enflasyonun yüzde 30,75 olacağı yönünde anket bilgisi paylaştı. Ocak ayında yüzde 30 zam alan memur ve memur emeklileri ise dikkatle yeni enflasyon verilerini beklemeye başladı.

Memur ve memur emeklilerine yüzde 6 + enflasyon zammının yansıtılması bekleniyor. Memurlara ve memur emeklisine her yıl Temmuz ayında açıklanan enflasyon verilerine göre zam yapılıyor.

Bu bağlamda beklenen enflasyon farkının yüzde 1,8 aşıldığı süreçte en düşük memur maaşının 12 bin 759 lira olması bekleniyor.
Emekli vatandaşlara sürpriz yaparak Ramazan Ayı ilk sahuru öncesinde müjdeyi veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli aylığının 5.500 liradan 7.500 liraya yükseltildiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli aylığı haricinde asgari ücret ya da memur ve memur emeklisi maaşları zamlarına ilişkin açıklama yapmadı.


Öte yandan tüm bunların yanı sıra beklentilere göre en düşük memur aylığının 13 bin 159 lira olması bekleniyor. Memurları ilgilendiren yüzde 6 oranındaki toplu sözleşme zammının yanı sıra beklentiler en düşük memur maaşının 11 bin 836 liradan 13 bin 159 liraya yükselmesi yönünde.

Ocak ayında yapılan yüzde 30 oranındaki zamla birlikte Türkiye'de en düşük memur maaşı sosyal yardımlar hariç 11 bin 848 liraya yükselmişti.

Türkiye'de en düşük memur emeklisi maaşı ise 7 bin 901 liraya yükseldi. Memur emeklilerine yönelik herhangi bir zam konuşulmasa da Temmuz ayında ara zam olarak memur emekli aylığı da yükselecek. Temmuz ayında yapılan ara zamla memur aylığının 8 bin 517 lira olması bekleniyor.

Memurların net maaşlarının yanı sıra sosyal hakları da ödeniyor. Bu çerçevede çalışmayan eş için 985 lira olan ek ödemenin 1.000 lirayı aşması bekleniyor.
0-6 yaş arası çocuklar için yapılan ek ödemenin 216 liradan 229 liraya, 6 yaş üstü çocuklar için ise 108 liradan 113 liraya yükselmesi bekleniyor.

MEMURA EK ZAM VAR MI, GELECEK Mİ?

Twitter'da trend olan gündeme göre memurlar 5 bin lira ek zam taleplerini dile getiriyor. Ancak memurlara ek zam iddialarının gerçek olacağına ilişkin bir duyuru yapılmış değil.

Memurlar için yüzde 15 ek zam iddiası gündeme gelmişti. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, memurlara Mart ayında yüzde 15 ek zam yapılacağını iddia etmişti.

Memiş, emekli ve memura ilave bir zam yapılacağı yönünde tahminleri paylaşmıştı. Memiş, attığı tweette "Mart ortası emekli ve memura yüzde 15 ilave zam. Mayıs ilk haftası seçim. Beklentim bu yönde" ifadelerini kullanmıştı.

Memur zammının belirlenmesinde enflasyon rakamları etkili oluyor. 3 Mart tarihinde açıklanan Şubat ayı enflasyon rakamlarına göre aylık bazda enflasyon % 3,15'lik artış gösterdi.

Açıklanan rakamlar sonrasında memur ve memur emeklisinin alacağı iki aylık enflasyon farkı 9.8 oldu. Temmuz ayında kadar çıkan 6 aylık enflasyon farkı memur zammının belirlenmesinde etki olacak.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en düşük emekli maaşının 7500 TL yapmasının ardından gözler memur maaş zammına ek bir zam gelip gelmeyeceği gündeme bomba gibi oturdu. Memurların gelir düzeyinin düştüğü şu günlerde ek bir zam yapılacağı kulis bilgileri arasında yerini korumaya devam ediyor. İddialar Erdoğan'ın 1 Mayıs'ta memura ek zam müjdesi vereceği konuşuluyor. İşte detaylar...

 Memur maaşlarına Ocak ayında yüzde 25 zam yapılmış, ancak daha sonra yüzde 30'a revize edilmişti.  Memurlar, alım güçlerinin ciddi oranda azaldığına dair endişelerini dile getirerek, ek bir zam talep ediyorlar.

Çeşitli basın kuruluşlarında  yer alan haberlere göre seçim öncesi ek bir zam yapılacağı söyleniyordu, ancak deprem felaketi nedeniyle zam ertelendi. Memur-Sen Kongresi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memurlar için müjdeler açıklaması bekleniyor, ancak zam oranı henüz belli değil.

İddialara göre, zam oranı yüzde 10-15 veya seyyanen olabilir ve bu da 2000-3000 TL gibi rakamlara denk gelebileceği iddia ediliyor


2023 MEMUR TEMMUZ ZAMMI NE KADAR OLACAK?

Temmuz ayında memur maaşlarına yapılacak zam oranı yılın ilk 6 ayının enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından belli olacak.

Mart ayı enflasyon rakamları TÜİK tarafından açıklandı. Nisan, Mayıs ve Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından memur zammı oranının netleşmesi bekleniyor.

MART AYI TÜİK VERİLERİ AÇIKLANDI!

TÜİK mart ayı enflasyon verilerini açıkladı. Buna göre tüketici fiyat endeksi (TÜFE) mart ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 50.51, bir önceki aya göre ise yüzde 2.29 yükseldi. Beklenti yıllık enflasyonun yüzde 51.35, aylık enflasyonun ise yüzde 2.86 oranında gelmesi yönündeydi. Şubat ayında yıllık enflasyon yüzde 55.18, aylık enflasyon ise yüzde 3.15 olarak açıklanmıştı.

3 AYLIK ENFLASYON FARKI AÇIKLANDI MI?

Memur ve memur emeklilerinin maaş zammı, her yıl iki kez toplu sözleşme zammına ek olarak 6 aylık enflasyon farkıyla belirleniyor. Memurlar üç aylık rakamlar doğrultusunda yüzde 4,52 (memur ve memur emeklileri son olarak yüzde 8 sözleşme zammı almıştı, bu oranı aşan fark kadar maaşlara zam yansıtılacak.) enflasyon farkı alma hakkı kazandılar.

SSK ve Bağ-Kur emeklileri de 6 ayda bir zam alıyor. Emeklilerin zam oranı ise 6 aylık enflasyona göre belirleniyor. SSK ve Bağkur emeklilerinin 3 aylık zammı yüzde 12,52 oldu.

OCAK'TA MEMUR ZAMMI YÜZDE 25'TEN YÜZDE 30'A YÜKSELTİLDİ

Memur ve emekli zammı yüzde 25'ten yüzde 30'a yükseldi. Böylece maaş tablosu iki günde üçüncü kez güncellendi. 2022 yılı enflasyonunun yüzde 64.27 olarak açıklanmasıyla memur, sözleşmeli ve memur emeklilerinin maaşları toplu sözleşme ve enflasyon farkı dolayısıyla yüzde 16.5, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin aylıkları da yaklaşık yüzde 15.4 artışa hak kazandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan memur ve emeklilerin maaşına refah payı eklenerek yüzde 25 zam alacağını açıklamıştı. Bu oranın yüzde 30'a yükseltildiğini duyurdu.

EN DÜŞÜK MEMUR MAAŞI 11 BİN 848 TL OLDU

Son güncelleme ile beraber aile yardımı ödeneği dahil en düşük memur maaşı 11 bin 848 TL'ye çıktı. En düşük memur emekli aylığı ise 7 bin 901 TL'ye çıktı.

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 5 BİN 500 TL

En düşük emekli aylığı ise 3 bin 500 TL'den 5 bin 500 TL'ye yükseldi. En düşük emekli aylığı 2021 yılında 1500 TL iken geçen yılın ocak ayında 2 bin 500 TL'ye çıkartıldı. Temmuz ayında ise 3 bin 500 TL'ye yükseltidi.

2000 sonrası SSK ve BAĞ-KUR'luların kök aylıkları temmuz ayında, bu seneni ocak - haziran döneminde açıklanacak enflasyon oranında artırılacak. Yükseltilen tutar 5.500 TL'nin altında kalırsa eğer aynı maaşı almaya devam edecekler. Yükselitilen tutar 5.500 TL'yi geçerse eğer geçen tutar üzerinden ödeme gerçekleşecek.

Öğretmen, polis, hemşire, din görevlisi ile avukatların emekli maaşları gelecek aydan sonra 3600 ek gösterge üzerinden verilecek. Söz konusu mesleklerden 25 yıllık yapılan hizmet üzerinden emekli olanların aylıkları 11.833 TL'ye yükselecek.

Zamlı maaş farklarının ne zaman verileceği gündeme geldi. Enflasyon oranları, refah payı ve gerçekleşen ek zam ile beraber, emekli ve memur maaşına yüzde 30 oranında zam geldi. Bu durumda en düşük emekli maaşı 5 bin 500 TL olurken, en düşük memur maaşı ise 11.848 TL'ye yükseldi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan memur maaşlarına ek zam açıklaması geldi. Yapılan açıklamada ''Cumhurbaşkanımızın müjdesini verdiği %30 zam Meclis Genel Kurulunda kabul edildi. Kamu görevlilerimizin refah düzeyini artırmaya yönelik ilave zam tutarının hızlı bir şekilde hesaplara yatması için ekibimiz özveriyle çalışarak sistemlerimizi güncellediler. Ocak ayı maaşlarının hesaba geçmesiyle birlikte, yüzde 13.52 oranında ilave zam ve 1 Ocak- 14 Ocak tarihleri arası katsayı artışından kaynaklanan 14 günlük maaş farklarının da ödenebilmesi amacıyla sistemlerimizi kamu kurumlarımızın kullanımına açacağız.'' denildi
ZAM ORANLARI RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI

Memur ve emeklilere yapılan yüzde 30'luk zam oranı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yayınlanan kanuna göre, kamu görevlilerinin aylık ve ücretlerinde 1 Ocak ile 30 Haziran 2023 tarihleri arasındaki aylar için enflasyon farkı dahil uygulanması belirtilen yüzde 16,48 artış oranı, yüzde 13,52 puan dahil edilerek yüzde 30 olarak uygulanacak.

MEMURA ZAMLI MAAŞLAR NE ZAMAN VERİLECEK?

Memurlar normal durumlarda zamlı maaşlarını 15 Ocak'ta alıyorlar. Fakat yüzde 30'luk zamma ilişkin teknik çalışmaların devam etmesi sebebiyle yüksek ihtimalle zamlı maaşların 15 Ocak'a kadar yetişmesi beklenmiyor.

Memurlar ve memur emeklileri 15 Ocak'ta açıklanan toplu sözleşme ve enflasyon farkından kaynaklanan yüzde 16,48 zamlı maaş alacak. Ek zam farkı ise daha sonra en geç bir hafta ya da 8 gün içinde verilecek.

MEMURA ARA ZAM SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Milyonlarca memur devletten seçim öncesi ara zam bekliyor. Yılbaşında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı üzerine memur maaşlarına %30 oranında zam yapılmıştı. Memur emeklisi de bu zamdan Payını Aldı ve maaşlarda %30 artış gerçekleşti. Ancak hayat pahalılığı ve geçim sıkıntısı her geçen gün büyümeye devam ederken yapılan zam enflasyon karşısında eridi.

14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimler öncesinde memurlar da emekliler gibi ara zam beklentisi içine girdi. Memur sendikaları memur maaşlarına ara zam yapılması için çoktan harekete geçti. Şimdi herkesin gözü kulağı maaşlara yapılacak olan zam oranında. Memur sendikalarının istediği zam oranı da ortaya çıktı. Memur sendikaları 14 Mayıs Genel Seçimleri öncesinde memur maaşlarına en az %30 zam istiyor. Peki memur maaşlarına Araz zam ne kadar olacak? Memura seçim öncesi zam var mı?

MEMURLARA SEÇİM ÖNCESİ ZAM VAR MI?

Kamu çalışanlarının zam hayallerini suya düşüren açıklama AK Parti hükümetinden geldi. AK Parti grup başkan vekili yaptığı açıklamada yapılan zammın sadece en düşük emekli maaşı alanları kapsadığını duyurdu. Yani hem diğer emeklilere hem de Memurlara seçim öncesinde herhangi bir zam yapılmayacak. Milyonlarca memurun zam hayali suya düşerken zam tarihi de belli oldu.

Memur maaşlarına zam 6 aylık enflasyon rakamlarının belli olması sonrasında yapılacak. Yani memurlar 1 Temmuz tarihinden itibaren hem Toplu sözleşme zammı alacak hem de enflasyon farkı. O tarihte gelecek hükümetin refah Payı verip vermeyeceği de şimdiden merak ediliyor. Çünkü 6 aylık zam öncesinde hükümet Değişimi de yaşanabilir.


Memur maaşlarına ek zam var mı, 1 Mayıs memura seyyanen zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en düşük emekli maaşının 7500 TL yapmasının ardından memurlar maaşlarına ara zam yapılıp yapılmadığını sorguluyor. Memur ek zam var mı, sorusuna yanıt arayana memurlar arama motorlarına yönelerek sendikadan ve hükümetten yapılan açıklamaları takip ediyor. Peki, 1 Mayıs memura zam var mı, memura ek zam verilecek mi? Memura ara zam yapılacak mı?

1 yorum:

  1. Memur ve emekli Temmuz 2023 zammını beklerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milyonlarca memur ve emekliye 1 Mayıs'ta ek zam müjdesi vereceği ortaya çıktı. Memur ve memur emeklisine ek zam yapılacak. İşte kulislerde konuşulan yeni ek zam oranları...
    Emekli ve memura ek zam geliyor! Müjdeyi 1 Mayıs'ta cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak
    En düşük emekli maaşının 7.500 liraya yükseltilmesinin ardından memur ve memur emeklileri de ek zam beklentisine girmişti. Enflasyon rakamlarıyla birlikte memur ve emeklilerin Temmuz zamları hesaplanmaya çalışılırken, milyonlarca memur ve memur emeklisini sevindirecek haber geldi. Memur ve memur emeklilerine ek zam geliyor. İşte Faruk Erdem'in aktardığı kulis ilgileri...

    1
    11
    Emekli ve memura ek zam geliyor! Müjdeyi 1 Mayıs'ta cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak
    Ocak 2023 zam döneminde refah payı ile maaşlarına yüzde 30 artış yapılan memurlar için Ankara kulislerinden yeni bir haber geldi. Buna göre memurlara 2 ila 3 bin lira arasında seyyanen zam yapılmasının gündemde olduğu belirtildi. Takvim Gazetesi Ekonomi Müdürü Faruk Erdem A Haber canlı yayınında paylaştığı kulis haberi şöyle:

    2
    11
    Emekli ve memura ek zam geliyor! Müjdeyi 1 Mayıs'ta cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak
    Memur-Sen Genel Kurulu'nda duyuracak
    Bu biraz kulis bilgisi olarak vereceğim bunu elimde bazı rakamlar var ama onları burada speküle etmemek için söylemeyeceğim. 1 Mayıs'ta bir kere Memur-Sen genel kurulu var Sayın Cumhurbaşkanı de oraya katılacak. Orada bir konuşma yapacak.

    3
    11
    Emekli ve memura ek zam geliyor! Müjdeyi 1 Mayıs'ta cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak
    Programda var konuşması ve orada bazı müjdeler vermesi bekleniyor. Bu müjdeler üzerine bazı çalışmalar da var. Hem sendikalar çalışıyor taleplerini iletiyorlar hem de hükümet tarafı çalışıyor. Bana bazı bilgiler de geliyor ama rakam söylemeyeceğim.

    4
    11
    Emekli ve memura ek zam geliyor! Müjdeyi 1 Mayıs'ta cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak
    Bazı rakamları biliyorum. Burada bir seyyanen zam müjdesi gelebilir memurlara ve memur emeklilerine. Veya Temmuz ayı için hem seyyanen zam hem de artı enflasyon artışı gelebilir.

    5
    11
    Emekli ve memura ek zam geliyor! Müjdeyi 1 Mayıs'ta cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak
    Özellikle en düşük memur maaşlarından başlamak üzere yukarı doğru. Yine diğer emeklileri SSK ve Bağ-Kur emeklilerine de bir refah payı müjdesi gelebilir.

    6
    11
    Emekli ve memura ek zam geliyor! Müjdeyi 1 Mayıs'ta cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak
    Memurun maaşına seyyanen zam için kat sayı artırma yetkisi Sayın Cumhurbaşkanında var. Bir Cumhurbaşkanlığı Kararı ile onu artırabilir ve böyle bir artış müjdesi verebilir.

    7
    11
    Emekli ve memura ek zam geliyor! Müjdeyi 1 Mayıs'ta cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak
    Memur sendikalarının ek gösterge, özellikle birinci derece memurlarda ek gösterge artışı ile ilgili de bazı talepleri var. 1 Mayıs'ta biz güzel şeyler duyacağız gibi geliyor.

    8
    11
    Emekli ve memura ek zam geliyor! Müjdeyi 1 Mayıs'ta cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak
    Bir beklentim daha vardı kamu işçilerinin toplu sözleşmesinin de bu hafta sona ermesi onların yüzde 40'a kadar çıktı hükümet zam oranlarının belli olması da 1 Mayıs'ta bir müjde olarak açıklanacak gibi geliyor.

    9
    11
    Emekli ve memura ek zam geliyor! Müjdeyi 1 Mayıs'ta cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak
    Milyonlarca kişi zamlı maaşları için Temmuz ayını bekliyor. TÜİK yılın ilk çeyreğinde enflasyonu yüzde 12,52 olarak açıklamıştı. Nisan Mayıs ve Haziran aylarının enflasyon rakamları yeni maaşları belirleyecek.

    10
    11
    Emekli ve memura ek zam geliyor! Müjdeyi 1 Mayıs'ta cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak
    Merkez Bankası piyasa katılımcıları anketinden, Temmuz'da SSK ve Bağ-Kur emeklisine yüzde 21,43 memur ve memur emeklisine ise yüzde 19,18'lik zam sinyali geldi.

    YanıtlaSil


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.