Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

Microsoft Office Ürünleri

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
Microsoft Office, Microsoft tarafından 1989 yılında kurulan Windows ve Mac OS işletim sistemleri ile uyumlu hizmetler bulunduran ticari anlamda kullanılan ofis yazılım ürünleridir.

Ülkemizde çoğu bilgisayar kullanıcısı, Microsoft Office programlarının çok az uygulama şekillerine hakimdirler. Microsoft Office programlarının bilinmeyen çok fazla özellikleri vardır. Microsoft Office güncel olarak 40’ın üzerinde uygulama ve servis bulunduruyor. Fakat genel olarak çok sık kullanılan başlıca Microsoft Office programları; Word, Excel, Outlook, Powerpoint ve Access programlarıdır. Bu Microsoft Office programları dışında az kullanılan diğer programlar ise; Publisher, OneNote, OneDrive, Google Docs ve Frontpage programlarıdır.
Microsoft Word
Microsoft Word programı üzerinden metinler oluşturabilir ve oluşturduğunuz metinleri çeşitli araçlar özellikleri sayesinde düzenleyebilirsiniz. Kelime işleme programı olan Microsoft Word, tüm dünyada en çok kullanılan Microsoft programı olarak bilinir.

Microsoft Word programının başlıca özellikleri; metin dil bilgisi hata kontrolü, çeşitli fontlarla yazılar oluşturma, hazırlanan form içerikli dosyaları paylaşma ve grafikler oluşturma özellikleridir.

Microsoft Excel
En sık iş dünyasında kullanılan bir Microsoft Office programıdır. Bu programın kullanımında temel amaç elektronik tablo oluşturmaktır. Microsoft Word programına göre daha karmaşık olan Excel programı sayesinde işletmenizin tüm iş akışlarını profesyonel bir şekilde yürütebileceğiniz çok sayıda nitelikli özellikleri vardır. Excel programının başlıca özellikleri; çeşitli temalar oluşturma, yazı tipleri belirleme, listeler oluşturma ve 3 boyutlu tablolar oluşturma özellikleridir.

Microsoft Powerpoint
Microsoft Powerpoint programı hem eğitim hayatında hem de iş hayatında çok sık kullanılan bir programdır. Eğitim hayatında, özellikle üniversite öğrencileri tarafından sunum hazırlanacağı zaman ilk olarak Powerpoint programı akla gelir. İş dünyasında da sunumlar için çok sık kullanılan Microsoft Powerpoint programı sayesinde, oluşturduğunuz ödevleri ve iş içeriklerini çeşitli temalar çerçevesinde sunumlara dönüştürebilirsiniz. Hazırladığınız slaytlar ile oluşturduğunuz sunumlara aynı zamanda ses, görsel ve animasyonlar ekleyebilir, sunumlarınızı daha göz alıcı hale getirebilirsiniz.

Microsoft Outlook
Microsoft Outlook, bilgisayar kullanıcıların e-posta alışverişlerinde kullanılır. Bu program sayesinde özellikle iş dünyasında ihtiyaç duyduğunuz e-posta organizasyonunu Microsoft tarafından geliştirilen Outlook programı ile kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Microsoft Outlook programının yok say ve çöpe at gibi özellikleri sayesinde istemediğiniz e-postaları otomatik olarak silebilirsiniz.

Microsoft Access
Microsoft programları arasında data akışını gerçekleştiren Microsoft programıdır. Access programı sayesinde kendinize özel veri tabanı dosyası oluşturabilirsiniz. 2007 yılında paket programa Microsoft tarafından eklenen şeritler özelliği ile veri tabanı dosyalarınızı görsel olarak daha etkili hale getirme şansınız bulunur.

Microsoft OneNote
İş dünyasında ve öğrenciler tarafından en sık kullanılan bir diğer Microsoft programı Microsoft OneNote programıdır. Microsoft OneNote programı sayesinde iş ve ödevlerinizle alakalı notlar tutabilir, tuttuğunuz notlara PDF dosyaları, sesler ve görüntüler ekleyerek daha kaliteli ve nitelikli hale getirebilirsiniz.

Microsoft OneDrive
Microsoft OneDrive programının diğer Microsoft programlarından en ayırt edici farkı, çevrimiçi kullanım imkanı sunmasıdır. Microsoft OneDrive programı bir depolama programıdır. Bilgisayar, Android ve İOS cihazlarınızda ortak olarak kullanabileceğiniz Microsoft OneDrive programı ile tüm dosyalarınızı arşivleyebilir, dosyaların kaybolma ihtimalini ortadan kaldırabilirsiniz. Üstelik Microsoft OneDrive programına tüm web tarayıcılarından giriş yapabilirsiniz.

Microsoft Google Docs
Microsoft Google Docs programı bir çevrimiçi Office programıdır. Microsoft Google Docs ile oluşturduğunuz veya kaydettiğiniz tüm dökümanları çevrimiçi olarak başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Paylaşmak için internet bağlantısına ihtiyacınız bulunsa da, dosyalar üzerinde yapacağınız düzenlemeler için internete bağlı olmanız gerekmez. Dosyalar üzerinde yaptığınız tüm işlemler Google Drive üzerinde anlık olarak kaydedilir.


Microsoft Teams
Microsoft Teams, iş yeri toplantılarını, notları ve eklentileri organize eden ve toparlayan bir programdır. Android ve iOS cihazlar, masaüstü bilgisayarlar ve tabletler ile  kullanabileceğiniz programın kurulumunu kolayca yapabilir, e-posta adresi ve şifreniz ile erişim sağlayabilirsiniz. 

Google Docs, Sheets ve Slides   
Dokümanlarınızı diğer kullanıcılar ile paylaşmak ve programlar arasında geçiş yapmak istiyorsanız çevrim içi ofis araçları ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılar. İnternet bağlantınız olmasa da telefonunuzdan, bilgisayarınızdan veya tabletinizden dokümanlarınıza kolayca erişebilir ve düzenlemeler yapabilirsiniz. Kullanım sırasında yaptığınız tüm değişiklikler otomatik olarak Google Drive’a kaydedilir ve kaybolmaz. 

WPS Office Free   
WPS Office Free programı; Android, Linux ve Windows için geliştirilmiş ücretsiz bir programdır. Bulut senkronizasyon desteği sağlayan program, kullanıcıya hızlı ve kolay dosya paylaşımı imkânı ve ortak bir çalışma alanı sunar. Word, Excel ve PowerPoint gibi başarılı bir arayüze sahip program ile çalışmalarınızı, Microsoft dosya biçimleri şeklinde kaydedebilir, MS Office programlarının kullanıcılarıyla paylaşabilirsiniz. 

Softmaker FreeOffice 
Softmaker FreeOffice programı, Microsoft Word ve TextMaker dosyalarını sorunsuz bir şekilde okur ve kaydeder. ePub formatında kitapları ve PDF dosyaları doğrudan oluşturabilirsiniz. PlanMaker sayesinde Excel ile uyumlu otomatik şekilleri kullanarak tasarım ve çizim yapabilirsiniz. 

Polaris Office
Akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz Polaris Office; yazılı dökümanları, tablo ve sunumları tek bir ortamda hazırlayabilirsiniz. PDF, DOC, DOCX ve PPTX gibi birçok formatı destekleyen program, ücretsiz bir kullanım sunar. Türkçe desteği de bulunan programı Windows, iOS, Android ve Mac cihazlarda ücretsiz kullanabilirsiniz. Çalışanların işini ciddi ölçüde kolaylaştıran Polaris Office; belge oluşturma, düzenleme ve depolama servisleri ile entegre çalışabilir. 

Open Office
Apache Yazılım Vakfı tarafından kurulan Open Office, yazılım toplulukları ile birlikte geliştirilmiştir. Ücretsiz bir yazılım olan program; sunum, çizim, formül ve hesap tablosu bileşenlerini içerir. Eğitim kurumları, belediyeler, devlet kurumları ve ticari kurumlarda kullanılabilen program tamamen ücretsiz bir şekilde kurulabilir. Mac OS X, Microsoft Windows ve Linux işletim sistemlerinde kullanılabilir. 

2 yorum:

  1. Office Ürün Anahtarı 2023
    Microsoft Office 2007 Lisans Ürün Anahtarları
    Microsoft Office 2010 Ürün Anahtarları
    Microsoft Office 2016 Ürün Anahtarları
    Microsoft 365 Ürün Anahtarı Ücretsiz
    Microsoft Office 2019 Ürün Anahtarları
    Microsoft Office 365 Ürün Anahtarları 2021
    Microsoft 365 Ürün Anahtarı 2023

    YanıtlaSil
  2. Deneme Lisanslarıdır. Orjinal Lisans Satınalınız24 Mayıs 2023 10:00

    Office Ürün Anahtarı 2023
    Sürüm sürüm kullandığınıza ve ihtiyacınız olan ürün anahtarına göre aşağıda sizlerle paylaşacağımız keyler işinizi görecektir. Paylaşılan tüm keylerin hangi sürüm ve program için olduğu belirtilmiştir, bu doğrultuda ihtiyacınız olanı seçmeye özen göstermelisiniz yanlış keyi girmemek ve hata almamak adına. Tüm listeler hemen aşağıda sizinle olacaktır.

    Microsoft Office 2007 Lisans Ürün Anahtarları
    NBCRJ-YJ93Q-T73WV-9PR3F-9W3VC
    KNJPJ-YBFTR-33K5M-Y5FMX-BKM3P
    QQ33F-N3THK-CWTFJ-HD55X-7QK7C
    7FDTG-TNM3Y-C9DF9-QQ9XX-V33X3
    Y79NG-BWMGT-KJPT3-B335G-573VC
    FNWBR-33T3R-KXTXF-QFBQJ-PKCX3
    Q9NF3-WWTPB-DJP9J-5739V-93TK3
    P7GNV-HJFM3-T5YHH-MYPT7-G5PX3
    CHV3H-RVNC5-C5H93-QX7YF-YTDVC
    3PNYY-DPJV9-DMC3K-TR9YP-DDB3P
    NBCRJ-YJ93Q-T73WV-9PR3F-9W3VC
    Microsoft Office, 1989 senesinde insanlara tanıtılmıştır. İlk kez yayınlanan tarih ise 1990’dır. Günümüzdeyse alanının en yaygın ve kullanışlı yazılımlarından biridir.

    Microsoft
    Microsoft Office 2010 Ürün Anahtarları
    TTK27-44W3B-PVC8K-XJQW8-KJMVG
    BDD3G-XM7FB-BD2HM-YK63V-VQFDK
    W4D2C-3YK88-KMYP2-2QTXY-28CCY
    VYBBJ-TRJPB-QFQRF-QFT4D-H3GVB
    TVFJ7-76TR7-HHCKT-QQFJR-8KTTD
    76XCJ-YMH2W-YQQV6-XX76X-QK3K7
    Microsoft Office 2016 Ürün Anahtarları
    2J3M5N6P8R9SAUCVDWFYGZH3K4
    FYH2J3K5N6P7R9SATCVDWEYGZH
    VEXFYG2J3K4N6P7Q9SATBVDWEX
    BUCVDXFYGZJ3K4M6P7Q8SATBUC
    R9SAUCVDWFYGZH3K4M5P7Q8R9T
    6P7R9SATCVDWEYGZH2J4M5N6Q8
    K4N6P7Q9SATBVDWEXFZH2J3M5N
    ZJ3K4M6P7Q8SATBUCWEXFYH2J3
    FYGZH3K4M5N7Q8R9TBUCVEXFYG
    VDWEYGZH2J4M5N6Q8R9SBUCVDX
    VDWFYGZH3K4M5P7Q8RATBUCWEX
    ATCVDWEYGZH2K4M5N7Q8R9TBUC
    Q9SATBVDWEXGZH2J4M5N6Q8R9S
    Microsoft 365 Ürün Anahtarı Ücretsiz
    Kullanıcıların en dikkatini çeken aramalardan bir diğeri ise, Microsoft 365 ürün anahtarı ücretsiz oluyor. Microsoft yazılımları, çoğu işletmede kullanılarak insanların ihtiyaçlarına cevap veriyor. Sadece işletmelerle kalmayarak kişisel olarakta insanların ihtiyaçlarının çoğunluğuna yanıt vermesinden dolayı, dünyanın en çok tercih edilen yazılımlarından olmayı sürdürüyor. Office programları ve dahası dünyada en çok kullanılanlar arasında hala başlarda olmayı başarıyor.

    Microsoft Office 2019 Ürün Anahtarları
    FBFPP-2XG5Y-FG9VH-DVQ2Z-QJRCH
    P8TFP-JGFMM-XPV3X-3FQM2-8K4RP
    2MHJR-V4MR2-V4Z2Y-72MQ7-KC6XK
    H746C-BM4VK-TZBB8-MVZH8-FXR32

    Microsoft Office 365 Ürün Anahtarları 2021
    46DNX-B4Q98-PQVPW-Q8VM6-FVR29
    PNP4F-KY64B-JJF4P-7R7J9-7XJP9
    N2P94-XV8HD-W9MHF-VQHHH-M4D6X
    828CH-G4FPY-HMH4R-32GCK-6D9BH
    VTM6G-YPQ9Q-BVYJQ-37RYH-R4X38
    433NF-H7TMK-TPMPK-W4FGW-7FP9K
    XRNFT-HG2FV-G74BP-7PVDC-JB29K
    6KTFN-PQH9H T8MMB-YG8K4-367TX
    7TPNM-PMWKF-WVHKV-G869H-9BQ6X
    PBTFM-WWN3H-2GD9X-VJRMG-C9VTX
    4HNBK-863MH-6CR6P-GQ6WP-J42C9
    DJC4N-DX7PC-GM3GK-V8KKW-XWYGX
    AZAQ2-3WSXE-4DC5R-TFV6B-G7Y8H
    A3WSX-4EDC5-RFV6T-BGY78N-HU9J8
    MI9I8-NUH7B-YG6TF-V5RCD-E4SXWZ
    UJM9I-INHUY-BGTFV-DCESX-ZWAQ2

    YanıtlaSil


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.