Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

Ülkemizde yayında olan platformların fiyat listesi

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
Ülkemizde yayında olan platformların isim, fiyat ve dublaj oran listesi aşağıda Türkiye, dijital yayın platformları açısından zengin bir ülke. Yabancı oyuncuların pazardaki yeri, yerli oyuncularla dengeleniyor ve haliyle kullanıcılara çok fazla alternatif sunuluyor. Türkiye'de şu anda aktif olarak kullanabildiğimiz ücretli platformlar Netflix, Prime Video, BluTV, Gain, Mubi, beIN Connect ve Exxen. Bunların arasına 14 Haziran'da Disney+ da eklenecek ve eğer aksilik olmazsa yıl sonunda HBO Max'in de Türkiye pazarına gireceği söyleniyor. Yani halihazırda güçlü bir dijital yayın pazarı varken ilerleyen aylarda daha fazla alternatifimiz olacak. Kısacası Netflix, "köprüden önce son çıkış" diyerek fiyatları artırdı ama bakalım güncel fiyatlar nasıl ve bu fiyat farkları ilerleyen dönemde kullanıcısı sayılarına nasıl yansıyacak?

Platfrom AdıPlatfrom FiyatıDublaj OranıÜlke Adı
TOD TV35 ₺%100KATAR
TURKCEL TVPLUS50 ₺%100TÜRKİYE

FILMBOX+15 ₺%100FRANSAEXXEN50 ₺%100TÜRKİYE NETFLIX69 ₺%90ABDTÜRK TELEKOM TİVİBU30 ₺%80TÜRKİYED-SMART GO33 ₺%80TÜRKİYE DISNEY PLUS 65 ₺%50ABDAMAZON PRIME VIDEO40 ₺%40ABDBLUTV39 ₺%30TÜRKİYEHBO MAXİPTAL%25ABDPUHUTVÜCRETSİZ%5TÜRKİYE    TRT TABİİÜCRETSİZ%1TÜRKİYEGAİN13 ₺%0TÜRKİYE

Dijital yayıncılık platformlarının güncel fiyatları
Bu haberimizde ise ülkemizde hizmet veren dijital yayıncılık platformlarının fiyatlarına yakından bakıyoruz. Listemizde Netflix'in yanı sıra Amazon Prime Video, Disney+, BluTV, MUBI, Exxen, TOD ve kısa süre önce TRT tarafından duyurulan Tabii gibi önemli platformlar yer alıyor.

Amazon Prime Video
E-ticaret pazarının lideri konumunda yer alan Amazon'un dijital yayıncılık platformu olan Amazon Prime Video, uygun fiyatlı olması ile tanınıyor. Uzun süre boyunca hayatına 8 TL fiyat etiketi ile birlikte devam eden Amazon Prime Video, kısa zaman önce zamlandı. Amazon Prime Video'nun da içinde bulunduğu Amazon Prime abonelik ücreti 7,90 TL'den 39 TL'ye çıktı. Amazon Prime'ın sadece dijital yayıncılık odaklı bir servis olmadığını da ekleyelim. Amazon Prime kullanıcılarının Amazon web sitesi içinde ücretsiz kargo gibi önemli avantajları da yer alıyor.

BluTV
Dijital yayıncılık ekosisteminin yerli oyuncusu olarak ön plana çıkan BluTV, geçtiğimiz yıl aylık 29,90 TL fiyat etiketine sahipti. Gerçekleşen zam sonrasında ise BluTV'nin aylık ücreti 69,90 TL oldu. Yıllık olarak da satın alınabilen BluTV'nin yıllık ücretinin ise 478,80 TL olduğunu da ekleyelim. BluTV aboneliğine Hepsiburada Premium ile birlikte de sahip olunabiliyor. Hepsiburada'nın Amazon Prime benzeri abonelik servisi olan Hepsiburada Premium, BluTV aboneliği ile birlikte geliyor. Hepsiburada Premium aboneliğinin aylık ücreti ise 14,90 TL. Kısacası aylık 14,90 TL'ye BluTV aboneliğine ulaşabilirsiniz.

Exxen
Acun Ilıcalı'nın dijital yayın platformu olan Exxen'i ilk olarak ilk olarak 2020 yılının Eylül ayında sizlere aktarmıştık. Reklamlı bir modele de sahip olan Exxen, özellikle GİBİ ve futbol maçları ile ön plana çıkıyor. Geçtiğimiz Ocak ayında zamlanan Exxen'in en uygun fiyatlı aboneliğinin ücreti aylık 49,90 TL oldu. Bu paketin aylık ücreti yıllık alımda ise 41,90 TL'ye düşüyor. Reklamsız paketin 54,90 TL olan aylık ücreti ise 69,90 TL'ye çıktı. Exxenspor fiyatlarına baktığımızda ise reklamlı paketin 129,90 TL, reklamsız paketin ise 149,90 TL olduğunu görüyoruz.

Disney+
Eğlence sektörünün en önemli markaları arasında bulunan Disney'in dijital yayıncılık platformu olan Disney+'ın geçtiğimiz Haziran ayında ülkemizde hizmet vermeye başladığını sizlere aktarmıştık. Yıllık 279,90 TL’lik tanışma paketi ile ülkemize giriş yapan Disney+, geçtiğimiz Aralık ayında ise önemli zam yaptı. Gerçekleşen zam ile birlikte Disney+'ın aylık abonelik ücreti 64,99 TL, yıllık abonelik ücreti ise 649,90 TL oldu.

GAİN
Kişiye özel yayın akışı sunan ve kısa videoları odağına alan yeni nesil içerik platformu olarak karşımıza çıkan GAİN, 2020 yılının Aralık ayında yayın hayatına başladı. Yerli bir dijital yayın platformu GAİN'in Rams Türkiye Grubu tarafından satın alındığını geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık. GAİN'in aylık ücreti 34,90, yıllık ücreti ise 262,80 TL.

Netflix
Dijital yayıncılık dünyasının en önemli isimlerinden olan Netflix, son zamanlarda zam haberleri ile gündeme geldi. Hatırlatmak gerekirse Netflix'in ülkemizdeki fiyatlarına zam yaptığını geçtiğimiz Ocak ayında sizlere aktarmıştık. 2022 yılının Eylül ayında fiyatlarına zam yapan platform, söz konusu zam haberinin üzerinden 6 ay bile geçmeden Ocak ayında tekrar zam yaptı. Son zamlarla birlikte Netflix'in en uygun fiyatlı aboneliğinin fiyatı 63,99 TL'ye yükseldi. Netflix'in diğer paketlerinin fiyatları ise 97,99 ve 130,99 TL olarak karşımıza çıkıyor.

Tabii
TRT'nin uluslararası dijital platformu olarak karşımıza çıkan Tabii, geçtiğimiz hafta resmen tanıtıldı. Modern Doğu Masalları, Koyu Beyaz, Son Gün, Kapı,  Hay Sultan, Şanzelize Düğün Salonu, Derin Mor, Mevlana Celaleddin-i Rumi, Küçük Dahi İbn-i Sina, Akif, Şebeke, Adalet, Aşkımız Yeter, Dayton ve Yangın Günleri dahil olmak üzere toplamda 184 yeni bölüm ile 30'un üstünde proje ile yayın hayatına başlayan Tabii, şu an için ücretsiz.

TOD
beIN Connect olarak yayın hayatına başlayan platform, kısa süre önce isim değişikliği yaşadı ve hayatına TOD ismi ile devam ediyor. Tıpkı Exxen gibi film ve dizi içeriklerinin yanı sıra futbol maçlarına da odaklanan TOD'un eğlence paketi aylık 34,90 TL fiyat etiketine sahip. Yıllık alındığında ise bu paketin fiyatı 19,90 TL. TOD'un ön plana çıktığı paketi olan Süper Lig paketinin aylık ücreti ise 129 TL. 

MUBI
Listedeki diğer platformlardan farklı olarak odağına sanatsal filmleri ve içerikleri alan bir platform olan MUBI, geçtiğimiz yılın Nisan ayındaki ücreti aylık 39,99 TL ücrete sahipti. Yıllık olarak ise 359,88 TL'lik bir fiyat etiketine sahip olan MUBI de aradan geçen 1 yıl içinde zamlandı. Gerçekleşen zam ile birlikte MUBI'nin aylık ücreti 49,99 TL oldu. Yıllık olarak satın alındığında ise platformun aylık ücreti 35,99 TL'ye düşüyor.





Dijital TV platformları Fiyatları Dijital platform ücretsiz Ücretli TV platformları Dijital TV kanalları Türkiye dijital platformlar En iyi dijital platform Dijital platform fiyatları 2023 Türkiye dijital platform abone Sayıları TV+ İlk 7 Gün Ücretsiz! Ultra HD kalitesini, dublaj ve altyazı seçenekleri yıllık abonelikte %30 indirim ile. Her Yerden İzle. Durdur Geri Al İzle. 4K Ultra HD. Kaydet İzle Netflix ücretsiz izleme programı Netflix ücretsiz izleme sitesi Netflix ücretsiz üyelik üye adı ve şifreleri ücretsiz Netflix izle Netflix filmleri netflix. com giriş Netflix dizileri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.