Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

Galatasaray 2-1 Beşiktaş Maçı Özeti ve Maç Özeti

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
Trendyol Süper Lig'in 9. haftası nefes kesen bir karşılaşmaya sahne oldu. Galatasaray sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti.

Rams Park'ta oynanan mücadelede Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri biri penaltıdan olmak üzere Mauro Icardi kaydetti.

Beşiktaş'ın tek golü ise Alex-Oxlade Chamberlain'den geldi. Siyah-beyazlılar kaleci Mert Günok'un 30. dakikada kırmızı kart görmesi sebebiyle maçı 10 kişi tamamladı.
Ligde namağlup serisini sürdüren Galatasaray, üst üste 7. galibiyetini aldı. Sarı-kırmızılılar puanını 25'e çıkardı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

2 maçlık galibiyet serisi sona eren Beşikta ise 16 puanla 4. sırada kaldı.

Icardi, Hagi'yi geride bıraktı

Galatasaray'a Beşiktaş karşısında galibiyeti getiren Icardi, sarı-kırmızılı takımın tarihine geçti.

OPTA verilerine göre, Arjantinli süperstar, Gheorghe Hagi'yi (8) geride bırakarak Süper Lig tarihinde Galatasaray formasıyla en fazla derbi golü atan yabancı oyuncu (10 gol) oldu.

Mauro Icardi, Galatasaray kariyerinde Beşiktaş'a 5, Trabzonspor'a 3, Fenerbahçe'ye 2 gol attı.

Maçtan dakikalar

Galatasaray karşılaşmanın 7. dakikasında gole çok yaklaştı. Rakibinden kurtardığı topla ceza sahasına giren Angelino, dar açıdan yaptığı vuruşta Mert Günok'a takıldı. Kaleci Mert'in müdahale ettiği top yükseklik kazanarak kaleye yöneldi. Savunmaya dönen Colley, meşin yuvarlağı kafayla çizgiden çıkardı. Pozisyonun devamında kaleci Mert topun sahibi oldu. İzlemek için tıklayın!

Beşiktaş 18. dakikada direğe takıldı. Ghezzal'ın kullandığı serbest vuruşta Tayfur Bingöl topa kafasıyla dokundu ancak meşin yuvarlak direğe çarparak oyun alanına döndü. İzlemek için tıklayın!

23. dakikada savunma arkasına atılan topu alan Amartey'e baskı yapan Icardi, meşin yuvarlağı rakibinden kaptı. Ceza sahası yayı içinde kaleciyle karşı karşıya kalan Arjantinli yıldızın şutunda, kaleci Mert Günok sağına uzanarak topun ağlara gitmesini önledi. İzlemek için tıklayın!

Galatasaray'ı öne geçiren gol 26. dakikada geldi. Mert Günok'un istediği gibi uzaklaştıramadığı top, Kaan Ayhan'ı buldu. Kaan meşin yuvarlağı ceza sahası yayındaki Icardi'ye indirdi. rjantinli golcünün kafayla takım arkadaşına aktarmak istediği top rakibine çarparak yeniden kendisinde kaldı. Pozisyonu iyi takip eden Icardi, altıpas önünde yaptığı vuruşla ağları havalandırdı. İzlemek için tıklayın!

Beşiktaş 30. dakikada 10 kişi kaldı. Savunma arkasına atılan topa hareketlenen Icardi, kalesini terk ederek ceza sahası dışına çıkan Mert Günok'tan sıyrıldı. Sarı-kırmızılı futbolcunun kaleye göndermek istediği topu savunma uzaklaştırdı. Pozisyonda önce devam kararı veren hakem Halil Umut Meler, Video Yardımcı Hakem'in uyarısıyla pozisyonu yeniden inceledi. Kaleci Mert'in ceza sahası dışında topa elle müdahale ettiğini tespit eden Meler, siyah-beyazlı kaleciyi doğrudan kırmızı kartla oyundan attı. İzlemek için tıklayın!

63. dakikada Lucas Torreira ceza sahası çizgisi üzerinde yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. VAR'dan gelen uyarının ardından pozisyonu inceleyen Halil Umut Meler, penaltı kararını iptal etti. İzlemek için tıklayın!

Beşiktaş 69. dakikada skoru 1-1'e getirdi. Angelino'dan çok iyi sıyrılan Rosier, penaltı noktasına çevirdi ve Chamberlain gelişine düzgün bir vuruşla ağları sarstı. İzlemek için tıklayın!

Galatasaray 82. dakikada yeniden öne geçti. Halil Umut Meler, Mertens'in ortasında Hadziahmetovic'in elle müdahale ettiğini tespit etti ve penaltı noktasını gönderdi. Penaltıda topun başına gelen Icardi, kendi,sinin ve takımının ikinci golünü attı. İzlemek için tıklayın!

Galatasaray: 2 - Beşiktaş: 1

Stat: RAMS Park

Hakemler: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, Kerem Ersoy

Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Angelino (Dk. 78 Bakambu), Kaan Ayhan, Torreira (Dk. 85 Ndombele), Tete (Dk. 65 Barış Alper Yılmaz), Kerem Aktürkoğlu (Dk. 85 Kerem Demirbay), Zaha (Dk. 65 Mertens), Icardi

Beşiktaş: Mert Günok, Rosier, Amartey, Colley, Zaynutdinov (Dk. 46 Masuaku), Tayfur Bingöl (Dk. 84 Rebic), Hadziahmetovic, Gedson Fernandes (Dk. 46 Chamberlain), Ghezzal, Rashica (Dk. 32 Ersin Destanoğlu), Aboubakar (Dk. 78 Cenk Tosun)

Goller: Dk. 26 ve 82 (Penaltıdan) Icardi (Galatasaray), Dk. 69 Chamberlain (Beşiktaş)

Kırmızı kart: Dk. 30 Mert Günok (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 17 Amartey, Dk. 18 Tayfur Bingöl, Dk. 58 Hadziahmetovic, Dk. 76 Masuaku, Dk. 89 Rebic (Beşiktaş), Dk. 17 Sanchez, Dk. 85 Bakambu, Dk. 90+1 Muslera (Galatasaray)


GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇINI ŞİFRESIZ VEREN KANALLAR VAR MI?
Galatasaray Beşiktaş derbisi, TFF'nin Trendyol Süper Lig için anlaşmalı olduğu spor kanalı aracılığıyla sporseverlere sunulacak. Canlı olarak ekranlara gelecek Galatasaray - Beşiktaş maçı, beIN Sports 1 üzerinden izlenebilecek.

BEIN SPORTS 1 NASIL İZLENİR?
https://digiturk-internet.com.tr/digiturk-sporun-yildizi adresine gittikten sonra aboneliğini başlatarak beIN Sports'u izlemeye başlayabilirsiniz.

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA?
Sabırsızlıkla beklenen derbi karşılaşması Digiturk beIN CONNECT platformundan ve beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?
Galatasaray - Beşiktaş maçı bugün (21 Ekim Cumartesi) saat 19.00'da başlayacak. RAMS Park Stadyumu'nda oynanacak müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

DIGITURK BEIN CONNECT ÜCRETİ NE KADAR?
Futbolseverler, Süper Lig'e özel olarak sunulan 'Digiturk Sporun Yıldızı' üyelik paketinden 12 aylık söz karşılığında ayda 299TL ödeyerek faydalanabilecek.

MUHTEMEL 11'LER
Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Ndombele, Torreira, Zaha, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper, Icardi

Beşiktaş: Mert, Rosier, Amartey, Colley, Bakhtiyor, Amir Hadziahmetovic, Tayfur, Gedson, Ghezzal, Rashica, Aboubakar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.