Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

Galatasaray ligde son 10 maçta yenilmedi

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de oynadığı son 10 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray evinde İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Maçtan 3-1’lik skorla galip ayrılan sarı-kırmızılılar, puanını 57’ye çıkardı ve ligdeki yenilmezliğini sürdürdü. Cimbom, Süper Lig’de Hatayspor’a kaybettikten sonra oynadığı 10 müsabakada yenilgi almadı. Ligde sarı-kırmızılılar; Alanyaspor, Pendikspor, Adana Demirspor, Fatih Karagümrük, Konyaspor, Kayserispor, Trabzonspor ve İstanbulspor’u mağlup ederken, Fenerbahçe ve Sivasspor ile de berabere kaldı.

Galatasaray, ligin 23. haftasında RAMS Park’ta Gaziantep FK ile oynayacak.

Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray evinde İstanbulspor ile karşılaşırken, sarı-kırmızılılarda Kerem Aktürkoğlu 2 gol kaydetti. Mücadelenin 36. dakikasında kazanılan penaltıda topun başına geçen Kerem meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skoru 1-1’e getirdi. Başarılı futbolcu, maçın 79. dakikasında da serbest vuruştan topu filelerle buluşturdu ve skoru 2-1 yaptı.

25 yaşındaki futbolcu böylece bu sezonki gol sayısını da 12’ye çıkardı. Kerem bu gollerin 9’unu Süper Lig’de, 3’ünü de UEFA Şampiyonlar Ligi grup ve elemelerinde kaydetti.

Müsabakaya 11’de başlayan Kerem Aktürkoğlu, 90 dakika sahada kaldı.

Bahattin Şimşek’in yardımcılıklarını ise Kamil Çetin ile Murat Altan yaptı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig’in 21’inci haftasında oynanan Trabzonspor karşılaşmasının 11’ine göre İstanbulspor mücadelesinde 2 değişikliğe gitti. Okan Buruk, Trabzonspor maçında oynayan Boey ve Abdülkerim Bardakcı’nın yerine İstanbulspor mücadelesinde Sanchez ve Tete’ye görev verdi.

Karşılaşmada kaleyi Muslera’ya emanet eden teknik direktör Okan Buruk, savunma dörtlüsünü; Barış Alper Yılmaz, Nelsson, Sanchez ve Kaan Ayhan’dan oluşturdu. Orta sahada Kerem Demirbay ve Torreira’ya görev veren tecrübeli teknik adam, hücum hattının sağ kanadında Tete, orta alanda Mertens ve sol kanatta ise Kerem Aktürkoğlu’nu sahaya sürdü. Buruk, en ileri uçta ise Zaha’ya görev verdi.

Galatasaray, İstanbulspor karşısına şu 11 ile çıktı:

“Muslera - Barış Alper Yılmaz, Nelsson, Sanchez, Kaan Ayhan, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Zaha.”

GALATASARAY’DA 6 EKSİK
Sarı-kırmızılı ekip, İstanbulspor karşılaşmasına 6 eksik oyuncusuyla çıktı. Sakatlıkları bulunan Abdülkerim Bardakcı ve Sergio Oliveira, ayağında ağrı hisseden Boey ile Afrika Uluslar Kupası'nda ülkeleri adına mücadele eden Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu, İstanbulspor mücadelesinde yer almadı. Öte yandan takımdan ayrılması beklenen Angelino ise kadroda yer almayan isimlerden biri oldu.

DAVINSON SANCHEZ 7 MAÇ SONRA 11’DE
Galatasaray’ın 27 yaşındaki Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez, 7 maç sonra sarı-kırmızılı formayla 11’de yer aldı. En son UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu son maçında Kopenhag karşısında 11’de başlayan Sanchez, bu maç sonrasında Fatih Karagümrük, Fenerbahçe, Konyaspor, Sivasspor ve Kayserispor karşılaşmalarında sakatlığı sebebiyle forma giyememişti.

SARI-KIRMIZILARDA KART SINIRINDA TEK OYUNCU VAR
Galatasaray’da İstanbulspor karşılaşması öncesinde 1 oyuncu kart sınırında yer alıyor. Sarı-kırmızıların 27 yaşındaki Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez, İstanbulspor karşılaşmasında sarı kart görmesi durumunda Süper Lig’in 23’üncü haftasında oynanacak Galatasaray - Gaziantep FK maçında cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

ZAHA YİNE SANTRFOR
Galatasaray’da Wilfired Zaha, Süper Lig’in 22’nci haftasında oynanan İstanbulspor karşılaşmasına Trabzonspor maçında olduğu gibi yine santrforda başladı. Geçtiğimiz hafta teknik direktör Okan Buruk’un en ileri uçta düşündüğü Zaha, 5-1 biten Trabzonspor deplasmanında 2 gol ve 1 asistlik katkı sağlayarak etkili bir performans sergilemişti. Teknik direktör Okan Buruk, Trabzonspor karşılaşmasında gösterdiği performansla İstanbulspor karşılaşmasında da 31 yaşındaki oyuncuyu forvet mevkisinde oynattı.

Bu sezon sarı-kırmızılı formayla Zaha; 17'si Süper Lig, 7'si Şampiyonlar Ligi ve 1'i Türkiye Kupası olmak üzere toplamda 25 karşılaşmada forma giydi. Söz konusu bu karşılaşmalarda Zaha, 9 gol ve 4 asistlik katkı sağladı.

BOEY MAÇ KADROSUNDA YER ALMADI
Galatasaray’ın Fransız sağ beki Sacha Boey, Süper Lig’in 22’nci haftasında oynanan İstanbulspor karşılaşmasının maç kadrosunda yer almadı. Ayağında ağrı hissetmesi sebebiyle 23 yaşındaki oyuncu riske edilmemek üzere teknik direktör Okan Buruk’un kararıyla İstanbulspor maçında forma giymedi. Boey bu sezon toplamda 31 karşılaşmaya çıkarken, 3 kez de sarı-kırmızılı formayı giymedi. Fransız sağ bek, Ümraniyespor maçında tercihen, Konyaspor maçında kart cezası sebebiyle ve Sivasspor karşılaşmasında da sakatlığı sebebiyle sarı-kırmızılı formayı giyememişti.

OSMAN ZEKİ KORKMAZ’DAN TEK DEĞİŞİKLİK
İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, Galatasaray karşılaşmasında tek değişikliğe gitti. Osman Zeki Korkmaz, Süper Lig’in 21’inci haftasında oynanan Kayserispor karşılaşmasında 11’de başlayan Ethemi’nin yerine Galatasaray mücadelesinde Emir Kaan Gültekin’e görev verdi. İstanbulspor, Kuzey Makedonyalı futbolcuyu Konyaspor'a kiraladı.

İstanbulspor, Galatasaray karşısına şu 11 ile çıktı:

“Alp Arda – Okan Erdoğan, Mehmet Yeşil, Deli, Muammer Sarıkaya, Loshaj, Sambissa, Vorobjovas, Ali Yaşar, Ndao, Emir Kaan Gültekin.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.