Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

Aşk Adası Yarışması İzle

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
AŞK ADASI ÇOK YAKINDA BAŞLIYOR! Saba Tümer'in sunuculuğunu üstlendiği programın ilk tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda "Issız bir adaya düşseniz yanınıza ne alırdınız? Bıcır bıcır sevgili, kocaman bir ev, yüzme havuzu, yaz partileri, sınırsız eğlence? Böyle ada mı olur demeyin, yeteri kadar hayal edersek istediğimiz her şey olur! Biz de sizin için tam olarak böyle bir hayal kurduk ve artık bu hayali yaşayacak şanslı adalılar ile tanışma zamanı..." ifadeleri kullanıldı.

İngiltere'nin en çok izlenen programlarından Aşk Adası Türkiye'ye geliyor. Too Hot to Handle uyarlaması olan Aşk Adası dijital platform Gain'de yayınlanmak için hazırlıklarını sürdürüyor. 
Alışık olduğumuzun dışında bir formata sahip olan Aşk Adası, daha ilk fragmanında gösterilen müstehcen sahneleri ile çok eleştirilmişti.

Geçtiğimiz saatlerde fragmandaki görüntüleri ile infiale neden olan program hakkında RTÜK tarafından inceleme başlatıldığı açıklandı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin ''Aşk Adası'' isimli yapımla ilgili ön incelemenin yapıldığını açıkladı.

Ancak tanıtım sonrası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, ‘Aşk Adası’ isimli yapımla ilgili ön incelemenin yapıldığını, toplumsal ve kültürel değerlerle bağdaşmayan hiçbir yapıma müsaade edilmeyeceğini açıkladı.



RTÜK Başkanı Şahin, X hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verildi: “Sosyal medya başta olmak üzere bazı basın organlarında tartışılan 'Aşk Adası' isimli bir yapımla alakalı gerekli ön inceleme Üst Kurulumuz tarafından yapılmıştır. Üst Kurul Başkanlığı, bir dijital medya platformunda yayınlanacağı belirtilen yapımla alakalı yapmış olduğu araştırmada, tanıtım fragmanının ilgili seç-izle platformu tarafından yayınlanmadığını belirlemiştir. RTÜK, program fragmanının bahse konu dijital yayıncının bilgisi dışında yapımcı firmanın kendi sitesinden onay alınmadan yayınladığını tespit etmiştir. Toplumsal ve kültürel değerlerimizle bağdaşmayan hiçbir yapıma müsaade etmeyen RTÜK’ün konuyu yakından takip ettiğinin bilinmesini önemle kamuoyuna arz ederiz." 

Sunuculuğunu Saba Tümer'in yapacağı Aşk Adası yarışması ile ilgili ilk tanıtım yayınlandı. İngiltere'de Love Island olarak bilinen yarışma Aşk Adası, Marmaris aşk adası gain Aşk Adası Netflix aşk adası yarışmacıları aşk adası hangi kanal Aşk Adası Film izle Türkçe Dublaj Ada Masalı dizisini izle! Ada Masalı son bölüm izle. Ada Masalı hangi gün ve ne zaman yayınlanıyor? Ada Masalı canlı izle. Ada Masalı yeni bölüm yarışmasında elenen yarışmacı, kim elendi adaya kim veda etti belli oldu Full HD  yarışmasında kimin elendiği belli oldu. Üç iddialı isim eleme potasına gitti ve Danilo Şef'in yaptığı yemeği yaparak final oynadıveda eden isim kim oldu, dün gece hangi yarışmacı elendi?Son dakika Aşk Adası haberleri ve güncel Aşk Adası haberleri burada. Aşk Adası son dakika haberleri ve en son aşk adası gelişmeleri.

1 yorum:

  1. İngiltere'nin en çok izlenen ve en çok konuşulan yarışmalarından olan Aşk Adası All Star olarak ekranlara döndü.

    Love Island yarışmasında yaşananlar sosyal medyada seyircilerin gündemindeydi.

    Love Island yarışmacısı Callum ve Georgia S kameraları umursamayarak yatak odasında ateşli anlar yaşadı.

    İngiltere yapımı olan Love Island programı, katılan yarışmacıların birbirleriyle eşleştiği ve özellikle cinsellik içeren sahneleri ile oldukça popülerdi. Ancak son sezonda bu sahnelerin ekrana gelmediği seyirciler tarafından iddia edildi.

    %2.95 Faiz Oranı ile 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!
    HangiKredi.com
    Şimdi Kazı Kazan Online oynamaya başlayın!
    Milli Piyango
    by Taboola
    Son yarışmacılardan Abi Moores ise programdan çıkarılmasından sonra verdiği ilk röportajda yapımcıların izleyicilerden müstehcen sahneleri saklamadığını, aksine yayınlayacakları hiçbir sahne olmadığını söyledi.

    jgg

    Yarışmacılar önceki yıllarda diğer adalılarla konuşurken yatak odasında ne kadar ileri gittiklerini ima etmek için futbol ve güzellikle ilgili şifreli kelimeler kullandılar. Ancak yarışmacı bu konuda da "Kimse bir şey yapmıyor, bu yüzden baget yedim ya da her neyse gibi bir seks benzetmesine gerek yok" dedi.

    Ekran Alıntısı

    Önceki sezonlarda gece görüş kameraları, yatakları arasında sadece birkaç santim mesafe olan çiftler arasındaki tüm ateşli aksiyonu yakalamıştı. Ancak Abi "Gece geç saatlerde herhangi bir hareketlilik fark etmedim" dedi.

    Realite flört dizisi Love Island'ın yeni projesi Love Island Games yayın hayatına hızlı başladı. Aşk Adası Oyunları'na katılan Megan Barton Hanson, villaya girer girmez olay oldu.
    Müstehcen anların yaşandığı Aşk Adası yarışmasının yeni yan projesi olan Aşk Adası Oyunları oldukları erotik başladı. Love Island yarışmacılarının aşkta ikinci bir şans için bir araya gelmesiyle başlayan yarışmada Megan Barton Hanson, villaya girer girmez olay oldu.

    29 yaşındaki eski striptizci, 25 yaşındaki Amerikalı yarışmacı Johnny Middlebrooks ile birlikte ilk bölümün sonunda villaya girdi ve sunucu Maya Jama tarafından en çekici buldukları Adalıları öpmeleri gerektiği konusunda bilgilendirildi.

    İngiltere'nin en çok izlenen programlarından Aşk Adası artık Türkiye'de de var. Uzun süredir ekrandan uzak olan Saba Tümer'in sunacağı Aşk Adası fragmanıyla sosyal medyayı salladı. Saba Tümer yıllar sonra bu programla hayranlarıyla kavuşacak...
    İngiltere'nin müstehcen anlarıyla meşhur programı Aşk Adası sık sık gündeme geliyor. Türk oyuncu Ekin Su'nun da katılarak bir sezonda şampiyon olduğu Love Island'da sık sık erotik anlar da yaşanıyor. Aşk Adası adıyla Türkiye'de de yeni bir program başlıyor.

    İngiltere'de yayınlanan 'Aşk Adası' (Love Island) yarışma programıyla tanınan Ekin Su Cülcüloğlu özel hayatıyla gündeme geliyordu. Davide Sanclimente ile yarışmada tanışarak uzun süre sevgili olan Türk oyuncu bir süre önce ayrılık kararı almıştı.

    Herkes bu kısımda henüz karar veremezken Megan, bölümün başlarında Liberty Poole ile birlikte olan Callum Hole'u gözüne kestirdiğini açıkça belli etti.

    2
    Hiç vakit kaybetmeden Callum'a doğru ilerleyen yıldız tutkulu bir öpücük öncesi yarışmacının önce üzerine çıktı.



    O anlar yarışmanın izleyicileri tarafından uzun süre sosyal medyada konuşuldu.

    Seyirciler Callum'u yatakta öptüğü için Georgia S'yi yılan olarak damgaladı.

    YanıtlaSil


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.