Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

Cam ve Plastikten Etiket Nasıl Çıkarılır?

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
Marketten aldığınız bir üründe etiket görmüş olabilirsiniz. Peki bu plastik üzerinden etiket nasıl çıkartılır? Sizler için anlattık. İşte, plastikten etiket nasıl çıkarılır:

Plastikten etiket çıkartmak göründüğünden çok daha kolay olmalı. Etiketi çıkarmayı deneyebilirsiniz, ancak kısmen sağlam kalabilir veya kalıntı bırakabilir. Bunun nedeni, önde gelen birçok üreticinin etiketleri plastik üzerinde tutmak için yüksek mukavemetli yapıştırıcılar kullanmasıdır. Sizlere nasıl çıkartılır anlattık. İşte, plastikten etiket nasıl çıkarılır:

Temizleme için Yağların Kullanılması
Etiketi yemeklik yağa batırın. Plastiği 12 ila 24 saat boyunca bir yemeklik yağ kabına daldırın. Kanola, bitkisel ve diğer yağlar çıkartmanın içine işleyecek ve yapıştırıcıyı gevşetecektir. Bu, daha sonra çıkarılmasını kolaylaştıracaktır. İlk seferde işe yaramazsa yöntemi tekrar deneyebilir ve ardından bir jiletle çıkartmayı nazikçe sıyırabilirsiniz.
Etiket kalıntısının üzerine fıstık ezmesi sürün. Fıstık ezmesindeki yağlar birçok yapıştırıcıyı parçalayacaktır. Etiketi ince bir fıstık ezmesi tabakasıyla kaplayın; herhangi bir fıstık ezmesi uygundur. Bir sünger ve ılık, sabunlu suyla silmeden önce birkaç dakika bekletin.
Mayonez kullanın. Mayonezdeki yağ, çıkartmadan kalan yapışkan kalıntıyı parçalar. Herhangi bir mayonez çıkarılması için çalışacaktır. Kalıntının üzerine biraz mayonez sürün. On beş dakika oturmasına izin verin. Ardından kuru bir bezle silin.


Kimyasal Çözeltilerle Çıkarma
Çıkartmayı cila tineri ile ovun. Bu daha güçlü bir çözümdür, bu nedenle çıkartmayı yalnızca 5 ila 10 dakika ıslatmanız gerekir. Islanmasına izin verdikten sonra, yapışkansız bir temizlik için çıkartmayı geniş, düz bir nesneyle kazıyın.
Yapıştırıcıyı alkolle kaldırın. Bir karton izopropil alkol alın - tercihen %90'lık bir solüsyon. Bir bezin üzerine az miktarda dökün ve yapıştırıcıyı silmeye başlayın. Yapıştırıcı, ovma işleminden yaklaşık bir dakika sonra kalkmaya başlamalıdır.
Çıkartmanın üzerine bir yağ giderici püskürtün. Ardından, temiz bir beze veya doğrudan yapışkan etikete ya da tutkal kalıntısına yağ giderici püskürtün. Çıkartma çıkana kadar bir havluyla dairesel hareketlerle ovun.
Çıkartmayı oje çıkarıcıya batırın. Çıkartmayı bir oje çıkarıcı kabına batırın. Yeterince oje çıkarıcınız yoksa, çıkarıcıyı bir bezle uygulayabilir ve çıkartmayı ovarak çıkarabilirsiniz. Çıkarıcının tepki vermesi için birkaç dakika verirseniz çıkartmayı çıkarmak daha kolay olacaktır.



Etiket Nasıl Çıkartılır?
Çıkarmak için kabartma tozu ve ılık su veya yağ kullanın. 3 yemek kaşığı kabartma tozu ve az miktarda su veya yağ (yaklaşık 2 yemek kaşığı) ile bir macun karıştırın. Ardından yapıştırıcıyı temizlemek için macun ve bir bez kullanın. Çıkmıyorsa, yapıştırıcının üzerindeki macunu silin ve birkaç dakika kurumasını bekleyin.
Sofra tuzu ve ıslak mendil kullanın. Yapıştırıcıyı sertleştirmek için az miktarda sofra tuzu uygulayın. Ardından, çıkartma soyulmaya başlayana kadar dezenfektanlı ıslak mendil kullanın. Birkaç ıslak mendil kullanmanız gerekebilir.
Kalıntının üzerine bir silgi sürün. Kalemi çıkarmak için kullanılan normal bir silginin kullanılması uygundur. Kalıntıyı, kalkmaya başlayana kadar bir silgiyle kuvvetlice ovalayın. Kalıntının çoğu veya tamamı giderilene kadar devam edin. Hala biraz kaldıysa, çıkarmak için bir bıçak kullanabilirsiniz.
Bir bıçak kullanın. Kalıntıyı gidermek için plastik bir bıçak kullanmak daha iyidir. Çıkartmaları çıkarmak için özel olarak üretilmiş bıçakları Amazon veya benzeri web sitelerinde bulabilirsiniz. Etiket ve çıkartma sökücüleri arayın. Bıçağın ucunu kalıntının altında çalıştırın. Ardından, kalıntı çıkmaya başlayana kadar bıçağı ileri geri hareket ettirin. Kalıntının çoğu veya tamamı temizlenene kadar bıçağı kullanmaya devam edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.