Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

A101 İş Başvurusu ve Güncel Maaşları

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
2024 Yılı zamlı a101 maaşları ve aktif iş ilanları için konumuzun detaylarını inceleyerek ulaşabilirsiniz. A101 başvurusu yapmak için firmanın internet sitesinde yer alan ilan sayfası kullanılabileceği gibi; internet üzerinde kariyer sayfasında yer alan genel ilan ya da mağazaya doğrudan yapılacak başvuru formu yer almaktadır.

A101 iş başvuru şartları arasında 18 yaşını doldurmuş ve çalışmaya haiz olmak bulunmaktadır. Bu şartı sağlayacak kişi A101’in çeşitli ilanlarına başvuru yaparak iş görüşmelerine gidebilir. Uygun bulunması halinde işe başlayabilir.
A101 çalışma şartı arasında çalışacak olan kişinin 18 yaşında olması esas alınıyor. Çalışmaya engel olacak herhangi bir durumu yoksa mağaza içerisinde değerlendirilebiliyor. Bunun yanı sıra sevkiyat ve kurye görevleri için B1 ve A1 belgelerinin olması talep ediliyor.

Aynı zamanda yönetici kadrosu için


En az lise ve üzeri mezuniyete sahip olmak
18 yaşını geçmiş olmak
Akıl sağlığının yerinde olması
Verilen görevi eksiksiz bir şekilde yapabilmek
Esas kılınan çalışma şartları arasında yer alıyor.

A101 Hangi Pozisyonlara Alım Yapıyor?

A101 Alım pozisyonları arasında birçok unsur bulunuyor. Kasa görevlisi, reyon görevlisi; depo görevlisi, sevkiyatçı, kurye ve şoför sürekli alım yapılan alanlar arasında yer almaktadır.

Bunun yanı sıra A101 her ne kadar yöneticilerini alt kademelerden yani içeriden çıkarmayı tercih etse de mağaza yöneticisi ve A101’in kendi merkezinde çalışan insan kaynakları uzmanı, pazarlama yöneticisi ve bir şirkette bulunacak her türlü görevli sıklıkla alım için aranıyor.


Bu mağazalar zinciri ülkenin her yanına yayılmış olduğundan ve sirkülasyon yüksek olduğundan alımlar sürekli şekilde ilerliyor.

A101 Part Time Eleman Alıyor Mu?
A101 part time çalışmak için zaman zaman ilan açan bir firma olarak karşımıza çıkıyor. Başvuru formunda çalışmanın tam zamanlı olacağı ibaresi bulunuyor olsa da görüşme sırasında mağazanın ihtiyacına ve mağaza yöneticisi ile anlaşmaya bağlı olarak saatlik ya da part time olarak çalışma yapılabiliyor.


Tam zamanlı olarak 45 saat çalışma şartı aranırken, Part time olarak çalışan kişilerin 30 saati doldurulması bekleniyor. Özellikle bayram dönemlerinde açılan ilanlarda kısmı süreli olarak 15 saatlik alımlar da yapılabiliyor.

2024 A101 Çalışan Maaşları Ne Kadar?
2024 A101 maaşları, asgari ücret olarak değerlendirilmektedir. Ancak kişinin çalışma durumuna göre ekstra prim de verilebilmektedir. Yemek kartı, yol yardımı ve maaş ile full time olarak çalışan bir bireyin mağaza içerisindeki maaşı 17.500 TL – 18.500 TL arasında yer almaktadır. Depo, sevkiyat ve diğer birimler için anlaşma usulü maaş verilmektedir.

A101 Kasiyer Maaşları17.500 – 18.500 TL arası
A101 Part Time Maaş9.100 – 10.000 TL arası
A101 Müdür Maaşları22.000 – 25.000 TL arası
A101 Bölge Sorumlusu Maaşları26.000 – 30.000 TL arası
A101 Kasiyer Maaşları

A101 2024 kasiyer maaşları 17.500 TL – 18.500 TL arasında yer almakla beraber, kasiyerlik görevi sırasında eksik ya da fazla para alınıp verilmesi durumunda, söz konusu eksik çalışanın maaşından kesilebilmektedir. Bu sebepten kasiyer maaşları sürekli olarak değişiklik gösterebilir.

Bunun yanı sıra A101 belirli mağazalarda kasa arkası ürünlerin önerilip müşteriye satılması durumunda da çalışana çeşitli primler vermektedir. Ancak maaşın genel hatları ile 9.500 TL’e kadar çıkabileceği bilgisi bulunmaktadır.

A101 Bölge Sorumlusu Maaşları
A101 bölge görevlisi 2024 maaşı ortalama olarak 22.000 TL – 25.000 TL arasında seyretmektedir. Söz konusu kişinin tecrübesine, bölgede kaç mağazaya hâkim olacağına ve göreve gelirken yapmış olduğu maaş anlaşmasına göre ücret bilgisi değişebilmektedir.

A101 bölge sorumluları genelde mağazalardan tecrübeli personellerden seçilmektedir. Bu iş oldukça zor bir iş olmakla beraber, mağaza bölge sorumlusu seçiminde kadın-erkek yönetici oranına dikkat etmektedir.

A101 Part Time Maaşları
A101 part time ücreti 9.100 TL – 10.000 TL arasında yer almaktadır. Yarı zamanlı olarak çalışan kişilerin yemek ve yol ücretleri de yarı zamanlı olarak hesaplanmakta ve maaş gününde bu şekilde yatmaktadır.

A101 iş başvuru şartları arasında kişiye ihtiyaç halinde part olarak çalışabilme imkânı da sunulmaktadır. Mağaza çalışana yarı ya da tam zamanlı olarak çalışabilme opsiyonu sunmaktadır. Yarı zamanlı çalışmada kişinin 30 saat çalışması gerekir.


A101 Mağaza Müdürü Maaşları
A101 mağaza müdürü ücreti 22.000 TL’den 25.000 TL’ye kadar değişiklik gösterebilmektedir. Mağazanın yoğunluğu, çalışan ve müşteri sayısı bu oranı belirlemektedir. Aynı zamanda mağazanın cirosuna bağlı olarak mağaza müdürü maaşları değişiklik gösterebilmektedir.

A101 Şoför Maaşları
A101 şoföre verilen ücret 18.000 TL’den 20.000 TL’ye kadar değişiklik gösterebilmektedir. Tecrübe ve kişinin yapacağı yol, anlaşmaya bağlı olarak 20.000 TL’ye varabilmektedir. A101 özellikle uzun yollarda bu oran bir miktar da olsa artırabilmektedir. Şoför için mutlaka ehliyet ve adli sicil belgesi esas alınmaktadır.

A101 Kurye Maaşları
A101 kurye ücreti özellikle şehirler arasında teslimat sağlanabileceğinden ötürü şoförlere kıyasla daha yukarıda tutulmaktadır. 17.002 TL – 18.500 TL arasında değişebilen ücretler, iş başvurusu sırasında yapmış olduğunuz anlaşmaya bağlı olarak değişir ve yılınız artıkça ücret de yükselebilmektedir.

A101 Maaşları Hangi Bankaya Yatıyor?
A101 maaş bankası Halkbank olarak belirlenmiştir. Aynı zamanda maaşlar belirli şubelerde Garanti üzerinden de ödenebilmektedir. Ancak birçok mağazada Halkbank ile maaş ödemesi gerçekleşmektedir.

A101 Personel Çalışma Saatleri
A101 çalışma süresi yasal olarak 8 saat olarak belirlenmiştir. Bu süre zarfının üstünde çalışmalarda personel ek süre olarak ödeme yapılmaktadır.

A101’in yoğun şubelerinde ortalama 10 saate kadar çalışma yapılabilmektedir. Bu ücretler mesai olarak ödenmekte ve çalışana ekstra prim verilmektedir. Yoğun olmayan şubelerde çalışma süresi 8 saat olarak belirlenmiştir.

A101 Çalışan İzin Günleri
A101 izin günü genellikle hafta içi olarak verilmektedir. Hafta sonları mağazalar genel itibari ile çok yoğun olduğundan ötürü hafta sonları mağaza personellerine izin verilmemektedir. Önceden belirlenmiş vardiya düzenlerinde aylık olarak çalışan personeller hafta içleri sıra ile izin kullanmakta ve bu şekilde birbirlerinin yokluklarını doldurarak çalışma sürelerini tamamlamaktadır.

A101 izin günü genellikle haftanın ilk 4 günü olarak belirlenmiştir ve ekstra bir durum olmaması durumunda hafta sonu izin verilmez.

A101 Maaşları Ayın Kaçında Yatıyor?
A101 maaş günü ayın 5’i olarak belirlenmiş olmakla beraber bir önceki ilk 30 günün ücreti; mesai ücretleri ile beraber hesaplanarak bir sonraki ayın 5’inde Halkbank maaş hesaplarına yatırılmaktadır.

A101 İnternet Üzerinden İş Başvurusu
A101 internet başvurusu A101’in kendi internet sitesinde yer alan Kariyer bölümünden sağlanabilir. Burada kişisel bilgilerinizi ve çalışmak istediğiniz pozisyonu yazdıktan sonra insan kaynaklarının havuzuna düşen başvurunuz uzmanlar tarafından incelendikten sonra, uygun bulunması halinde görüşmeye merkeze çağırılabilirsiniz. Firmanın internet üzerinden yapılan başvurulara dönme süresi 1 ayı bulabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.