Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

Alpet satıldı, İşte yeni sahibi

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
Rekabet Kurulu ünlü Türk akaryakıt devi Altınbaş Petrol AŞ’nin (ALPET) satışına onay verdi. Kurulun onay kararının ardından Alpet’in tek kontrolün Zeren Group’a geçti.

Rekabet Kurulu’ndan onay kararına ilişkin yapılan açıklamaya göre Zeren Group Yatırım Holding AŞ, Altınbaş Petrol ve Ticaret AŞ’nin (Alpet) tek kontrolünü devralma işleminin onayını aldı. Altınbaş Holding’e bağlı olan Alpet, 259 adet akaryakıt bayisi ve Mersin, Aliağa, Samsun, Körfez, Kırıkkale ve Antalya’da bulunan 6 depolama ve dolum tesisinde toplam 227.014m3 depolama kapasitesine sahip.

Zeren Group, mali müşavirlikten danışmanlığa, bilgi teknolojilerinden otomotive, gayrimenkul yatırımından inşaata kadar geniş bir yelpazede faaliyet gösteren bir firma.

Bu devralma, Zeren Group’un çeşitli sektörlerdeki geniş deneyimini ve güçlü portföyünü daha da genişletmesine olanak tanıyacak.

Altınbaş Petrol ve Ticaret AŞ’nin Alpet markası altında sahip olduğu akaryakıt bayileri ve depolama tesisleri, Zeren Group’un stratejik büyüme hedeflerine katkı sağlayarak şirketin rekabet gücünü artırabilir. Bu işlem, enerji sektöründeki faaliyetlerini çeşitlendirmek isteyen Zeren Group için önemli bir adım olarak öne çıkıyor.


Türkiye genelinde 400’ün üzerinde istasyon ile faaliyet gösteren ALPET, istasyon ağını geliştirmek, verimliliğini artırmak üzere yatırımlarına hızla devam etmektedir. İstasyonlarında ürün ve hizmet kalitesini en üst seviyede tutmak için aralıksız çalışan ALPET’in akaryakıt ürünlerinin kalitesi ALPET depolarından başlayarak aracın deposuna girinceye kadar geçtiği tüm aşamalarda ALPET denetimi altındadır. 

ALPET’in Türkiye çapında yaygın tesisleri ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001:2007 İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği belgeleri kriterinde sürekli iyileştirme mekanizmasına sahip çalışmalar yürütmektedir.
ALPET, genç, dinamik ve sektörde tecrübeli insan gücü ile hızlı hareket etme kabiliyetine sahip, Altınbaş Holding’in finansal gücü ve vizyonu ile büyük potansiyel taşıyan akaryakıt dağıtım şirketlerinden biridir.  Bugüne kadar kaydedilen büyüme rakamlarının devamı sağlanarak, iş süreçlerinin tamamında kalite-verim prensiplerimizden vazgeçmeden çalışmalara devam edilmektedir.


Müşteri Hizmetleri  444 25 78 
Türkiye'deki Alpet Petrol İstasyonları


Şehir
Şehir
Şehir
Alpet Adana Benzin İstasyonu 
Alpet Adıyaman Benzin İstasyonu 
Alpet Afyonkarahisar İstasyonu 
Alpet Ağrı Benzin İstasyonu 
Alpet Aksaray Benzin İstasyonu
Alpet Amasya Benzin İstasyonu
Alpet Ankara Benzin İstasyonu 
Alpet Antalya Benzin İstasyonu 
Alpet Bingöl Benzin İstasyonu
Alpet Aydın Benzin İstasyonu
Alpet Balıkesir Benzin İstasyonu 
Alpet Batman Benzin İstasyonu
Alpet Bitlis Benzin İstasyonu 
Alpet Bilecik Benzin İstasyonu
Alpet Bolu Benzin İstasyonu 
Alpet Burdur Benzin İstasyonu
Alpet Bursa Benzin İstasyonu 
Alpet Çanakkale Benzin İstasyonu
Alpet Çankırı Benzin İstasyonu
Alpet Çorum Benzin İstasyonu
Alpet Denizli Benzin İstasyonu
Alpet Diyarbakır Benzin İstasyonu
Alpet Düzce Benzin İstasyonu
Alpet Edirne Benzin İstasyonu
Alpet Elazığ Benzin İstasyonu
Alpet Erzincan Benzin İstasyonu
Alpet Erzurum Benzin İstasyonu
Alpet Eskişehir Benzin İstasyonu
Alpet Gaziantep Benzin İstasyonu
Alpet Giresun Benzin İstasyonu
Alpet Hatay Benzin İstasyonu
Alpet Isparta Benzin İstasyonu
Alpet İstanbul Benzin İstasyonu
Alpet İzmir Benzin İstasyonu
Alpet Kahramanmaraş İstasyonu 
Alpet Karaman Benzin İstasyonu
Alpet Kastamonu Benzin İstasyonu
Alpet Kayseri Benzin İstasyonu
Alpet Kırıkkale Benzin İstasyonu
Alpet Kırklareli Benzin İstasyonu 
Alpet Kırşehir Benzin İstasyonu 
Alpet Kocaeli Benzin İstasyonu
Alpet Konya Benzin İstasyonu
Alpet Kütahya Benzin İstasyonu
Alpet Malatya Benzin İstasyonu
Alpet Manisa Benzin İstasyonu
Alpet Mardin Benzin İstasyonu
Alpet Mersin Benzin İstasyonu
Alpet Muğla Benzin İstasyonu
Alpet Muş Benzin İstasyonu
Alpet Nevşehir Benzin İstasyonu
Alpet Niğde Benzin İstasyonu
Alpet Ordu Benzin İstasyonu
Alpet Osmaniye Benzin İstasyonu
Alpet Rize Benzin İstasyonu
Alpet Sakarya Benzin İstasyonu 
Alpet Samsun Benzin İstasyonu
Alpet Şanlıurfa Benzin İstasyonu
Alpet Siirt Benzin İstasyonu
Alpet Sinop Benzin İstasyonu
Alpet Sivas Benzin İstasyonu
Alpet Tekirdağ Benzin İstasyonu
Alpet Tokat Benzin İstasyonu
Alpet Trabzon Benzin İstasyonu
Alpet Uşak Benzin İstasyonu
Alpet Van Benzin İstasyonu
Alpet Yalova Benzin İstasyonu
Alpet Yozgat Benzin İstasyonu
Alpet Zonguldak Benzin İstasyonu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.