Survivor yarışmasıyla tanınan ve geniş bir hayran kitlesine ulaşan Turabi Çamkıran, geçtiğimiz yıl müzik kariyerine adım atmıştı. Ancak yayımladığı şarkının sözleri müstehcen bulunduğu için hakkında 'müstehcenlik' soruşturması başlatılmıştı. Şimdi ise Turabi, İngilizce sözlerle hazırladığı yeni türküsünü dinleyicilerle buluşturdu. Ünlü ismin bu yeni çalışması, kısa sürede hem sözleriyle hem de klibiyle sosyal medyada gündeme oturdu.
Daha önce İngilizce olarak seslendirdiği arabesk tarzındaki Wine Me, Dine Me adlı şarkısıyla da dikkat çeken Turabi, bu eserle tepki toplamış ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından şarkının erişimine engelleme getirilmişti. Sonrasında şarkı sözlerini değiştirse de Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, müstehcenlik iddiasıyla kendisi hakkında bir soruşturma başlatmıştı.
Bu kez yeni bir türküyle gündeme gelen Turabi’nin klibi ve sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
Türkü sözleri ise şu şekilde:
"Birden fazla kişiliğim var ve hiçbiri senden hoşlanmıyor,
Eğer hiçbir şeye ihtiyacın olursa, senin için buradayım."
Sosyal medyada Turabi’nin bu yeni çalışması pek çok yorum alırken, kullanıcılar arasında "Acun mutlu musun?", "Hareketlere bak be!" ve "Harika sanatçı, mükemmel eser!" gibi ifadeler dikkat çekti.
Turabi'nin şarkısına erişim engeli geldi
Etiketler
Magazin