Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

Çatı Katı Aşk Dizisi Son Bölüm İzle Kanal D

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --

Tür: Komedi, Romantik, Aile
Yönetmen: Barış Yöş
Senaryo: Saygın Delibaş, Fethi Kantarcı
Yapım: Mia Yapım
Yapımcı: Banu Akdeniz
Yapım Yılı: 2020
Yayın Günü: Perşembe
Yayın Saati: 20.00
Yayın Kanalı: Kanal D
Başlangıç Tarihi: 9 Temmuz 2020
Konu:
Çatı Katı, geniş ve sımsıcak bir aileye iki yabancı misafirin dahil olmasıyla başlar. Dayanışmayla ve birbirine tutunarak yaşayan bu aileye minik bir “yalan”la katılan Ateş ve Yasemin, bu çatının altında önce aşkla çarpışacak, sonra yalanlarıyla sınanacak ama zaman içinde dostluğu, paylaşmayı ve sevgiyi göreceklerdir. Çatı Katı, hayata yeni atılanların, sırtında dünyaları taşıyanların, yuvayı ilmek ilmek örenlerin yani bizim, hepimizin hikayesidir aslında. Ama hepsinden öte bir aşk hikayesidir… Karakterleri birbirine taban tabana zıt, farklı sosyal sınıflardan ve kültürlerden gelen Ateş, Ayşen, Demir ve Yasemin’in ailelerini karşılarına alma pahasına aşklarında direnmelerinin hikayesidir. Hayat gençleri yine boylarından büyük dertlerle baş başa bırakırken, hasretini duyduğumuz bu aile, kuvvetli bağlarıyla her şeyin üstesinden gelip bir arada kalmayı başarabilecek midir?


Oyuncular:
Furkan Andıç 
Ezgi Şenler 
Yiğit Kirazcı 
Nilay Deniz 
Renan Bilek 
Tülay Günal 
Erhan Yazıcıoğlu 
Ebru Aykaç 
Burak Tamdoğan 
Pelin Öztekin 
Bülent Seyran 
Bedia Ener 

Kanal D de yayınlanan Çatı katı Aşk dizisi sımsıcak aile, mahalle komedisi ve romantik sahneleriyle göz doldurmaya devam ediyor.
Celal baba Demir ile birlikte eski kiracısı Sami'yi balkondan aşağı ayaklarından sallandırırken Ateş'in halası ve Efsun çıkagelir. Efsun eline aldığı mikrofonla "Ateş Sevgilim" diye diyince herkes şaşırır ve Sami aşağı düşüp kaçar. Efsun ileri geri konuşunca Yasemin'le saç saça baş başa kavga ederler. Demir ve Yasemin aileye kaçarak evlendik merkezli acıklı bir hikaye uydurur. Demir de halasına anlatacağını söyleyip yollar
Ertesi gün halası babasına olanları iyi niyetle anlatsa da adam gayet kötü niyetlidir Antikacı Emin; saatini satamasa da Demir'i sevdiğinden saatine iyi bir para verir. Emin bir seyyar satıcıdan bulduğu "Her şey seninle güzel" plağını saatlerce dinleyip içki içer ve eskiden sevdiği bir kadını düşünüp efkarlanır. Demir de bu şarkıyı ve plağı bilmektedir.
Yasemin ise babasına onun çok sevdiği kekten yapar. Kargolamadan soğuması için bahçeye koyar. Ailenin erkekleri keki Süheyla yaptı zannederek ve çok da beğenerek yer. Süheyla bunu duyunca tavır yapar.
Celal baba Yasemin'in babasının hasta; kızın da ek işe ihtiyacı olduğunu duyduğunda dayanamaz ve dükkana bu kekten yapmasını, satıldığında komisyon almasını önerir. Yasemin memnuniyetle kabul ederken Demir ilk başta biraz itiraz eder.
Ateş'in takım elbisesini dikip dikmediğini soran patronuna Ayşen ben ölçü almadım dememek için genç adamı arar. Verdiği ölçüleri kaybettiğini söyleyip ölçülerini almak ister. Gece attığı tokatın acısını çıkarmak için Ateş kızı tamirhanede oyalar, kızı etkilemek için tüm numaralarını dener ama Ayşen ona bakmaz ve gider. Evde aldığı ölçüyle ertesi gün takım elbiseyi dikip bitirir.
Yasemin'in işe başladığı gün Şuayip enişte bir turist kafilesini dalavereyle dükkana getirir. Dükkan dolup taşar. Yasemin bir müşteriye ıspanaklı mantı yapar. Keki de mantısı da çok beğenilir. Ancak gerçek rehber gelince işler karışır. Rehberin söylediklerine kızan Yasemin ve Demir adamı dövmeye kalkınca karakolluk olurlar. Süheyla Yasemin'in dükkanda çalışmaya başladığını kendisine söylememesine kızar. Tavır yapar.
Demir ve halası ertesi gün restoranda buluşur. Demir Yasemin'e aşık olduğunu o yüzden evlendiğini söyleyip kadını ikna eder. Haber vermediği için özür diler. Kadın Yasemin'in ailesiyle tanışmak ister. Ateş kabul etmek istemez ama çaresiz kalır. Yasemin bunu duyunca Ateş'e çok sert laflar söyler.
Ateş mahallenin tamirci ustasından halasına karşı Yasemin'in ailesiymiş gibi davranmasını ister. Yılmaz ailesinin düğüne gitmesini fırsat bilip ustayla eşini halasıyla tanıştırır. Fakat düğünde kavga ettiği için aile eve erken gelir. Ortalık karışmak üzeredir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.