Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

Robot Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
Robot süpürgelerin neden bu kadar evin favori temizlik asistanı haline geldiğini merak mı ediyorsunuz? Cevap, robot süpürgelerin geleneksel elektrikli süpürgelere kıyasla sunmuş olduğu benzersiz faydalarda yatıyor. Robot süpürgeler, öncelikle eşsiz bir kolaylık sunuyorlar. Siz dışarıdayken, hatta uyurken evinizi temizleyen bir asistana sahip olduğunuzu ve artık ağır bir makineyi sürüklemek ya da zorlu köşelere ulaşmak için eğilmek zorunda kalmadığınızı hayal edin.
Robot süpürgeler, parmağınızı dahi kıpırdatmadan, içinde bulunduğu alanı hiçbir eksik nokta bırakmaksızın düzenli olarak temizleyecek şekilde tasarlanmıştır. Üstelik inanılmaz derecede zaman tasarrufu sağlarlar. Evinizi süpürmek için saatler harcamak yerine, bu görevi verimli bir şekilde yerine getirmek için bu akıllı cihazlara güvenebilir, sizin için gerçekten önemli olan şeylere daha fazla vakit ayırabilirsiniz.



Fakat ileri teknolojik ürünleri seçmek keyifli olduğu kadar kafa karıştırıcı ve zor bir süreç. Seçiminiz hem temizliğin kalitesini hem zaman yönetiminizi kökten değiştirebilir. İşinizi kolaylaştırmak adına robot süpürge alırken göz önünde bulundurmanız ve ürünleri birbiriyle kıyaslarken akılda tutmanız gereken 10 özelliği sıralıyoruz.

Robot süpürge alırken neye dikkat edilmeli?
Otomatik Robot Süpürge Özellikleri Neler Olmalı?
Çekim Gücünü İnceleyin.
Paspas Özelliği Olup Olmadığına Bakın.
Kullanım Kolaylığı Sunan Özelliklere Sahip Olmasına Önem Verin.
Fırça Sayısı Doğrultusunda Seçim Yapın.
Pil Ömrünü İnceleyin.
Haritalama özelliğine Dikkat Edin.
Ses Seviyesinin Düşük Olmasına Dikkat Edin.
HEPA Filtreli Ürünleri Tercih Edin.

Robot süpürge alırken aranacak 10 özellik

1. Navigasyon Teknolojisi

Robot süpürge seçiminde en önemli kriterlerden birisi navigasyon teknolojisidir. Pazardaki mevcut süpürgeler SLAM/ESLAM olarak bilinen jiroskop haritalandırma ve navigasyon teknolojisine, LDS veya LİDAR olarak bilinen lazer teknolojisine veya kamera tabanlı navigasyon teknolojine sahiptir. Bazı modellerde bu özelliklerden birden fazlası bulunabilir. Lazer teknolojisi mevcut en ileri teknolojidir. Kamera teknolojisinin loş ışıkta engelleri tanıma ve mesafeleri algılama sorunları yaşadığı dikkate alındığında, bu teknolojiye sahip robotlarda ekstra bir ışık gücü olup olmadığına dikkat edilmelidir. SLAM/ESLAM modelleri ise “çarp ve tespit et” yaklaşımında çalıştığı için, bazı bölgelerin temizlenememesine sebep olur.

2. Engel Tespiti

Robot süpürge kıyaslamalarında dikkat edilecek konulardan birisi de engel tespitidir. Yapay zekaya sahip bazı robot süpürge modelleri terlik, priz, top gibi bazı nesneleri algılayarak etrafından dolaşabilir. Ayrıca, bazı robot modellerinde merdivenleri algılama yeteneği de vardır. Robot, merdiven kenarlarından kaçınabilir. Hem robotunuz düşmelere karşı kendisini korur hem de verilen görevin sürekliliğini sağlamış olur. Eğer, evinizde oda girişlerinde eşikler bulunuyorsa, robotlarda eşik atlama özelliğine de dikkat etmeniz gerekir. Bazı robotlar 10 mm hatta 20 mm yükseklikteki eşiklerden rahatlıkla geçebilir. Bazıları ise sadece düz zeminlerde çalışmaya programlanmıştır. Halı, kilim gibi zeminden hafif yükseltilerin üstüne çıkabilir ancak eşiklerden geçemez.

3. Temizleme Modları

Robot süpürgeler, bir takım akıllı özelliklere de sahip. Bu özelliklerden birisi de farklı ihtiyaçlar için farklı temizlik modlarının sunulması. Evinizi süpürebilir, paspaslayabilir, hem süpürüp hem paspaslamayı aynı anda yapabilirsiniz.

Bazı robot süpürge modelleri, oda içerisindeki sert zemin ve halıyı ayırt edebilecek sensörlere sahiptir. Halı üstünde emiş gücünü artırır, paspaslama özelliğini ise sadece sert zeminde devreye alır. Tüm bu ayarlar robotunuzun akıllı yönetim uygulamalarından isteğinize göre ayarlanabilir. Bazı modellerde ise daha fazla alanı temizlemek için ekstra temizlik modlarına sahiptir. Bu modlar sayesinde duvar kenarlarını veya erişilmesi zor alanları da temizleme imkanlarına sahip olurlar.

4. Akıllı Özellikler

Teknolojik gelişmeler sayesinde akıllı süpürgeler, uygulama kontrolü, sesli komutlar ve planlama gibi özelliklerle daha da akıllı hale geliyor. Uygulama, otomatik süpürgenizi izlemek ve yönetmek için tek noktadan kontrol merkezi görevi görür. Sesli asistanlar diğer bir faktördür. Bu, yaşlılar ve engelli bireyler de dahil olmak üzere uygulamayla zorluk yaşayanların robot süpürgeleri zahmetsizce kullanmasını mümkün kılıyor. Eller serbest deneyimi için, temizleme oturumlarını programınıza uyacak şekilde önceden ayarlayabilirsiniz.

5. Emiş Gücü

Robot süpürgenin emiş gücü, zemini temizlemedeki gücünü ve verimliliğini belirler. Pascal (Pa) cinsinden ölçülen Pa değeri ne kadar yüksekse o kadar fazla kir toplayabilir. Farklı zemin kaplama türleri, farklı emiş seviyeleri gerektirir; sert zeminler ve fayanslar, peluş halılara kıyasla genellikle daha az emişe ihtiyaç duyar. Bu, 3.000-5.000Pa’lık pazar ortalamasından önemli ölçüde daha yüksektir ve bu da onu en inatçı kir lekeleriyle bile başa çıkma konusunda usta kılar.

6. Paspas
 
Temizleme deneyimini geliştirmek için, kir, toz ve ince parçacıkları tek seferde temizleyerek temizleme işlemini kolaylaştıran paspas özelliğine sahip otomatik bir süpürgeyi tercih etmeyi düşünün. Bu sadece zamandan tasarruf etmekle kalmaz, aynı zamanda paspaslamak alerjiyi tetikleyebilecek küçük parçacıkların toplanmasına da yardımcı olur.

Paspaslı robot süpürgelerinde de göz önünde bulundurulması gereken çeşitli özellikler bulunuyor. Paspaslarını kendi kendine temizleyebilme özelliği olan süpürgeler olduğu gibi paspaslama işlemini yaparken sert zemin ve halı gibi zeminleri algılayabilen, sert zemin için paspas fonksiyonunu otomatik olarak devreye sokabilen robot süpürgeler gibi.

7. Gürültü Seviyesi

Dikkate alınması gereken bir sonraki özellik, genellikle ürün özelliklerinde belirtilen gürültü seviyesidir. Daha sessiz bir robot süpürge, özellikle ince duvarlı evler, bebekler veya evcil hayvanlar için gerekli olan huzurlu ve sakin bir yaşam ortamını destekler. Robot süpürgenizi gece çalışacak şekilde programlamanın rahatlığını hayal edin, böylece her zaman temiz bir zemine uyanabilirsiniz. Aramızdaki home ofis çalışanlar için daha az gürültülü bir robot süpürge, çevrimiçi iş toplantılarının sorunsuz geçmesini ve konsantrasyonun bozulmadan kalmasını sağlar.

8. Kendi Kendini Boşaltma Yeteneği

Robot temizleyici satın alırken dikkate alınması gereken bir diğer önemli unsur, robotun kendi kendini boşaltma özelliğine sahip olup olmadığıdır. Robotunuzu manuel olarak boşaltmanızda yanlış bir şey yoktur. Ancak daha büyük evler için işi tamamlamadan önce defalarca boşaltmak gerekliliği sakıncalı olabilir.

Akıllı süpürge satın alırken akılda tutulması gereken bir nokta da, herhangi bir yerde saklanamayacağıdır. Etrafında bir miktar boş alan bulunan düz bir duvar, robot süpürgenin aynı zamanda şarj istasyonu olarak da işlev gören ana tabanı için idealdir. Bu, robot süpürgenin, pili azaldığında veya çöp kutusu dolmak üzere olduğunda yerleştirme istasyonuna geri dönmesini sağlar.

9. Pil Ömrü

Robot süpürgeler, kablosuz tasarımları sayesinde geniş alanları kaplayabilir ve ne kadar ileri gidebilecekleri pil ömrüne bağlıdır. Tipik olarak çoğu robotik elektrikli süpürge, yeniden şarj edilmeye ihtiyaç duymadan önce bir saatten fazla çalışabilir. Ancak daha büyük evlere sahip olanlar, robot süpürgenin çalışması sırasında temizlik işleminin kesintiye uğramaması için daha uzun çalışma süresi vaat eden pillere sahip modellere öncelik vermelidir. Kısaca, tek bir şarjda çalışma süresi robot süpürge seçiminde önemli bir kıstastır. Büyük evlerde, süpürgeniz verdiğiniz görevleri bitirmeden şarjı bitecektir.

10. Şarj süresi ve göreve dönüş

Diğer önemli bir konu da, robot süpürgenizin şarjı bittiği zaman kendisini şarj etmek için otomatik olarak şarj istasyonuna geri dönme özelliğine sahip olup olmadığı. Şarj olduktan sonra görevini tamamlamak için işe kaldığı yerden devam edebiliyor mu? Bu, kesintisiz temizlik için çok önemli bir kriter. Yeni nesil robot süpürgelerde bu özellikler mevcut. Ancak, burada devreye, şarj süresi kriteri giriyor. Robot şarj olup görevine devam etmesi için gerekli süre ne kadar olacak? Bunu iyi araştırmanız gerekiyor. Sizin istediğiniz temizliği yapmak 2.5 saat sürüyor diyelim. Süpürgenizin pili sadece iki saat temizlik için yeterli. Şarj süresi de 6 saat. Yani toplam temizlik süreniz birden 8.5 saate yükselecek. Bu, temizlik planlarınız için önemli bir faktör.

Her elektronik cihaz gibi robot süpürgelerin yazılımlarının düzenli olarak güncellenmesi de diğer bir önemli konu. Robot süpürgenizin pilinden en iyi şekilde yararlanmak için yazılımını düzenli olarak güncelleyin, fırçalarını ve sensörlerini temizleyin ve aşırı şarjdan kaçının.
Xiaomi

xiaomi

Teknoloji devi Xiaomi, robot süpürge konusunda ülkemizde en çok beğenilen markaların başında gelmektedir. Telefon, tablet, ev güvenliği gibi birçok alanda ürün sunan markanın robot süpürge modelleriyle de pazarda oldukça büyük bir yer sahibi olduğunu söyleyebiliriz. Birçok kullanıcıya göre en iyi robot süpürge markası olarak da anılmaktadır.

Xiaomi robot süpürgelerinin artıları:

• Fiyat/performans olarak beklentileri tam olarak karşılaması.

• Hızlı, pratik ve derinlemesine temizlik sunması.

• Sulu/susuz temizlik seçenekleri.

• Gelişmiş LDS lazer navigasyon sistemi sayesinde verimli temizlik.

• Yüksek emiş gücü, uzun süreli batarya performansı ve özel ayarlar.

• Sürekli yenilenen ve destek sunulan program güncellemeleri.

En beğenilen Xiaomi robot süpürge modelleri:

⏩ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2

⏩ Xiaomi Mi Robot Vacuum S10T

Viomi
viomi

Çin merkezli bir marka olan Viomi, ülkemizde ilk olarak uygun fiyatlı ürünleriyle yer edinse de zamanla daha yüksek performans sunan modelleriyle beğeni kazanmıştır. Birçok farklı seçenekte sunulan modeller, her bütçeye uygun seçeneklere sahiptir.

Viomi robot süpürge modellerinin artıları:

• Özellikli Laser Lidar Sensör tanıma sistemleri sayesinde temizlenecek alanı hızlı ve pratik tarama.

• Otomatik toz boşaltma ve şarj sistemleri.

• Üstün emiş gücü ve sulu/susuz temizlik seçenekleri.

• Uzaktan bağlanabilme özelliği sayesinde ihtiyaca uygun temizlik modları.

• Google Home & Alexa uygulamaları ile uyum.

En beğenilen Viomi robot süpürge modelleri:

⏩ Viomi V2 Pro Robot Süpürge

⏩ Viomi V5 Pro Vacuum Cleaner

⏩ Viomi Alpha 2 Pro

Fakir
fakir

Küçük ev aletleri ve elektronik ürünler kategorisinde öncü markalar arasında yer alan Fakir, Almanya merkezli bir markadır. En sevilen robot süpürge modellerinden birkaçını üreten marka, ev temizliğini hızlı ve yorucu olmayan bir hale getirmenizi sağlar.

Fakir robot süpürge modellerinin artısı:

• Lidar navigasyon sistemleri sayesinde temizlik yapılacak alanın her köşesini haritasına kaydetme.

• Yüksek hassasiyet sunan sensörler.

• Uzaktan kontrol sunan uygulama ile tüm özellikleri yönetme imkanı.

• Yüksek emiş gücü ve uzun pil ömrü.

• Sulu/susuz temizlik ile tüm zeminlerde çalışma fonksiyonu.

En beğenilen Fakir robot süpürge modelleri:

⏩ Fakir Robert RS 780

⏩ Fakir Robert Rs 770

⏩ Fakir Robert Rs 720

iRobot
irobot

Akıllı robot süpürge denildiğinde akla gelen ilk markalardan biri olan iRobot, birinci sınıf temizlik isteyenler için en iyi seçenekleri sunan markaların başında gelmektedir. Birçok kullanıcı tarafından en iyi robot süpürge markası olarak da anılmaktadır.

iRobot robot süpürge modellerinin artıları:

• Yüksek manevra kabiliyeti ve sessiz çalışma.

• Sulu/susuz temizlik ve her türlü zeminde yüksek performans.

• LDS sistemi ile yüksek performanslı haritalama ve temizlik.

• Emiş gücü ve uzun pil ömrü.

• Dolu hazne boşaltma sistemleri ve otomatik şarj sistemleri.

En beğenilen iRobot süpürge modelleri:

⏩ iRobot Roomba i7

⏩ iRobot Roomba I3

Tefal
tefal

Küçük ev aletleri kategorisinde öncü markalar arasında yer alan Tefal, robot süpürge kategorisinde de oldukça iyi ürünler ortaya koymaktadır. Tefal kalitesine güvenenler için sunulan ürünler, birçok kullanıcı tarafından beğeni ile kullanılmakta.

Tefal robot süpürge modellerinin artıları:

• Kolay kullanım ve geniş servis ağı.

• Yüksek teknolojili temizlik sistemleri ile kusursuz temizlik.

• Sulu/susuz temizlik için farklı temizlik modları ve otomatik temizleme teknolojileri.

• Kişiselleştirilmiş ayar seçenekleri.

• Charge&Go özelliği ile kısa sürede şarj ve uzun pil ömrü.

• Sessiz çalışma ve Eco modu ile düşük enerji tüketimi.

En beğenilen Tefal robot süpürge modelleri:

⏩ Tefal Rg7675 X-plorer

⏩ Tefal RG8577 X-Plorer Serie

Homend
homend

Küçük ev aletleri ve elektronik kategorisinde oldukça beğenilen ürünler sunan Homend, robot süpürge modelleriyle de beğeni kazanmıştır. İleri teknoloji ve kaliteyi müşterilerine güvenle sunan markanın, robot süpürge modellerinde fiyatlar rakiplerine göre biraz yüksek olabilir.

Homend robot süpürge modellerinin artıları:

• Yüksek emiş gücü ve uzun ömürlü batarya performansı.

• Farklı temizlik modları ile sulu/susuz her zeminde derinlemesine temizlik.

• Özel haritalama sistemleri sayesinde engel yüksek engel aşma kapasitesi.

• Hepa filtre ile tozları dışarı bırakmadan sağlıklı süpürme.

• Uygulama üzerinden uzaktan kontrol imkanı.

En beğenilen Homend robot süpürge modelleri:

⏩ Homend Alex Laser Power

⏩ Homend Alex Laser Pro+

Roborock
roborock

İsmi pek bilinmese de robot süpürge araştırması yapanların karşılaştığı markalardan biri olan Roborock, oldukça beğenilen markalardan biridir. En çok tercih edilen robot süpürge modellerinden birkaç tanesini üreten marka harika temizlik araçları ile tanınmaktadır.

Roboroct robot süpürgelerin öne çıkan özellikleri:

• VibraRise teknolojisi ile zemin tipini otomatik algılama ve buna uygun mood ile temizlik.

• Yüksek fırçalama ve vakumlama gücü.

• Lidar teknolojisi ile alanın haritasını hafızaya kaydetme.

• Sessiz çalışma.

• Amazon Alexa, Google Asistan ve Siri asistanları aracılığıyla yönlendirme imkanı.

En beğenilen Roborock süpürge modelleri:

⏩ Roborock S7 Max V

⏩ Roborock Q7 Max Plus

Anker
anker

Eufy kategori markası ile ev yaşam ürünleri sunan Anker, oldukça kaliteli robot süpürge modelleri ile tanınmıştır. Ülkemizde de en beğenilen markalardan biri olan markanın akıllı yaşam ürünleri oldukça gelişmiş teknolojiler sunmaktadır.

Anker robot süpürge modellerinin artıları:

• iPath™ Lazer Navigasyonu ile yüksek güvenlikli haritalama.

• Ultra güçlü emiş performansı

• Sulu/susuz kullanım ile her zeminde temizlik imkanı.

• Amazon Alexa ile uyumlu uzaktan uygulama kontrolü.

• Uzun ömürlü pil kullanımı ve otomatik şarj.

En beğenilen Anker robot süpürge modelleri:

⏩ Anker Eufy RoboVac LR30

⏩ Anker Eufy Robovac X8

Yukarıda listelediğimiz markalar dışında Arçelik robot süpürge, Samsung robot süpürge, Karaca robot süpürge, Dyson robot süpürge, Neabot robot süpürge gibi çok iyi olan birçok marka bulunmaktadır.

En iyi robot süpürge markaları hangileri? Emiş gücü en yüksek robot süpürge hangisi? Robot süpürge neye göre alınır? Dreame Xiaomi markası mı? Roborock Xiaomi markası mı? Roborock hangi marka? En çok tercih edilen robot süpürge hangisi? Robot süpürge alırken neye dikkat edilmeli? Akıllı robot süpürge kaç para? Robot süpürge iyi temizliyor mu? Akıllı robot süpürge kaç para? Robot süpürge iyi temizliyor mu? Emiş gücü en yüksek robot süpürge hangisi? En iyi en kaliteli robot süpürge hangisi? Iyi bir robot süpürgenin emiş gücü ne olmalı? En iyi robot süpürge hangisi 2024? Robot süpürge çok elektrik harcar mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.