Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

Hercai Son Bölüm izle ATV

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --

Hercai dizisinde intikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi anlatılacak ve büyük trajediler yaşayan güçlü bir ailenin hikayesi paylaşılacak.
İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi: Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, "İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi" mottosuyla yola çıkan Hercai'nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İnci Şen ve Eda Başlamışlı paylaşıyor.
Hercai Dizisi Oyuncuları Akın Akınözü(Miran Aslanbey): Akın Akınözü son olarak Aslan Ailem ve Payitaht Abdulhamid dizilerinde erkek başrol oyuncusu olarak yer almıştı. Ocak 1990 doğumlu olan Akın Akınözü 29 yaşındadır. Aslen Ankaralı olan Akın Akınözü ilk dizi deneyimini 2015 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisi ile yaşamıştır. Daha sonra bir çok genç ismi ünlü yapan Arkadaşlar İyidir dizisinde başrol de yer alan Akın Akınözü son olarak Payitaht Abdulhamid’te Ömer karakterine hayat vermiştir.



Ebru Şahin (Reyyan Şanoğlu) Ebru Şahin’i biz İstanbul’lu Gelin dizisi ile tanıdık. Ebru Şahin 1994 İstanbul doğumludur ve 24 yaşındadır. İstanbul Üniversitesinde Besyo okuyan ve Besyo’nun en güzel kızı olan Ebru Şahin güzelliği ile yapımcıları da büyülemiştir. Ebru Şahin son olarak İstanbullu Gelin dizisinde Burcu karakterine hayat vermiştir.
İlay Erkök (Yaren Şanoğlu): İlay Erkök aslında ilk olarak Tolga Çevik’in asistanı güzel kız olarak tanınmıştır. Aslen manisalı olan İlay Erkök İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. İlay Erkök’ün ilk yükselişi ise Güneşi Beklerken dizisi ile olmuştur. İlay Erkök son dönemde ise İnadına Aşk ve Hayatımı Aşkı dizilerinde yardımcı kadın başrol oyuncu olarak yer almıştır.
Ayda Aksel (Hanımağa Azize) (Azize Aslanbey): Ayda Aksel ekim 1962’nin son günü doğmuştur. İstanbul’da doğan Ayda Aksel Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Sadri Alışık Tiyatrosunda da görev yapan Ayda Aksel tiyatrodan 2006 yılında Hatırla Sevgili dizisine geçerek ekranların tanınan bir oyuncusu olmayı başarmıştır. Ayda Aksel son olarak Gülperi dizisine konuk olsa da Poyraz Karayel, Kördüğüm ve Zengin Kız Fakir Oğlan dizilerinde yer alma başarısı göstermiştir.
Gülçin Santırcıoğlu (Sultan Aslanbey): Gülçin Santırcıoğlu çok yönlü bir oyuncu ve sanatçıdır; aynı zamanda da müzisyen olan Gülçin Santırcıoğlu 1977 İzmir doğumludur ve 42 yaşındadır. Gülçin Santırcıoğlu son olarak Nefes Nefese ve Oyun Bozan dizilerinde yer almıştı. Aslında Diriliş Ertuğrul dizisinde hayat verdiği Çolpan hatun karakteri ile çok sevilmiştir. Kara Ekmek dizisinde hayat verdiği Pervin karakteri de Gülçin Santırcıoğlu için önemlidir.
Serdar Özer (Cihan Şanoğlu): 21 ocak’ta 1980’de İstanbul’da dünyaya gelen Serdar Özer 39 yaşındadır. Kıbrısta Turizm Otelcilik eğitimi alan Serdar Özer ilk dizisine 2003 yılında meşhur Hekimoğlu dizisi ile çıkmıştır. Özellikle Bana Sevmeyi Anlat dizisi ile tanınan Serdar Özer, Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi ile yıldız olmayı başarmıoştır. Son olarak Kızlarım İçin dizisinde Yağız karakterine hayat veren Serdar Özer hayat verdiği kötü karkterler ile sevilmiştir.
Mardinli Yusuf Bedir (Bedirhan): Yusuf Bedir Mardinli bir çocuk oyuncudur. Tanınan bir isim değildir ilk dizisi Nefes Nefese olacaktır ama deneme çekimlerinde çok yetenekli olduğuna inandırmıştır yapımcıları.
Serhat Tutumluer(Hazar Şanoğlu): 1972 de Eskişehir’de dünyaya gelen Serhat Tutumluer 47 yaşındadır. Hacettepe Üniversitesi tiyatro mezunu olan Serhat Tutumluer Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçısıdır. Talimhane Tiyatrosu’nun da kurucusu olan ve hala aktif olarak oyuncuşluğa devam eden Serhat Tutumluer Senan Kara ile evlidir. Vatanım Sensin, Oyunbozan, Filinta ve Umutsuz Ev Kadınları dizilerinde ki oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Serhat Tutumluer Türkiye’nin en önde gelen başrol oyuncularından biridir. Serhat Tutumluer son olarak Bir Umut Yeter dizisinde de başrolde yer almış ama dizi tutmamıştır.
Oya Unustası(Gönül Aslanbey): Oya Unustası son olarak Diriliş Ertuğtul kadrosuna katılması ile sevenlerini çok heyecanlandırmıştı ama senaryo nedeniyle Oya Unustası’nın Diriliş macerası kısa sürdü. Oya Unustası 1988 de İstanbul’umuzda dünyaya gelmiş daha yaşında güzeller güzeli bir yeteneğimizdir. Mimar sinan Üniversitesi mezunu olan Oya Unustası Kalbim Ege’de Kaldı dizisi ile ünlenmiştir.
Tansu Taşanlar(Azad Şanoğlu): Ahmet Tansu Taşanlar 1984 Ankara doğumludur. Yakışıklı oyuncu 35 yaşının içindedir. 2008 de Küçük Kadınlar dizisi ile ünlü oldu ve kariyerini devam ettirdi. Ahmet Tansu Taşanlar son olarak Çukur dizisi kadrosunda Nazı karakteri ile yer almıştı. Ahmet Tansu Taşanlar daha önce Vatanım sensin ve Kara Para Aşk’ta da yer almıştı. Dünyanın tanıdığı bir isimdir.
Edip Saner 1969 İzmir doğumludur. 50 yaşında olan Edip Saner Mimar Sinan Üniversitesi tiyatro mezunudur. Aslen İzmir’li olan Edip Saner 2015 de Yedi Güzel Adam ve Eve Dönüş dizilerinde yer almıştır. Sadece oyuncu değil aynı zamanda seslendirme sanatçısıdır.
Eda Başlamışlı Darısı Başımıza dizisinde Meryem karakteri ile çok sevilmiştir. Bana Her Şey Yakışır programına katılması ile dikkat çeken Eda Elif Başlamışlı sonrasında Hep Yek 2 filminde rol almıştı. Eda Elif Başlamışlı 1997 Ankara doğumludur ve 22 yaşındadır. Koç Burcu olan Eda Başlamışlı Bana Her Şey Yakışır yarışmasını kazanmış ve ünlenmiştir. Eda Başlamışlı Hercai dizisi ile yeteneklerini sergileme fırsatı yakalamıştır.
Güneş Hayat Adı Zehra dizisinde hayat verdiği Şermin karakteri ile tanınmıştır. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Güneş Hayat 55 yaşındadır ve 1964 doğumludur. Hem tiyatro oyuncusu hemde seslendirme sanatçıdır bilindiğine göre Ankara doğumludur. Çalıkuşu ve Adı Efsane gibi dizilerde de rol almıştır.
Gülçin Hatıhan (Handan Şanoğlu ) Gülçin Hatıhan 1972 İstanbul doğumludur. 21 aralıkta doğan Gülçin Hatıhan Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimlerini tamamlamıştır. Poyraz Karayel dizisinde Ümran karakterine hayta vermesi ile çok tanınan Gülçin Hatıhan bir çok tiyatro sahnesinde oyunlara çıkmıştır. Son olarak İstanbullu Gelin’de Figen karakterine hayat veren Gülçin Hatıhan Çukur dizisinde Fidan Suskunlar’da ise Züleyha olarak yer almıştır.
Fırat Sancak: Tiyatrocu Fırat Sancak’ta Hercai dizisi oyuncu kadrosunda yer alacaktır.
Aydan Burhan deyince hepimizin aklına Mahallenin Muhtarları dizisinde hayat verdiği Fadime karakteri gelir tabi ki. Bursa doğumlu olan Aydan Burhan Bursa Belediye de oyunculuk eğitimleri almıştır. Kemal Sunal ile Gülen Adam filminde yer alan Aydan Burhan son olarak Sen Anlat Karadeniz dizisinde ve Vezir Parmağı filminde rol almıştır. Kadim Dostum ve Sevdam Alabora sopn dönemde uzun soluklu yer aldığı dizilerdir.
İnci Şen 1953 doğumludur ve 65 yaşındadırç İktisat mezunu olan İnci Şen son olarak Filinta ve Maral dizilerinde yer almıştır.
Feride Çetin: 5 kasım 1980 İstanbul doğumlu olan Feride Çetin 39 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümü mezunu olan Feride Çetin Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünde yüksek lisans yapan Feride Çetin Aşk ve Ceza ile Hatırla Sevgili gibi dizilerde önemli rollerde yer almıştır.
Ebrar Demirbilek: Ebrar Demirbilek bilindiği üzere son olarak Meleklerin Aşkı dizisinde rol almış ve Türkiye’nin en çok sevilen çocuk dizi oyuncularında biri olmuştur. Meleklerin Aşkı dizisinden önce biz Ebrar Demirbilek’i Çocuktan al Haberi programının bez bebeki olarak tanıdık. 30 eylül 2014’de dünyaya gelen Ebrar Demirbilek şuanda 5 yaşının içinde İlk olarak Sen Benimsin isimli dizi de daha 1 yaşındayken rol almış ama ismini duyuramamış.
Reyyan: Yaren’in amcasının kızıdır.
Miran, Yaren ve Reyhan’ın aşık oldukları yakışıklı gençtir.
Hercai Dizisinden Ayrılan Oyuncular
Servet Pandur (Zehra Şanoğlu) Servet Pandur Sosyal medyadan Hercai dizisi ile hiç bir bağının kalmadığını açıkladı.
Servet Pandur 1970 yılının mart ayında İzmir’de dünyaya gelmiştir. 39 yaşında olan Servet Pandur Ankara Devlet Konservatuvarı mezunudur. Devlet tiyatro sanatçısı olan Servet Pandur tiyatrodan televizyona ise 2008 yılında Bir Varmış Bir Yokmuş dizisi ile geçti ve gösterdiği oyunculuk performansı ile çok beğenildi. Daha sonra Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi ile tüm Türkiye’nin sevdiği bir kadın oyuncu haline gelen Servet Pandur son olarak kendini dünyaya Kanatsız Kuşlar dizisinin Azime’si olarak ispat etmiştir. Hercai dizisi ile Servet Pandur bir kez daha zirveye oynamak istiyor.
Etiketler: ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Hercai'nin yeni bölümü bu akşam ATV ekranlarında yayınlandı. Yayınlandığı ilk günden beri ...Hercai izle, Hercai dizisi izle, Atv Hercai dizisi, Hercai dizisi bölümleri, Hercai son bölümü izle, Hercai yeni bölümü izle, Hercai yeni bölüm fragmanı izle, Hercai dizi Hercai Son Bölüm izleHercai izleHercai dizisinin son bölümü full hd tek parça olarakmüzikleri Hercai 12.BölümHercai son bölüm izleHercai izleHercai 12 Bölüm Full izleHercai 12 Bölüm izle Tek Parça Seyret, Hercai 12.Bölüm Özeti .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.