Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

Çukur Dizisi Son Bölüm İzle Show TV

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?Yamaç, Erdenetler ile olan intikam savaşını tüm hızıyla devam ettirerek abisi Selim'in intikamını almak için kolları sıvadı. İlk olarak Ogeday'ı kaçırırken hedef yine Cengiz Erdenet oldu. Yamaç'ın yaptığı bu hamle sonrasında bulunduğu çukurdan çıkmak adına çabalayan Kulkan aslında Ogeday'ın sonunu getirdiğinden habersizdi.Çukur'da bir başka şokta Nehir'den geldi. Yaşadıklarından oldukça bunalan ve hayatının tehlikede olduğunu fark eden Nehir bir veda mektubu yazarak Yamaç'a veda ederek büyük aşkı noktaladı.
Efsun’un Cengiz hikayesi mi sonu olacak

Cengiz Erdenet’in sonu nihayetinde gelecek… Çukur 111. bölüm izle linkinde Cengiz Erdenet öldü diyebilirsiniz. Bilirsiniz ki Çukur da Portakalı yiyen ölüm fermanını imzalıyor. Efsun’un anlattığı Cengiz Erdenet hikayesi Çukur 4. sezon 19. bölüm de adeta sonunun başlangıcı oluyor. Cengiz’i yalnız olarak görmeye başladınız. iki oğlunu kaybetmesi, 2 karısını kaybetmesi ve zaten Çağatay babasının yerine geçmek istiyorken, Kulkan’ın annesinin kulkan a dediği  ‘baban sizi değil parayı seviyor ‘ sözleri ile birlikte Kulkan da gitti…. Ortaya atılan iddialarda Cengiz o çok sevdiği paralarını da kaybedip ölüyor.

Yamaç Cumali ve Akın ölüm sahnesi çok konuşulacak

Parası ddahil herşeyini kaybeden Cengiz Erdenet’in ölümü tabii ki de bu üçlünün elinden olacak. Ve kurulan planlar doğrultusunda Yamaç, Cumali ve deliren Akın üçlüsünün Cengiz’i nasıl öldürdüğü de Çukur 4. sezon 19. bölüm de karşımıza çıkacak.

Çukur final yapacak
Çukur dizisinin 125. bölümünde final yapacağını sizlere söylemiştik . Erdenetlerin ölümü akabinde düşman kalmayacak Yeni bir düşman da gelmeyecek. Ve sosyal medya da ortalıklarda dolaşan iddialarda Çukur bu seozn sonu final yapacak. Ancak Cumali amca ve İdris Babanın aasının bozulduğu aşikar ortada iken, İdris’ten intikam almak adına Çukur’a kötü bir karakter olarak girebileceği d söyleniyor.


Çukur dizisinin konusu
 Show Tv ekranlarında yayınlanan Çukur, ilk bölümünden itibaren izleyicilerinden tam not almayı başardı. Başrollerinde Aras Bulut İynemli'nin yer aldığı dizide aksiyonun yanı sıra aşk dolu sahnelerde yer almakta. İstanbul'un en sıkıntılı mahalleleri arasında yer alan Çukur'u zor günler beklemektedir. Oldukça ilginç bir hikayesi olan Çukur dizisinde, Yamaç'ın yıllar önce Çukur'u ve ailesini arkada bırakarak yeni bir hayat kurmuştur.
Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır.
Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır.
Çukur dizisi karakterleri
Yamaç Koçovalı ( Aras Bulut İynemli); Koçovalı ailesinin kimyager oğlu. Aynı zamanda da müzisyenlik yapan Yamaç, yıllar önce ailesinden ve Çukur'dan ayrılmış ancak daha sonra ailesinin ve Çukur'un tehlike altında olduğunu öğrenmiş ve geri dönmek zorunda kalmıştır.
Sena Koçovalı (Dilan Çiçek Deniz); Bir kaç gün önce tanıştığı Yamaç ile evlenen enerji dolu ve bir o kadar da alımlı bir genç kız. Koçovalı ailesinin Yamaç ile olan ilişkisinin üzerine gölge gibi düşmesinin ardından tüm gerçekleri öğrenir.
İdris Koçovalı (Ercan Kesal); Çukur mahalesini yöneten ve ailenin beyidir. Ailesini ve Çukur'u koruyabilmek adına elinden geleni yapmıştır. İdris Koçovalı, aynı zamanda Yamaç'ın babasıdır
Sultan Koçovalı (Perihan Savaş); İdris Koçovalı'nın eşi. Ailede sözü geçen Sultan, kendisini çocuklarına adamıştır.
Kahraman Koçovalı (Mustafa Üstündağ); Koçovalı ailesinin oğullarından birisidir.
Selim Koçovalı (Öner Erkan); İdris Koçovalı'nın üçüncü oğludur. Enerji dolu kişiliğiyle ailenin küçük oğludur.


Çukur 110. Bölüm izle Çukur 4. Sezon 1 Bölüm Çukur 100. Bölüm Çukur son bölüm tek parça YouTube Çukur yeni bölüm Çukur 103. Bölüm izle Çukur 4. Sezon 4. Bölüm Çukur

1 yorum:

  1. Çukur dizisi12 Ocak 2021 14:53

    Çukur 112. Bölüm - Çukur Son Bölüm ve Tüm Bölümlerini Tek Parça Full HD izle
    Çukur dizisinin finansal olarak her bir bölümünün büçtesini de burada bulabilirsiniz.

    Çukur dizisi son bölümü kesintisiz ve ücretsiz olarak full izleyebilirsiniz. Çukur dizi izle canlı yayın, Çukur dizi izle canli, dizi izle Çukur, Çukur dizi izle, Çukur dizi izle full, Çukur dizisini izle, Çukur dizi izle hd, Çukur hd dizi izle, hd dizi izle Çukur

    Çukur canlı yayın, Çukur canlı izle, Çukur dizi müzikleri, Çukur dizi müziği, Çukur en son bölüm full izle, Çukur fragmanı, Çukur final, Çukur full izle, Çukur fragmanı, Çukur izle, Çukur jenerik müzikleri, Çukur Episodes, Çukur özel sahneler, Çukur son bölüm full izle, Çukur son bölüm, Çukur son fragman, Çukur son bölüm fragmanı, Çukur sezon finali izle, Çukur son bölüm fragman, Çukur tüm bölümleri, Çukur yeni fragman, Çukur yeni bölüm fragman, Çukur yeni sezon, Çukur yeni bölüm izle, Çukur yeni fragmanı, Çukur yeni bölüm full izle, Çukur Episodes english subtitles

    Çukur Tüm Bölümleri Full HD izle
    Çukur 1. bölüm full hd izle - Çukur yeni bölüm full hd izle - Çukur son bölüm full hd izle
    Çukur 2. bölüm full hd izle - Çukur yeni bölüm full hd izle - Çukur son bölüm full hd izle
    Çukur 3. bölüm full hd izle - Çukur yeni bölüm full hd izle - Çukur son bölüm full hd izle
    Çukur 4. bölüm full hd izle - Çukur yeni bölüm full hd izle - Çukur son bölüm full hd izle
    Çukur 5. bölüm full hd izle - Çukur yeni bölüm full hd izle - Çukur son bölüm full hd izle
    Çukur 6. bölüm full hd izle - Çukur yeni bölüm full hd izle - Çukur son bölüm full hd izle
    Çukur 7. bölüm full hd izle - Çukur yeni bölüm full hd izle - Çukur son bölüm full hd izle
    Çukur 8. bölüm full hd izle - Çukur yeni bölüm full hd izle - Çukur son bölüm full hd izle
    Çukur 9. bölüm full hd izle - Çukur yeni bölüm full hd izle - Çukur son bölüm full hd izle
    Çukur 10. bölüm full hd izle - Çukur yeni bölüm full hd izle - Çukur son bölüm full hd izle
    Çukur 11. bölüm full hd izle - Çukur yeni bölüm full hd izle - Çukur son bölüm ful

    YanıtlaSil


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.