Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

101 Okey Plus Hile - Nasıl Bedava Çip Kazanılır?

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
101 okey plus oyununda dostlarınızla sınırsız neşeyi keşfedin. Fayansları düzenleyin ve elinizi tek eli açmak maksadıyla gereken minimum 101 puana ulaşmak maksadıyla hazırlayın. Eritme takımları, koşular veya eşler, elinizi bitirmek maksadıyla eşsiz karoları atın. Rastgele dağıtılan karolar her oyunu benzersiz tek tecrübe haline getirir. Milyonlarca rakibe muhalif kazanmak maksadıyla oynayın ve Türkiye’nin en sevilen oyununda fiş kazanın ve düzey atlayın. 101 okey plus otantik ve zarif tek turnuva tecrübesi takdim ediyor. Game 106 taştan oluşan tek game takımı ile oynanır. Taşlar 4 farklı renkte olup üstünde 1’den 13’e kadar sayılar bulunur. Her sayıdan 8 taş bulunur: iki al, iki sarı, iki mavi ve iki kara. Başkaca numarasız iki hususi taş bulunmaktadır. Bu taşlar eğlenceli oyunda joker olarak kullanılır. Okey oyununda kullanılan birçok farklı yasa bulunmaktadır. Bunların en popülerleri düz ve 101’dir. Okey çeşidine göre farklı sayıda aktör ile oynanır. Facebook 101 Okey Plus Çip Hilesi

facebook 101 okey plus çip hilesi, 101 okey plus çip hilesi 2019, facebook 101 okey plus para hilesi, 101 okey plus çip hilesi pc, 101 okey plus çip hilesi pc, 101 okey plus çip hilesi 2019 mobil, 101 okey plus çip hilesi 2021 indir

Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere mobil ve bilgisayar üzerinden herkesin severek ve beğenerek oynadığı 101 okey plus çip hilesi hakkında bilgi vereceğim. Bu oyunda artık sınırsız çip ile oyun oynayabileceksiniz. En yüksek çip kazanma odalarında eğlenceli vakitler geçireceksiniz.

101 Okey Plus Çip Hilesi 2021 PC
Arkadaşlar bilgisayar üzerinden oynayanlar 101 okey plus'ta nasıl çip hilesi yapabilir bu konuyu sizlere aktaracağım. Bilgisayar kullanıcıları bu hileyi kolaylıkla bir program sayesinde yapabileceklerdir.

Nasıl Yapılır?
1) CheatEngine programını bilgisayarınıza indirin ve kurun.
2) Oyunu açın.
3) Program içerisindeki money kutusuna istediğiniz rakamı yazın ve kaydedin.
4) Oyun sayfasını F5 ile yenileyin.

101 Okey Plus Çip Hilesi 2021 Mobil
Arkadaşlar android ya da iphone telefonlara sahip kullanıcılar 101 okey plus'ta çiplerini nasıl arttırabilir bu konu hakkında bilgiler sunacağız.

İlk olarak sitemizi ziyaret ederek sürprizlerle dolu ve en az 15.000, en fazla 250.000 çip kazanabileceğiniz sponsor linkler paylaşılacaktır. Linkleri bu konu içerisinde bulabileceksiniz.

Arkadaşlar aşağıdaki linklere tıklayarak günlük bedava çip kazanabilirsiniz. Fakat alttaki linklere çip değerleri otomatik yazılmıştır. Yani 15.000 linkine tıkladığınızda daha fazla çip kazanabilir, 250.000 çip linkine tıkladığınızda daha az çip kazanabilirsiniz.

Oynayanlar arasından tek oyuncunun dağıtıcı olarak belirlenmesinden sonra, dağıtıcı her oyuncuya 21 taş dağıtır ve şahsına 22 taş alır. Arka kalan taşlar masada aksi çevrilmiş şekilde dururken tek adet taş aleni durur. Bu aleni taş jokeri (okey taşını) belirler. Game saat yönünün bilakis gerçek oynanır. Oyuna taş dağıtan başlar ve bu aktör taş çekmeden tek taş atar. Sonra onun sağındaki oynar. Sırası gelen aktör ya desteden tek taş çeker ya da tek eski oyuncunun attığı son taşı alır. Aktör taş çektikten sonra şayet elindeki serilerin toplamı 101 sayısına ulaşıyorsa elini açabilir (dizdiği serileri masanın üzerine koyar). Aktör elini açınca elindeki serileri masaya, başka series taşların yanına koyar. Şayet aktör elini açamıyorsa masaya tek taş atarak sırasını savar. Game sırası gelen aktör sırasını kesinlikle masaya tek taş atarak tamamlar. Hatta aktör bütün elini açsa dahi son taşını masaya atmak mecburdur. Game içinde tek şahıs dağıtıcı seçilir ve her oyuncuya 21 taş dağıtır iken kendisine 22 taş alır. Arka kalan taşlar kapalı durur. Tek taş açıktı, buna da okey denir. Game saat yönünün bilakis gerçek oynanır. Taşları dağıtan şahıs oyuna başlar ve taş çekmeden yanındaki, oyuncuya taş atar. Sırası gelen aktör desteden taş çeker ve ellerindeki serilerin toplamı 101 sayısına ulaşıyor ise elini açabilir. Aktör elini açamıyor ise yere tek taş atmak mecburdur. Şayet elini açan aktör bütün elini açsa dahi yere tek taş atmak mecburdur.


101 Okey Plus Hile Oynanışı

Oket taşını belirleyen taş her eğlenceli oyunda değişir. İki joker taşı (sahte joker olarak da adlandırılır) aleni duran taşın tek üstü sayıyı temsil ederler. Düzmece joker başka standart taşlardan değişik tek görünüme sahiptir. Gerçek jokerler (her taş açılan taşa göre farklı oyunlarda joker (okey taşı) olabilir) üstündeki sayılar ‘sahte jokerler’ ile temsil edilirler. Misal olarak gösterge taşı mavi 5 ise doğru jokerler oyundaki iki mavi altılardır. Joker taşları (sahte jokerler) mavi 6 olarak kıymet kazanırlar. Eli açmak maksadıyla tek diğer yol da en az beş eş taş biriktirmektir. Çiftten anlaşılan çeşit iki taştır. Şayet aktör tek defa çifte giderek game açarsa bu eğlenceli oyunda tek daha uygun tek takım açamaz. Lakin başka oyuncuların açmış oldukları masadaki setlere taş ekleyebilir. Şayet masadaki dört aktör da aynı game içerisinde eş açarsa bu devir iptal olur ve güncel oyuna başlanır. Hiçbir aktör bu eğlenceli oyunda ceza puanı almaz.

Parmak açmak maksadıyla en az 101 sayınız olmalıdır. Parmak açmak maksadıyla elinizde aynı numaralı farklı renklerden 3 veya 4 tane takım (örnek olarak kara 3, al 3 ve tek adet de mavi 3) veya aynı renklerden sıralı sayı takımı (örnek olarak al 3, 4, 5) olmalıdır. Tek sette minimum 3 taş olmalıdır. Bulunmakta açılmış taşlara taş eklenebilmesi maksadıyla oyuncunun minimum 101 sayısına ulaşarak elini açmış olması gerekir. Aynı game anında hem elinizi açabilir hem de başka açılmış setlere eklemeler yapabilirsiniz. Eğer aktör kendinden eski oyuncunun attığı taşı alırsa, bu aldığı taşı kullanmak mecburdur. Şayet bu atılan taşı meydan aktör henüz elini açmamış ise bu taşı aldığı vakit elini açmalı ve açtığı takımların birinin içerisinde bu alınan taşı da kullanmış olmalıdır. Bu alınan taşın elinizde istekada durmasına müsaade edilmez. Şayet bu alınan taş takım oluşturmada veya parmak açmada kullanılamıyorsa bu taş arka yerine konur ve desteden tek taş çekilir. Bu yanlışlıktan ötürü ceza puanı verilmez.



101 Okey Plus Hile Faydaları

Eğlenceli oyunun tek turunun sonlandırılması maksadıyla oyunculardan birinin istekasındaki bütün taşları oynamış ve son taşını da masaya atmış olması gerekir. Şayet masadaki taş destesinde asla taş kalmamışsa ve oyunculardan hiçbiri oyunu bitirememişse herkesin istekasındaki taş puanları kendisine yazılır. Parmak açmamış oyunculara 202 puan yazılır. Şayet oyunculardan biri bir elde elini açarsa başka oyuncular asla taş açmamışsa bütün sayılar çifte katlanır. Şayet eli bitiren bitişte joker atarsa bu kez bütün sayılar tek defa daha ikiye katlanır. Bu durumda elini bitiren -808 puan alırken diğerlerine 808 ceza puanı yazılır.  Şayet aktör bütün taşlarını oynar ve istekasındaki bütün taşları bitirirse ve son taş olarak da joker atarsa başka oyuncalar istekalarında kalan sayıların iki katı ceza puanı alırlar. Oyunu bitiren aktör -202 puan alır. Şayet başka oyuncular elini açmışsa istekasında kalan sayıları ceza puanı olarak hesaplarına yazılır fakat elini açmamışsa 404 ceza puanı alırlar.

Şayet oyunculardan biri çifte gitmişse devir nihayetinde açmış olduğu eller game nihayetinde puan olarak eş yazılır. Şayet çifte giden oyunu bitirirse başka oyuncuların ceza puanları ikiye katlanır. Oyunu başka oyunculardan biri bitirirse, çifte giden oyuncunun elinde kalan taşların sayı değerleri iki kat ceza puanı olarak değerlendirilir. Oyunculardan biri elindeki bütün taşları oynayarak game turunu bitirirse bu aktör -101 puan alır. Başka oyunculara da istekasında kalan taşların değeri kadar ceza puanı alır. Şayet aktör asla takım açmamışsa ona 202 ceza puanı yazılır. Eğlenceli oyunun sonlandırılması maksadıyla oyunculardan birinin ıstakasındaki bütün taşları oynamış ve son taşı masaya atmış olması gerekir. Şayet taş destesinde asla taş kalmamış ise ve oyunculardan kimse oyunu bitirememiş ise her oyuncunun kalan taşları sayılır ve kendi puanlarına eklenir. Parmak açmamış her oyuncuya 202 puan yazılır. Şayet oyunculardan her biri bütün taşlarını oynamış ve son taşı da masaya atmış ise -101 puan alır.



101 Okey Plus Hile Özellikleri             

Eğer aktör masaya açılmış olan setlere ani çok taş eklerse ve sonra bu taşları arka alırsa 101 ceza puanı alır. Oyuncunun yalnızca son taşı masadan arka alma hakkı var.
Eğer aktör elindeki bütün taşları açmış ve elinde kalan son taşı masaya atıyorsa, bu taş tek yere eklenebiliyor olsa dahi bu durumda oyuncuya ceza puanı verilmez
Şayet aktör masaya taş açmışsa fakat açtığı setler ile 101 sayısına ulaşmamışsa taşlarını masadan arka alır ve bu oyuncuya 101 ceza puanı yazılır.
Eğer oyuncunun masaya attığı taş, masaya atılmış taşlardan birine eklenebiliyorsa, bu oyuncuya 101 ceza puanı yazılır. Aktör kendi elini açmamış olsa dahi bu yasa geçerlidir.
101 OKEY PLUS BEDAVA ÇİP KAZANMA YÖNTEMİ Pepsi'nin başlattığı bir kampanya ile pepsi kapaklarının altından çıkan kodlar sayesinde alınan 101 okey çipi şu şekildedir: Altında bulunan şifreler sayesinde 25.000 çip'e kadar kazanabilme şansını elde ediyorsunuz. Bu yöntemi hem telefona indirilen uygulamadan hem de bilgisayar üzerinden kullanabilirsiniz. Bizde sizler için sitemizde Güncel Pepsi Kodları paylaşıyoruz. Aşağıdaki bağlantıları kullanarak pepsi kodlarına erişebilirsiniz.


10 Haziran
**50.000 KİŞİYE 50.000 ÇİP LİNKİ BURADA**
>>>Güncel<<<
PEPSİ KODLARI
FDQSVYDO
82YUNNR2
A9FTHJDA
6028SKXW
NXKQK81V
HBXG0R3R
BSJCEWEN
XTITXBOB


Eğer Kodlar Kullanılmışsa Bu Yazımızda ki Güncel Kodları Deneyebilirsiniz!

>>> GÜNCEL PEPSİ KODLARI <<<

Tavla Plus Pepsi Şifreleri
101 YÜZBİR OKEY PLUS ANDROİD OYUN CLUB, 101 YÜZBİR OKEY PLUS APK PARA HİLESİ, 101 YÜZBİR OKEY PLUS BEDAVA ÇİP, 101 YÜZBİR OKEY PLUS CHİP HİLESİ, 101 YÜZBİR OKEY PLUS HİLE, 101 YÜZBİR OKEY PLUS HİLE 2019, 101 YÜZBİR OKEY PLUS HİLE ARACI, 101 YÜZBİR OKEY PLUS HİLESİ, 101 YÜZBİR OKEY PLUS PARA HİLESİ, 101 YÜZBİR OKEY PLUS PEPSİ KODLARI


Dostlar ben bu hileyi denedim oldu, arkadaşta denedi onunda çalıştı. Gayet güzel çalışan bu hileyi 2 farklı hesapla yaptım, sıkıntısız çalıştı. Eğer konumu beğendiyseniz 101 Okey Plus Hile için daha fazla konu çekerim. 101 Okey Plus Çip lerinizi şimdiden kullanın. Ücretsiz 101 Okey Plus Çip ler için başka yöntemlerde var. 101 Okey Plus android hile ve 101 Okey Plus ios hile olarak ta aramalarda ben çıkıyorum. Abone olmayı ve daha fazla 101 Okey Plus hile konusu için konumu beğenmeyi unutmayın.Abone olmayı ve daha fazla 101 Okey Plus hile konusu için konumu beğenmeyi unutmayın. 101 Okey Plus serverından çektiği için kesinlikle hata vermez ve çalışır. İyi akşamlar, Frankfurttan selam! 101 Okey Plus 2019, 101 Okey Plus Hilesi ios,101 Okey Plus Çip Hilesi Android, 101 Okey Plus Çip Hile, 101 Okey Plus hile 2020 , 101 Okey Plus Hile PC, 101 Okey Plus Hile Bilgisayardan, 101 Okey Plus Hile nasıl yapılır, 101 Okey Plus hile ile oynamak, 101 Okey Plus hile Çip, 101 Okey Plus hile güncel, 101 Okey Plus hile indir, 101 Okey Plus Hile çalışan, 101 Okey Plus hile programsız, 101 Okey Plus 101 Okey Plus Çip Hilesi, 101 Okey Plus 101 Okey Plus Çip kaÇipnma, 101 Okey Plus Sınırsız 101 Okey Plus Çip

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.