Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

7 Analistten Altın Tahminleri Geldi! Şimdi Neler Beklenmeli?

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
Borsa boğa koşusu ve yeniden canlanan enflasyon konusunda endişeli olan yatırımcılar, güvenli bir liman olarak altın satın alıyor. Aykırı yatırımcılar, bir varlığı satın almak için en iyi zamanın, onun lehine olmadığı ve fiyatın düştüğü zaman olduğuna inanırlar, çünkü bu şekilde onu ucuza alabilirsiniz. Sonra piyasa döngüsünün sizin lehinize dönmesini beklersiniz ve fiyatı yükseltirsiniz. Bunun uygulanabilir bir strateji olduğunu düşünüyorsanız, bazı uzmanlara göre, şu anda altın’a yüklenmek için iyi bir argümanınız olabilir. İşte usta analist ve uzmanlardan altın tahminleri…
Uzmanlara göre, normal zamanlarda altın’ın daha da yükselmesini beklememizin iki nedeni var
Kıymetli metal, pandemik belirsizliğin zirvesinde geçen Ağustos ayında 2.084 dolar/ONS seviyesine yükseldiğinden beri gözden düşmüş durumda. Altın, yatırımcılar dalgalı hisse senedi piyasalarını terk ettikçe değeri yükselen, geleneksel bir güvenli liman olma işlevini yerine getiriyordu. Covid-19 aşısı atılımıyla kötü fiyat hareketleri birlikte geldi. Fiyat 31 Mart’ta zirveye göre yüzde 20 düşüşle 1.685 dolara kaydı. O zamandan beri altın, yazı yazılırken 1.877 dolara kadar çıktı ancak zirvesinin altında kaldı.

Uzmanlara göre, normal zamanlarda altın’ın daha da yükselmesini beklememizin iki nedeni var.  Birincisi, değerli metal, intikamla geri dönen, enflasyona karşı geleneksel bir önlemdir. Geçen haftaki ABD enflasyon rakamı, beklenen yüzde 3,6’nın çok üzerinde, yüzde 4,2’lik bir şokla geldi. Uzmanlara göre, Başkan Joe Biden 6 trilyon dolarlık bir teşvik daha açığa çıkardığında, yükselebilir. İkincisi, borsalar çöktüğünde altın fiyatı genellikle yükselir.

Altın Fiyatları Hangi Moda Giriyor? İşte Ayrıntılar
En yüksek ABD hisse senetlerinin S&P 500 endeksi, Nisan başında ilk kez 4.000’i patlattı, ancak şimdi istihdam büyümesi hayal kırıklığı oluşturdu ve yüksek enflasyon tehdit ettiği için aşırı değerli görünüyor. Yine de bu enflasyon rakamı hisse senedi yatırımcılarını ürküttüğünde altın fiyatı garip bir şey yaptı ve düştü… Kriptokoin.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, yatırımcılar tahvillerden daha yüksek getiri elde ettikçe, bu altın tutma fırsat maliyetini artırır.

İşte dünyaca ünlü analist ve uzmanlardan altın tahminleri
Fawad Razaqzada’dan altın tahminleri: Altın riskli varlıklarla birlikte satılıyor! Bu artabilir…
Think Markets’ın piyasa analisti Fawad Razaqzada’a göre, son gelişmeler altın’ın yatırımcıları yükselen enflasyon ve düşen borsalara karşı koruma konusundaki geleneksel rolünü yerine getiremeyebileceğini gösteriyor. Altın tutmanın en büyük dezavantajı, nakit, tahvil veya hisselerin aksine herhangi bir faiz veya temettü ödememesidir. Yatırımcılara sıfıra yakın getiri sunan nakit ve tahviller gibi rakip güvenli limanlar nedeniyle, bu son zamanlarda daha az sorun oldu. Ancak, yükselen enflasyon şimdi tahvil getirilerini artırıyor ve 10 yıllık ABD Hazine tahvillerinin getirileri geçtiğimiz yıl üç katından fazla artarak yüzde 1,69’a yükseldi. Pek çok analist şimdi yüzde 2,5’i patlatmalarını bekliyor.


Yatırımcılar tahvillerden daha yüksek getiri elde ettikçe Fawad Razaqzada, “Bu altın tutmanın fırsat maliyetini artırıyor. Sonuç olarak, riskli varlıklarla birlikte biraz da satılıyor” dedi. Tuhaf bir şekilde, altın’ın artık Amazon, Google sahibi Alphabet, Facebook ve Netflix gibi büyük ABD teknoloji hisse senetleri ile ortak bir yanı var. Bu şirketlerin hiçbiri temettü geliri ödemiyor, çünkü bu hisse senetleri temettü ödemiyor, Apple ve Microsoft ise yüzde 1’den az getiri sağlıyor. Fawad Razaqzada, tahvil getirilerinin artmaya devam etmesi halinde bu iki çok farklı varlık sınıfının aynı şekilde mücadele edebileceğini söylüyor.

Hesaplar Değişti! Altın Fiyatı İçin Dev Tahminler Geldi
Altın Tahminleri
Carsten Menke: Tam kanlı bir altın fiyatı rallisi… Bu henüz gerçekleşmedi
Özel bir banka Julius Baer’in yeni nesil araştırma başkanı Carsten Menke, tam kanlı bir altın fiyatı rallisinin güvenli liman arayanların acele etmesi gerektiğini gösterdiğini, ancak bunun henüz gerçekleşmediğini söylüyor. Carsten Menke konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor ve altın tahminleri paylaşıyor:

Yapıcı ekonomik görünümümüz göz önüne alındığında, hem ABD hem de küresel olarak, güvenli liman talebinin yakın zamanda geri dönmesini beklemiyoruz. Dünyanın başlıca para birimlerine olan güven kaybına işaret eden “kötü enflasyon” değil, ekonomik toparlanmanın sonucu olan “iyi enflasyon” ile karşı karşıya olduğuna inanıyoruz. Yalnızca ikincisi altın ve gümüş için yükseliş olur. Altın’la karşılaştırıldığında, gümüşün yüksek seviyelerde işlem gördüğüne inanıyoruz.

Adrian Ash’den altın tahminleri: Altın ivme kaybederken kripto paralar artacak
Güvenli liman yatırımcılarının altın’ı ıskalamalarının başka bir nedeni daha var. Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve diğerleri gibi kripto para birimlerinde oynayabilecekleri daha parlak, bir oyuncakları var. Kripto hayranları, varlık sınıfının artık bir değer deposu ve enflasyon koruması olarak altın’ın bölgesini istila ettiğini, ancak ek bir heyecanla birlikte var olduğunu söylüyor.

BullionVault araştırma direktörü Adrian Ash, altın talebinin, Asya’daki mücevher talebindeki bir toparlanmaya rağmen, geçen yılki rekor girişlerden sonra her zaman yavaşlayacağını ve kripto paraların tüm dikkatleri çekerken artamaya devam edeceğini söyledi. Adrian Ash, konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor ve altın tahminleri paylaşıyor:

Altın’ın bugün modası geçmiş olabilir, ancak bu bir fırsat olabilir. Risklerini yaymak isteyen daha uzun vadeli yatırımcılar, portföylerine bu düşük seviyelerde biraz külçe eklemeyi düşünebilirler.

Altın Fiyatları Tahminleri: 5 Analist Bu Seviyelere İşaret Etti!
Jason Cozens: Kriptolar düzenlemelere karşı savunmasız ve altın yararlanıcı olabilir
Glint’in CEO’su Jason Cozens ise “Kriptolar yükseliyor olabilir, ancak merkez bankaları düzenlemeleri sıkılaştırdıkça savunmasız görünebilir ve altın yararlanıcı olabilir” diye uyarıyor. Jason Cozens konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Müşterilerin altın olarak para harcamasına olanak tanıyor. Altın’ın değeri zaman içinde düşebilse de uzun vadeli güvenilirliğini kanıtladı. Kripto paralara kıyasla çok daha az uçucu ve birçoğu onu belirsizlik zamanlarında elde tutulması gereken hayati bir varlık olarak görüyor.”

Rhona O’Connell, altın’ın yukarı yönlü potansiyele sahip olduğuna inanıyor
Bu arada, StoneX Group’ta EMEA ve Asya pazar analizi başkanı olan Rhona O’Connell, Covid-19 sonrası toparlanmanın hala hükümetin teşvikine bağlı olması ve görünüm belirsizliğini koruduğu için “altın’ın yukarı yönlü potansiyele sahip” olduğuna inanıyor. Uluslararası Para Fonu’na göre, merkez bankası bilançolarına 12 trilyon dolar eklenen inanılmaz miktarda likidite var. Rhona O’Connell’e göre, hala bir ev arayan muazzam miktarda likidite var ve bunun bir kısmı altın’a kayacak.

Rhona O’Connell, batıda güven arttıkça Körfez, Güney Asya ve Güneydoğu Asya’da da iştahın arttığını söylüyor. Rhona O’Connell “Hindistan’da yeni bir enfeksiyon dalgası yaşansa bile, satın alma işlemi akıllıca arttı.” dedi. Hargreaves Lansdown’da hisse senedi analisti olan William Ryder, altın fiyatının, gümüşün aksine, endüstriyel kullanımları olmayan “hareketsiz bir metal yığını” olduğunu tahmin etmenin her zaman zor olduğunu ve bugün de böyle olduğunu söylüyor. William Ryder ve altın tahminleri paylaşıyor:

Bir yandan, enflasyon endişeleri ve süregelen ekonomik belirsizlik muhtemelen fiyatları destekleyecek. Öte yandan, sorunsuz bir toparlanma ve düşük enflasyon, yatırımcıları atıl metal yığınları yerine üretken varlıklara yatırım yapmaya sevk edebilir.

Analistler Altın Fiyatları İçin Seviyeleri Belirledi: Buralara Gidiyoruz!
Altın Tahminleri
Harvey Jones’den altın tahminleri: Altın almak için cazip bir zaman olabilir
Altın uzmanı Harvey Jones’e göre, bir şey değişmedi, portföyünüzde bir külçe altın bulundurmak, piyasa stresi dönemlerinde rahatlık sağlar. Çoğu danışman, yatırdığınız toplam servetin yüzde 5 veya 10’unu değerli metalde tutmanızı önerir. Fiziksel altın ve mücevher satın almanın yanı sıra, borsa yatırım fonuyla altın fiyatını takip edebilirsiniz. Harvey Jones’e göre altın şu anda parlamıyor. Bu Harvey Jones’e göre, özellikle uzun vadede olması gerektiği gibi tutmayı hedefliyorsanız, satın almayı cazip bir zaman haline getirebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.