Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

EN İYİ 10 KOMEDİ FİLMİ

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
Bugünlerde gülmeye ihtiyacımız olduğu inkar edilemez. Çoğu zaman evlerimizde tıkılı kaldığımız, sıkıntı basan o zamanlarda size evde eğlenerek vakit geçirebileceğiniz birkaç saat verebilecek, kiminin muhteşem senaryo örgüsüyle harmanlanmış komedi sahneleri, kiminin de efsane tiplemeleri olan, izlerken vaktin nasıl geçeceğini anlayamayacağınız birbirinden eğlenceli en iyi komedi filmleri listesini sizler için derledik...
10- FELEKTEN BİR GECE

Film, evlenecek olan arkadaşlarını düğünden 2 gün önce bekarlığa veda partisi için Las Vegas'a götüren ve zil zurna sarhoş olup, ertesi sabah uyandıkları zaman kendilerini içerisinde buldukları duruma nasıl düştükleri ile ilgili hiçbir şey hatırlamayan 3 arkadaşın, kaybolan damadı bulabilme çabaları esnasında başlarından geçen olayları konu alıyor. Gerçekten eğlendiren bu film en iyi 10 komedi filmi listemize 10. Sıradan giriş yapmayı hak ediyor.

9- Zombieland

Film, aniden başlayan ve tüm dünyayı etkisi altında alan zombi salgınında, kendisini ezik olarak tanımlayan ve enterasan kuralları ile zombilere karşı hayatta kalmayı başarmış bir karakterin, bu süreçte tanışmış olduğu enterasan karakterlerle geçirmiş olduğu maceraları konu alıyor. Her ne kadar zombiler ve macera denmiş olsa da film son derece enterasan karakterlere ve son derece güldüren replikler ile sahnelere sahip olan bir komedi filmi. Yönetmenliğini Ruben Fleischer'in yaptığı, 2 serisi olan Zombieland filminin başrollerinde Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin ve Amber Heard yer alıyor. Konuk oyuncu olarak yer alan Bill Murray'in başına gelecek olanlar ise son derece enteresan.

8- Kötü Komşular

Bir absürt komedi olan Kötü Komşular filminin konusunu, bir bebeğe sahip olduktan sonra aniden hayatları değişen çiftin, oturdukları evin yan tarafına taşınan bir üniversite öğrenci grubuna karşı yürüttüğü mücadele oluşturmakta. Bu filmin yönetmenlik koltuğunda Nicholas Stoller oturmakta ve başrolleri Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne, Cristopher Mintz Plasse ve Dave Franco tarafından paylaşılmakta.

7- Buraya Kadar

Bu komedi filminin de konusunu bir kıyamet senaryosu oluşturmakta. Filmin başrollerinde Seth Rogen, James Franco, Jay Baruchel, Danny McBride, Jonah Hill, Michael Cera ve Emma Watson gibi Holywood yıldızları paylaşmakla birlikte, bu yıldızların kıyamet gecesinde bulundukları partide Rihanna ve Jason Segel gibi birçok Amerikan yıldızı da bulunmakta. Eğer partide yer alan bu yıldızlardan herhangi birisinin hayranıysanız, filmin başında bu yıldızların başlarına gelecek olaylar sizi memnun etmeyecek.

6- Ben, Kendim ve Sevgilim

Yönetmenliğini Farrely Brothers'in üstlendiği bir Jim Carrey efsanesi. Filmde Jim Carrey'in canlandırdığı karaktere sevgilisi olarak Rene Zellweger eşlik etmekte. Olaylar Jim Carrey'in canlandırdığı Charlie karakteri, severek evlendiği karısının kendisini 130 cm boyunda siyah bir karakterle aldatıp, doğurduğu 3 zenci çocuğu da Charlie'ye bırakarak kaçmasının ardından bir polis memuru olan Charlie'nin şizofreni olması sonrasında gelişmekte. Bu olaylar sonrasında Charlie'nin güzel sevgilisi ile tanışıp yaşadığı maceralar ise tam bir klasik Jim Carrey komedisi.

5- Kötü Kızlar

Bir Amerikan gençlik komedi filmi olan Kötü Kızlar'ın konusu, yeni liseye geçen Cady Heron'un okulun baskın karakterleri olan Regina George ve arkadaşları ile tanışması, arkadaş olması ve sonrasında Regina George'un hakimiyetine son verecek mücadele oluşturmakta. Filmin başrollerinde Lindsay Lohan ve Rachel McAdams gibi oyuncular yer almakta.

4- Sil Baştan

Her ne kadar bu listede bulunmayı hak eden daha çok Jim Carrey filmi bulunsa da bunlardan belli başlı olarak en bilinen filmlerinden birisi Sil Baştan'dır. Filmde Joel'in sevgilisi Clementine, yıpratan ilişkisini bitirdikten sonra Joel'i unutmak için kendi hafızasını sildiriyor. Bu gerçeği öğrenen Joel de aynı şekilde kendi hafızasını sildirmesinin ardından filmde olaylar gelişiyor. Tabi ki hafızalarını sildirdikten sonra birbirlerini tanımayan bu iki karakter birbirleriyle tekrar tanıştıktan sonra yeniden aşık oluyorlar. Muhteşem bir romantik komedi.

3- Salaklar Sofrası

Fransız yapımı bir komedi filmi olan Salaklar Sofrası, Francis Veber tarafından yazılan bir tiyatro oyunundan uyarlanmıştır. Filmin konusu her Çarşamba gününü "Salaklar Günü" olarak kutlayan Fransız burjuvası, bugünde salak olarak gördükleri 5 kişiyi kendi evlerinde yemeğe davet ederler. Kendisine haftanın salağını arayan Pierre'in François'i bulması ile olaylar gelişir.

2- Deadpool

Tim Miller tarafından yönetmenliği yapılan Amerikan aksiyon komedi türündeki bu film ünlü Marvel çizgi roman karakteri Deadpool'dan uyarlanmıştır. X Men film serisinin bir devamı olarak çekilen Deadpool filminin başrolünü Ryan Reynolds canlandırmakta.

1- 40 Yıllık Bekar

Film'in konusu, Steve Carell'in başrol olarak canlandırdığı karakter olan Andy'ye meslektaşları tarafından bekaretini kaybettirme çabaları sonucunda gelişmekte olan olaylar teşkil ediyor. 2005 yapımı olan bu komedi filminin yönetmenlik koltuğunda ise Judd Apatow yer almış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.