Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

Bimcell Bedava Dakika

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
Bimcell Bedava Dakika 2021; Bim marketler zinciri tarafından 2012 yılında satışa sunulduğu ilk günden bu yana milyonlarca abone sayısına ulaşmayı başaran Bimcell; düzenlediği kampanya ve çekilişler ile de müşterilerine bedava dakika, sms ve internet armağan ediyor.

Bimcell müşterileri, ön ödemeli bireysel hatlardan birini satın aldıklarında ‘Hoş geldin’ hediyesi niteliğinde hediye dakika, sms ve internet paketi kazanıyorlar.
Aynı zamanda tüm müşteriler, Bimcell Salla Kazan oyununu oynayarak da eşsiz hediyelerin sahibi oluyorlar.

Bu yazımızda kısaca Bimcell bedava dakika nasıl yapılır? sorusunu yanıtlamaya, konuyla ilgili olarak merak edilenleri aydınlatmaya çalışacağız.

Bimcell Bedava Dakika Nasıl Yapılır?
İnternet, sms ve dakika paketleri ile müşterilerin ihtiyaçlarına cevap veren Bimcell, son derece ekonomik fiyatları ile ön plana çıkıyor.

Öyle ki müşteriler, tarifelerine ek olarak, tarifelerindeki dakika kullanımları sona erdiğinde oldukça ekonomik rakamlara dakika satın alabiliyorlar.

Bimcell’de 2021 yılında mevcut 2 adet konuşma paketi bulunuyor.

250 dakika içeren dakika paketi, yalnızca 14 TL’ye; 500 dakikalık konuşma paketi ise 16 TL’ye satışa sunuluyor.

Bimcell aboneleri, dakika içeren konuşma paketlerini bimcell.com.tr sitesi üzerinden satın alabilecekleri gibi kendilerine en yakın Bim mağazasına giderek de bu iki paketten birini veya diğer Bimcell paketlerinden beklentilerine ve bütçelerine uygun olan paketleri satın alabiliyorlar.

Aynı zamanda Bimcell müşterileri, kampanyalara katıldıkları taktirde sürpriz hediyelere de kavuşabiliyorlar.

Bimcell hediye dakika kazanma yöntemlerini kısaca aşağıdaki şekilde açıklayabiliriz:

Bimcell Bedava Dakika Kazanma
Bimcell, yeni bir ön ödemeli yani faturasız hat satın alan tüm müşterilerine bir ay boyunca geçerliliğe sahip yurtiçi kullanımlarda geçerli olacak şekilde her yöne 300 dakika, 300 sms ve 9GB internet armağan ediyor.

Bu cazip hediyeleri kazanmak isteyen kişilerin hatlarının aktif olduğu günü takip eden maksimum 30 gün içerisinde telefonlarının mesajlaşma kısmına girmeleri, BIMCELL BONUS yazıp, hazırladıkları kısa mesajı 4551’e yollamaları gerekiyor.

Onay mesajının kabulü ile müşteriler, hediye dakika, sms ve internet paketlerini 30 gün boyunca diledikleri gibi kullanabiliyorlar.

30 günlük süre dolduğunda ise paketteki kullanılmayan yani geri kalan haklar; iptal oluyor.

Yani hediyeler, bir sonraki aya devretmiyor.

Kazanılan hediyeler, bir sonraki aya devretmediği gibi başka bir Bimcell müşterisine de gönderilemiyor.

Bimcell Bedava Dakika Paketi
Bimcell Sil Süpür Kampanyası ile Hediye Dakika Kazanma: Bimcell müşterileri Türk Telekom’un favori oyunu ve kanalı olan Sil Süpür kanalını takip ederek ve Salla Kazan oyununu oynayarak da hediye dakika kazanma şansını elde edebiliyorlar.

Salla Kazan oynamak isteyen Bimcell müşterilerinin öncelikle Türk Telekom Online İşlemler uygulamasını akıllı telefonlarına yüklemeleri, bu uygulamaya üye olmaları, ardından da Sil Süpür kanalını takip ederek, bu oyunu oynamaları gerekiyor.

Sil Süpür oynayan Bimcell müşterileri, her hafta hediye dakikalar ve internet paketleri kazanıyorlar.

Sil Süpür oynayan Bimcell müşterilerinin her hafta kazanabilecekleri hediyeler arasında günlük her yöne 100 dakika ve haftalık her yöne 100 dakika içeren hediye konuşma paketleri bulunuyor.

Günlük 1GB ve 5GB internet, haftalık 1GB, 2GB internet, Whatsapp kullanımlarında geçerli haftalık 1GB içeren hediye internet; Bimcell müşterilerine sunulan diğer hediyeler arasında yer alıyorlar.

Sizler de Bimcell müşterisiyseniz; Sil Süpür oyunu ile bedava dakika kazanmak için Türk Telekom Online İşlemler uygulamasını akıllı telefonlarınıza Google Play yada Apple Store üzerinden kolaylıkla indirebilirsiniz.

Bimcell Tarife ve Paketleri
2021 yılında Bimcell müşterileri hem sms, hem dakika hem de internet paketi içeren DOST paketlerinden birini satın alabiliyorlar.

Şu an güncel 4 adet DOST paketi bulunuyor.

Karma ve üçlü paketler olarak adlandırılan DOST paketlerinin yanı sıra paket kullanımlarınız sona erdiğinde ek sms, internet ve dakika paketleri de satın alabiliyorsunuz.

Her yöne 750 dakika, 750 sms ve 4GB internet içeren DOSTS Paketi, sadece 23 TL’ye satışa sunulurken; her yöne 750 dakika, 750 sms ve 8GB internet içeren DOSTM paketi, 28 TL’ye satılıyor.

32 TL’ye alabileceğiniz DOSTL paketi ise her yöne 750 dakika, 750 sms ve 12 GB internet içeriyor.

Satın alabileceğiniz son karma yani üçlü paket olan DOSTXL paketinde her yöne 750 dakika, 750 sms ve 20 GB internet kullanımı bulunuyor. Bu paketi ise sadece 42 TL’ye alabiliyorsunuz.

DOST paketlerindeki kullanım haklarınız sona erdiğinde ise son derece uygun fiyatlı olan sms, internet yada dakika paketlerinden satın alabiliyorsunuz.

Örneğin Bimcell 1000 sms içeren ek sms paketini sadece 5 TL’ye alabiliyorsunuz. Bu paketi almak için akıllı telefonunuzun mesajlaşma bölümüne girmeniz, 1000SMS yazarak, mesajınızı 4551’e yollamanız gerekiyor.

Bimcell konuşma paketi almak istediğinizde ise 250 DK yada 500 DK içeren paketlerden dilediğinizi alabiliyorsunuz.

Son olarak internet paketiniz sona erdiğinde ise ek olarak 1GB, 2GB, 5GB ya da 10GB paketlerden birini tercih edebiliyorsunuz.

Bimcell paketlerini Bim mağazalarından alabileceğiniz gibi Bimcell.com.tr sitesi üzerinden de alabiliyorsunuz.

Bimcell Bedava Dakika Kampanyaları
BİMCELL BTK Akademi Hediye İnternet Kampanyası: Genç ve yetenekli yazılımcıların yetişmesi amacıyla faaliyet gösteren BTK Akademi sitesine giriş yapan ve buradaki eğitim içerik ve videolarını izleyen Bimcell müşterileri, BTK kullanımlarında geçerli olacak şekilde 2 ay boyunca geçerliliğe sahip 6GB hediye internet kazanıyorlar.

Yani 6GB internet hediyesini www.btkakademi.com.tr sitesinde diledikleri gibi kullanabiliyorlar.

Kampanyaya katılmak isteyen abonelerin BTK Akademi yazıp, oluşturdukları bu kısa mesajı 5555’e yollamaları gerekiyor.

İptal işlemi ise Bimcell Online İşlemler üzerinden, müşteri hizmetleri aranarak ya da sms yoluyla gerçekleştirilebiliyor.

BTK Akademi kampanya iptali için abonelerin IPTAL BTK Akademi yazarak, oluşturdukları mesajı yine 5555’E göndermeleri gerekiyor.

BİMCELL TL Yükleme
Bimcell faturasız yani ön ödemeli hattınıza dilediğiniz zaman TL yükleyebiliyorsunuz.

TL yükleme işlemlerini de Bim mağazalarından ya da Bimcell.com.tr sitesinden gerçekleştirebiliyorsunuz.

Kredi kartı bilgilerinizle site üzerinden hızlıca hattınıza TL yükleyebiliyor, yüklediğiniz TL’lerle internet, konuşma, dakika paketleri ya da üçlü paketlerden birini satın alabiliyorsunuz.

Bimcell hattınıza tek seferde minimum 25 TL ve maksimum 50 TL yükleyebiliyorsunuz. Yani bu konuda bir kota bulunuyor.

Örneğin, hattınıza 50 TL yüklediğinizde yüklediğiniz bu miktarlarla internet paketi alabiliyorsunuz. Paket satın alma işlemlerinizi Bimcell sitesi üzerinden tamamlayabileceğiniz gibi akıllı telefonunuzdan 4551’e kısa mesaj göndermeniz de yeterli oluyor.

Örnek olarak hattınıza 1GB internet yüklemek istediğinizde 1GB yazıp, yazdığınız bu mesajı 4551’e göndermeniz gerekiyor.

Aynı şekilde 2GB internet satın almak istediğinizde 2GB yazıp, mesajı yine 4551’e göndermelisiniz.

5GB ya da 10GB internet paketi yüklemek istediğinizde ise Bimcell 5GB ya da Bimcell 10GB yazmalı ve mesajı 4551’e yollamalısınız.

Size Bimcell tarafından gönderilen onay mesajını takiben  ek internet paketinizi kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

BİMCELL Kalan Dakika Sorgulama
Bimcell kalan dakika, sms ve internet yani kalan kullanım sorgulamak istediğinizde de sorgulama işlemini bimcell.com.tr üzerinden gerçekleştirebiliyorsunuz.

Bimcell kalan dakika ve kullanım sorgulama yöntemlerini aşağıdaki şekilde özetleyebiliriz:

*123# Tuşlanarak Bimcell Kalan Dakika Sorgulama:
Akıllı telefonunuzdan *123# tuşlayarak, kalan dakikalarınızı ve diğer kalan kullanımlarınızı öğrenebilirsiniz.

9333 Arayarak, Bimcell Kalan Dakika Sorgulama:
Bimcell hattınızdan 9333 telefon numarasını arayarak da ne kadar sms, dakika ve internetiniz kaldığını sorgulayabilirsiniz.

SMS ile Kalan Dakika Sorgulama:
Tarifeniz kapsamındaki kalan dakikalarınızı öğrenmek istediğinizde KALAN DOST S, KALAN DOST M, KALAN DOST L ya da KALAN DOST XL yazarak da kalan dakikalarınızı ve bakiyenizi sorgulayabilirsiniz.

Bimcell Online İşlemler ile Kalan Dakika Sorgulama:
Bimcell.com.tr sitesi üzerinden Online İşlemler’e giriş yaparak, kalan dakikalarınızı öğrenebilirsiniz.

BİMCELL Paket Nasıl Yapılır?
Üçlü yani DOST paketlerden veya diğer ek paketlerden birini satın almak istediğinizde satın alma işlemlerinizi kredi kartınızla ya da nakit olarak BİM mağazalarından gerçekleştirebilirsiniz.

Kredi kartı bilgilerinizi kullanarak, bimcell.com.tr sitesi üzerinden de yeni bir paket alabilirsiniz.

Alternatif olarak hattınızda yeterli miktarda TL mevcutsa sms yoluyla da BİMCELL paket yapabilirsiniz.

Örneğin, Bimcell S paketini satın almak için DOST S yazabilir ve bu mesajı 4551’e gönderebilirsiniz.

Bimcell 10GB internet paketi satın almak istediğinizde ise Bimcell 10GB yazmalı ve bu mesajı yine 4551’e yollamalısınız.

Yani paket satın almak istediğinizde hattınıza öncelikle TL yüklemelisiniz. Daha sonra 4551’e sms göndermek suretiyle dilediğiniz paketi alabilirsiniz. Yani TL’lerinizi dakika, sms, internet ya da üçlü paketlere dönüştürebilirsiniz.

BİMCELL Paket İptali Nasıl Yapılır?
Bimcell müşterileri, sms yoluyla mevcut paketlerini iptal ederek, bir diğer pakete de kolaylıkla geçiş yapabiliyorlar.

Bimcell DOST paketlerinden birini kullanıyorsanız; aşağıdaki şekilde iptal işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

DOST S paket iptali için IPTAL DOST 4GB
DOST M paket iptali için IPTAL DOST 8B
DOST L paket iptali için IPTAL DOST 12GB
DOST XL paket iptali için IPTAL DOST 20GB
yazarak, oluşturduğunuz mesajı 4551’e yollamalısınız.

Nasıl Bimcell Müşterisi Olabilirsiniz?
Bimcell ile tanışmak isteyen yani Bimcell kullanmak isteyen müşterilerin TC kimlik kartı ve fotokopisi ile birlikte kendilerine en yakın Bim mağazasına gitmeleri gerekiyor.

Müşteriler, yalnızca Bim mağazalarından üyelik işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar.

Üyelik sonrasında yeni paket satın almak için TL yüklemek istediklerinde ise Bim mağazalarına gidebilecekleri gibi BİM resmi sitesinden de TL yükleyebiliyorlar.

TL yükleme sonrasında yine BİM sitesi üzerinden paket alabiliyorlar. Müşteriler, sms yoluyla da paket yapabiliyorlar.

Bimcell Müşteri Hizmetleri Numarası
Bimcell tarifenizdeki kalan kullanımlarınıza ve hattınıza dair her konuda Bimcell müşteri hizmetlerini arayabilir, müşteri temsilcisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Bimcell hattınızdan 451’i, diğer sabit hatlardan veya GSM operatörlerinden ise 444 4 451’i aramak suretiyle müşteri hizmetlerine ulaşabilir, sesli komut sisteminin yönlendirmelerini takip ederek, yaptığınız bazı tuşlamalar sonrasında müşteri temsilcisine bağlanabilir ve canlı destek alabilirsiniz.

Müşteri temsilcisine bağlanmadan da yapacağınız birtakım tuşlamalarla da işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Numaramı Bimcell’e Taşıyabilir miyim?
Farklı bir GSM operatöründen Bimcell’e geçerken numaranızın da aynı kalmasını istiyorsanız, numaranızı Bimcell’e taşıyabilirsiniz.

Numara taşıma işlemini de yeni hattınızı alırken talep edebilirsiniz.

Üstelik hiçbir ücret ödemeksizin numaranızı taşıyabilirsiniz.

Numara taşıma ya da yeni hat tesisi ile Bimcell’li olmak için herhangi bir Bim mağazasına TC kimlik kartı ya da nüfus cüzdanı fotokopinizle birlikte gitmelisiniz.

Bimcell Bedava Dakika Hilesi
Bimcell bedava dakika hilesi yapmak için bir çok kişi internette araştırma yapmaktadır. Bimcell bedava dakika hilesi yoktur anacak sizlere yukarıda anlattığım yöntemleri kullanarak bimcell bedava dakika kazanabilirsiniz. Bimcell bedava dakika hilesi yapmak için kesinlikle telefonunuza bilmediğiniz uygulamaları yükleeyiniz.

Bu yazımızda Bimcell bedava dakika nasıl yapılır? sorusunu yanıtlamaya çalıştık.

Sizler de Bimcell müşterisiyseniz ya da olmayı düşünüyorsanız; konuya dair her türlü soru ve görüşlerinizi yazımızın yorum kısmına yazabilir, önerilerinizi değerli takipçilerimizle paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.