Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

Turkcell Bedava İnternet 2222

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
Turkcell Bedava İnternet 2222; Ülkemizin en çok abone sayısına sahip GSM şirketi olarak yıllardır hizmet sunan Turkcell; düzenlediği kampanyaları ile müşterilerini 2021 yılında da yanıltmıyor.

Turkcell müşterileri düzenlenen kampanyalara katıldıkları taktirde bedava internet kazanabiliyor; internet paketlerini diledikleri gibi kullanma özgürlüğüne kavuşuyorlar.
Sosyal medyada sıklıkla zaman geçirdiğimiz bu zorlu pandemi sürecinde sizler de Turkcell müşterisiyseniz, Turkcell hediye internet kazandıran kampanya ve çekilişlere mutlaka göz atmanızı öneriyoruz.

Bu yazımızda Turkcell faturalı ve faturasız aboneler için Turkcell bedava internet kazanma yöntemlerine değinmeye çalışacağız.

Turkcell Hediye İnternet 2222 SMS Kodu
Turkcell’in kısa mesaj servislerinden biri olan 2222’ye mesaj göndererek, birçok sorgulama işleminizi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Yani 2222 ile hediye internet paketinize ait kalan kullanımlarınızı hızlı bir şekilde öğrenebiliyorsunuz.

Kısa mesaj servisini pek çok farklı bilgiyi öğrenmek için kullanabileceğiniz gibi telefon numaranızı 2222 ile Turkcell Rehber’e ekleyebiliyorsunuz.

Bu servis sayesinde bazı Turkcell kampanyalarına üye olabiliyor, bazen de üyeliklerinizi sonlandırabiliyorsunuz.

Aynı zamanda Turkcell 2222 kısa mesaj servisini arkadaşlarınıza, aile bireylerinize ya da diğer sevdiklerinize hediye internet göndermek amacıyla da kullanabiliyorsunuz.

Ücretli olan bu servisi kullandığınızda faturalı hattınıza 15 TL gibi bir ücret yansıtılıyor.

Faturasız hat kullanıyorsanız; hediye internet paketi gönderebilmeniz için hattınızda mutlaka TL bulunması gerekiyor.

Turkcell 2222 kısa mesaj servisini kullanarak, başka bir Turkcell abonesine hediye internet göndermek için hediye internet paketinin ismini yazdıktan sonra hediye göndereceğiniz telefon numarasını yazmalısınız. Daha sonra da oluşturduğunuz bu kısa mesajı 2222’ye yollamalısınız.

Örnek: HEDIYE AYLIK 10GB 5333333332

Turkcell 2222 kısa mesaj servisinin bir diğer kullanım alanının ise BİP kullan kazan kampanya iptali olduğunu söyleyebiliriz.

Yani BİP Kullan Kazan kampanyasına abone olan müşteriler, bu kampanyadan ayrılmak istediklerinde üyeliklerini 2222’ye mesaj göndermek suretiyle kolaylıkla sonlandırabiliyorlar.

Örnek: IPTAL BIP MESAJ 1GB

Faturanıza, aboneliğinize, tarife ve paketlerinize dair detaylı bilgi almak istediğinizde Turkcell’in tamamen ücretsiz Hizmet Hattı olan 532 757 2222 telefon numarasını da arayabilirsiniz.

Bu hattı arayarak, en son kampanya, tarife ve paketlere dair ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Turkcell Hediye İnternet 2233
Turkcell 2233 hediye internet servisi sayesinde de aboneler; hediye internetleri hakkında kapsamlı bilgi alabiliyorlar.

Hediye internet paketinizin ismini yazarak, 2233’e mesaj gönderdiğinizde bu pakete dair kalan kullanımlarınızı, hediye internet paketinizin başlangıç ve bitiş tarihini öğrenebilirsiniz.

Turkcell Bedava İnternet 2021 
2021 yılında da Turkcell abonelerini birbirinden güzel kampanya ve uygulamalar bekliyor.

Hediye internet dağıtan bu avantajlı kampanyaları aşağıdaki şekilde özetleyebiliriz:

Dijital Operatör Uygulaması Hediye İnternet Kazanma
Tüm Turkcell abonelerine önerdiğimiz Dijital Operatör uygulaması sayesinde aboneler; fatura detaylarını ve ay sonunda ödemeleri gereken fatura miktarını önceden öğrenebiliyorlar.

Böylelikle fatura aşımına gitmemek için almaları gereken önlemleri erkenden fark edebiliyorlar.

Müşteriler; kredi kartları ile faturalarını ödeyebiliyorlar.

Faturasız müşteriler ise TL yükleme işlemleri için Dijital Operatör uygulamasını kullanabiliyorlar.

Turkcell hediye internet dağıtan bu uygulamayı ilk kez akıllı telefonlarına indiren müşteriler ise anında 1GB bedava internetin sahibi oluyorlar.

Uygulamayı Google Play Store ya da Apple Store üzerinden telefonlarınıza hızlıca indirebilirsiniz.

Turkcell Salla Kazan Bedava İnternet Kazanma
Dijital Operatör uygulamasında bulabileceğiniz ve hediye dağıtan kanallardan yalnızca bir tanesi olan Salla Kazan kanalına girip, oyunu oynadığınızda da hediye internet kazanabiliyorsunuz.

Haftalık, günlük ya da aylık geçerlilik süresi bulunan internet paketleri arasında 1GB, 2GB, 5GB, 10GB hatta 25GB hediye internet bulunuyor.

Bu oyunu oynayarak, her hafta internet, sms veya konuşma paketi kazanmak isteyen faturalı ya da faturasız müşterilerin öncelikle Dijital Operatör uygulamasına üye olmaları gerekiyor.

Şansa Tıkla Reklamları Hediye İnternet Kazanma
Turkcell’in kendi müşterilerinin yanı sıra diğer GSM operatörlerine abone olan müşterilerine de hediyeler sunduğu Şansa Tıkla Reklamları’na tıklayanlar; ellerinde pankartlar tutan emocanlara tıkladıklarında hediyeler elde edebiliyorlar.

Şanslı kişiler, bu pankartlarda gizli olan 1GB, 2GB, 5GB internet paketlerinden birine sahip olabiliyorlar.

Turkcell BİP ile Hediye İnternet Kazanma
2021 yılında da abonelerine birbirinden cazip hediye paketleri armağan eden BİP uygulamasında yer alan kanallardaki yarışmalara katılmak suretiyle de hediye internet kazanabiliyorsunuz.

Öncelikle bu kanallara abone olabilmeniz için BİP uygulamasını Google Play Store ya da Apple Store üzerinden akıllı telefonlarınıza indirmeniz gerekiyor.

Hediye Yarışı Kanalı, Kim 1 GB İster Kanalı, Kazan Kazan ve Bil Kazan kanallarında düzenlenen bilgi yarışmalarını kazanan şanslı kişiler; hediye internet paketlerine kavuşuyorlar.

Turkcell Hediye Havuzu Bedava İnternet Kampanyası
Dijital Operatör uygulamasının favori kanalı olan Hediye Havuzu; tıpkı adından da anlaşılabileceği gibi müşterilerine hediyeler dağıtıyor.

Hediye Havuzu ekranına girdiğinizde burada hediye kazanmak için size özel olarak Turkcell tarafından atanan birtakım görevler görüyorsunuz.

Yani hediye kazanabilmeniz için öncelikle yazılı bir şekilde belirtilen görevleri gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Hediye internet kazanmak isteyen müşterilerin ise Hediye Havuzu’nda hediye internet paketinin karşısına yazılmış olan görevleri başarı ile tamamlamaları gerekiyor.

Turkcell 2222 Hediye İnternet Nasıl Yapılır
Yüklediğin Kadar Kazan Kampanyası ile Hediye İnternet Kazanma: 2021 yılında da  geçerli olan Yüklediğin Kadar Kazan Kampanyası kapsamında faturasız yani Hazır Kart’lı aboneler; bir ay içerisinde tek seferde 35 ya da üstünde bir miktarda TL yüklediklerinde aynı miktarda hediye de kazanıyorlar.

Örneğin; 45 TL bir yükleme yaptığınızda 45 TL de hediye kazanıyorsunuz.

Bedava internete ihtiyaç duyuyorsanız; 45 TL’yi hediye internet olarak kullanabilirsiniz.

Dilerseniz; 45 TL’yi sms ve dakika olarak da değerlendirebilirsiniz.

Ancak bu kampanyadan yararlanmak için TL yüklemelerinizi mutlaka turkcell.com.tr sitesi ya da Dijital Operatör uygulaması üzerinden veya Paycell kartınızı kullanarak gerçekleştirmelisiniz.

Turkcell Bedava İnternet 2222 Kampanyaları
Bizce Kupon Biriktir Kampanyası Hediye İnternet Kazanma: Yalnızca kadın müşterilerin hediye internet kazanabileceği bu kampanyaya göre hediye kazanmak isteyenlerin öncelikle Bizce uygulamasını akıllı telefonlarına indirmeleri gerekiyor.

Aboneler; bu uygulama sayesinde güncel moda, güzellik, bakım vb. kadın dünyasına dair en güzel haber ve içerikleri takip edebiliyorlar.

Hediye internet kazanmak isteyenlerin Bizce uygulamasında kupon toplamaları gerekiyor.

Örneğin 45 kupon biriktiren bir abone, biriktirdiği bu kuponları karşılığında 5GB hediye internet kazanabiliyor.

Turkcell 2222 Bedava İnternet 2021
Yaani Arama Motoru ile Hediye İnternet Kazanma: Turkcell tarafından geliştirilen ilk yerli arama motorumuz olma unvanına sahip olan Yaani arama motorunu akıllı telefonlarınıza indirdiğinizde hediye olarak anında 1GB hediye internet kazanıyorsunuz.

Ancak kazandığınız hediyeyi sadece bu arama motorunda kullanabiliyorsunuz.

Turkcell EBA Bedava İnternet Kazanma
Turkcell müşterilerinin hatlarına otomatik olarak yüklenen 6GB hediye internet sayesinde öğrenciler; lise, ilköğretim ders içeriklerini bedava bir şekilde izleyebiliyorlar.

Sizler de faturalı ya da faturasız bir Turkcell hat kullanıyorsanız; hattınıza tanımlanan 6GB interneti EBA sitesinde dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Turkcell 2222 Bedava İnternet Paketi
Otomatik Ödeme Talimatı Vererek, Hediye İnternet Kazanma: Turkcell faturalarınızı otomatik ödeme talimatı ile ödemeyi kabul ettiğinizde yani kredi kartınız ile her ay otomatik ödeyeceğinize dair talimat verdiğinizde ilk seferde hediye olarak 1GB internetin de sahibi oluyorsunuz.

Bir gün boyunca geçerli bu hediyeyi Dijital Operatör uygulamasındaki Hediye Havuzu ekranından alabiliyorsunuz.

İlk Fayda Kampanyası ile Hediye İnternet Kazanma
2021 yılında da devam etmekte olan İlk Fayda Kampanyası’na göre 12 ay boyunca Turkcell faturalı hattınızı kullanacağınıza dair taahhüt verdiğinizde yani sözleşme imzaladığınızda kampanya kapsamında abone olduğunuz tarifeye göre 10, 20 ya da 30GB bedava internet elde ediyorsunuz.

Kazandığınız hediye interneti ise 1 ay boyunca dilediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz.

Sizler de Turkcell müşterisiyseniz; hediye internet kazanma önerilerinizi yazımızın yorum kısmına yazabilir ve değerli okuyucularımızla paylaşabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.