Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

EPS Coin AUTO Coin Geleceği 2022 – Ellipsis Coin Auto Coin alınır mı?

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
Eskiden yatırım birimi olarak altın ve döviz görülürken günümüzde ise bunun yerini kripto para birimleri almaya başladı. Özellikle Bitcoin ile hayatımıza giren kripto para şimdilerde bir çok alt coin ile de gündeme geliyor. Kripto para alım satımında en çok tercih edilen Binance 2 yeni alt coin listeleyeceğini açıkladı. Bunlardan biri EPS yani Ellipsis coin diğeri ise AUTO coin oldu. Bu açıklama üzerine APS ve AUTO oldukça araştırıldı. Peki EPS Coin nedir? AUTO Coin nedir? EPS Coin kaç para? İşte EPS Coin ve Auto Coin detaylarını haberimizde sizler için derledik...
AUTO Nedir?
AUTO Nedir?
Öncü Bitcoin ve kripto para borsası Binance, 2 yeni altcoin listeleyeceğini açıkladı. Borsa, Innovation Zone platformuna 'Ellipsis (EPS) ve Auto'yu (AUTO)' ekliyor.

Auto Coin (AUTO) nedir?


Auto, Binance Smart Chain (BSC) üzerinde çalışan bir yield farming aggregator'udur. DeFi alanındaki çeşitli dApp'larda DeFi kullanıcılarının getirilerini optimize etmek amacıyla tasarlandı. AUTO, Auto'nun yerel hizmet tokenidir ve yönetim ve platform ücretlerini ödemek için kullanılır.
EPS Coin Nedir? Ellipsis Nedir? EPS Coin Kaç Lira?
EPS Coin Nedir? Ellipsis Nedir? EPS Coin Kaç Lira?
ELLİPSİS NEDİR?

Ellipsis, sanal bir otomatik piyasa yapıcı (vAMM) tarafından mümkün kılınan, merkezi olmayan bir kalıcı sözleşme protokolüdür.

Ellipsis'te yatırımcılar, karşı tarafa ihtiyaç duymadan vAMM'lerle kalıcı sözleşmelerde işlem yapabilirler.

EPS, platformun yerel yardımcı program tokenidir ve platform yönetimi ve staking için kullanılır.

EPS COİN


Ellipsis para biriminin kısaltması EPS 'dir. 1 Ellipsis fiyatı şuan 63,21.Türk Lirası.

Son 1 haftadaki değişim yüzdesi ise +159% olarak gözüküyor. Ellipsis kripto para pazarında toplamda %0,011 oranında bir pazar payına sahiptir.

Ellipsis Coin Fiyatı
Ellipsis Coin fiyatı 3,07 TRY’dir. Ellipsis coin son 24 saatte 0.95% değişim gösterdi. Ellipsis coin günlük işlem hacmi 148.524.077 TL ve işlem hacmi olarak bütün para birimleri arasında 381. sıradadır.

1 EPS Coin Kaç Dolar; $0,221485 USD’dir. Son 24 saatte 0.95% oranında değişti.
1 EPS Coin Kaç TL; ₺3,07 TRY olarak fiyatlandı. Son 24 saatte 0.95% değişim gördü.
Ellipsis Coin Nedir
Binance’nin farklı borsalarından biri olan Ellipsis Coin, kullanıcıları için avantajlı bir alım satış süreci vaat edebilmek adına, uygun maliyet ve düşük oranlarda bir slipajdan yararlanmasına yardımcı oluyor.

Ellipsis nedir sorusunun yanıtı ise, Curve Finance’nin desteği ile likidite havuzlarının içerisinde bulunduğu sabit borsalarda ortak parasal değerlerle hizmet verebilmeyi hedefliyor.

Ellipsis Coin Yorum
Piyasa adı EPS olan Ellipsis Coin, yatırımcıların avantajlı işlem yapabilecekleri güvenli bir borsa oluşturabilmek adına yola çıktığından, yorumculara göre Ellipsis Coin Yorum verileri oldukça olumlu seyrediyor. Ellipsis Coin’in kullanıcılara sağlayacağı avantajlar,

Stake işlemleri gerceklestirilirken  yatirimcilarina ek kazanç elde edebilme imkânı sunma
Stake ve likidite havuzu içerisinde bulunarak aktif islem yapan kullanıcılara tanimlanan sistem odulleri
Likidite sağlayıcılığı yapan kullanıcılara LP Token hizmetinin bedelsiz bir bicimde saglanmasi
Likidite madenciliği yapan kullanıcılar icin cesitli kurlardan hediye coinler
Sistem uzerinden yapilacak sozlesme ile kullanicilarina her islemin ucretsiz bir bicimde yapilabilmesi olanaginin tanınmasıdır.
Çok kısa bir süre önce işleme açılan bu coinin piyasa fiyatı 6,30 civarında ve saatlik işlem hacmi de oldukça yüksek


Auto (AUTO) Nedir?


Autofarm, getiri optimizasyonunu ve AMM kaynağını tek bir ürün olarak birleştirerek Binance Akıllı Zincirinde (BSC) lider bir DEX ve getiri kaynağı olmayı hedefliyor: Bu, kullanıcıların tek bir platformda iki ürüne sahip olmalarını sağlayarak birden fazla protokole kaydolma sorununu çözüyor.

Autofarm, Şubat 2021’de Huobi ECO Zincirinde ilk çapraz zincir kasasını piyasaya sürdü. Autofarm, Mart 2021’de, kullanıcıların Binance Akıllı Zincir üzerinde varlıklarını nasıl izleyip takip ettiklerini basitleştirmek için tasarlanmış akıllı bir portföy yöneticisi Farmfol.io’yu satın alarak ekosistemini genişletti.


AUTO token’ı, teklif oylaması için kullanılabilir ve protokolden kazanılan ücretleri alacaktır. AUTO, yalnızca kasa kullanıcılarının AUTO token kasası madenciliği programına katılma fırsatına sahip olmasını sağlayarak, topluluk tarafından adil olarak başlatılan bir token dağıtımını başlattı.

Beefy.Finance ve ACryptoS gibi diğer yield farming projeleriyle karşılaştırıldığında Autofarm arasındaki en büyük fark, piyasadaki en düşük ücretlerden bazılarına sahip olduğunu iddia etmesidir. Autofarm ayrıca, başlangıçta BSC’den başlayarak Huobi ECO Zinciri’ne (HECO) genişlemeden önce zincirler arası yeteneklere sahiptir ve bu yol haritasında daha fazla zincirler arası ürün planlanmaktadır.

Auto’nun iki ana ürünü vardır: Vaults ve AutoSwap.

Vaults, verimi optimal aralıklarla birleştiren ve mükemmel verim optimizasyon stratejileri sunan bir yield farming platformudur. Kasalar, işlem maliyetlerini sosyalleştirerek, verim üretimini ve birleştirme sürecini otomatikleştirerek kullanıcılara fayda sağlar.
AutoSwap, kullanıcılara DEX işlemleri için en iyi fiyatları sağlayan bir DEX toplayıcıdır. En iyi fiyat değerini ve en düşük kaymayı sağlamak için işlemleri birden fazla DEX’e böler.
AUTO Coin Yorum
BSC’de yer alması sebebiyle projenin özellikle dikkat çektiği görülüyor. Bunun yanında analistler AUTO coin’in yeni bir kripto para birimi olduğunu ve bu sebeple takip edilmesi gerektiğini ifade ederken yatırımcıların da şu an için temkinli davrandıkları görülüyor.

CoinMarketCap verilerine göre yazının yayına hazırlandığı sırada dolar karşısında 978USD ile işlem gören Auto Coin, Bitcoin (BTC) karşısında da 0.02876 BTC ile işlem görüyor. Auto Coin’in 3 Şubat 2021’de 363 dolar ile dip seviyeyi ve 14 Haziran 2021’de de en yüksek seviyeyi gördüğünü belirtmekte fayda var.

Bunlara ek olarak Auto (AUTO) Coin toplam arzının 80.000 Auto (AUTO) olacağı da yapılan açıklamalar arasında yer alıyor.

Auto Coin Nasıl Alınır?
Auto Coin, işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para alım satım platformu Binance aracılığı ile hızlı ve güvenli bir şekilde satın alınabilir.

Auto Coin satın almak için öncelikle Binance’e üye olmak ve ardından itibari para göndermek gerekiyor. Türk Lirası ya da dolar gibi bir itibari para gönderiminin yapılmasının ardından Auto Coin’in işlem gördüğü Tether (USDT), Bitcoin (BTC) ve BUSD alarak Auto işlem çiftinde alım işlemi gerçekleştirilebilir.


Bunlara ek olarak Binance’de sadece piyasa değerinden değil daha düşük değerden de satın alma emri vererek kullanıcılar istedikleri fiyattan satın alma işlemlerini gerçekleştirebilir. Bunun için Limit sekmesini kullanmanız ve almak istediğiniz miktar ile almak istediğiniz fiyatı girmeniz yeterli olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.