Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

Shiba Coin 1 TL Olur Mu?

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
Shiba Coin Geleceği ve Shiba Coin yorum nasıl okunmalı detaylı bilgilendiriyoruz. Shiba coin son durum haberleri işte detayları.

Shiba coin ilk çıkış tarihi Nisan 2021 tarihinde gerçekleşti. Shiba coin ilk çıkış fiyatı ise $0,0000006 seviyesinden gerçekleşti. 2021’den bu yana Shiba token 2 sıfır attı. Shiba coin şuanda $0,000008 değerindedir.
Shiba Coin Kaç TL (CANLI)
Shiba Inu Coin fiyatı 0,000140 TRY’dir. Shiba Inu coin son 24 saatte -1.89% değişim gösterdi. Shiba Inu coin günlük işlem hacmi 11.470.404.318 TL ve işlem hacmi olarak bütün para birimleri arasında 17. sıradadır.

Shiba Coin Kaç Dolar; $0,000008 USD’dir. Son 24 saatte -1.89% oranında değişti.

Shiba Coin Kaç TL; ₺0,000140 TRY olarak fiyatlandı. Son 24 saatte -1.89% değişim gördü.


Shiba Coin En Yüksek
Shiba Coin en yüksek $0.00008 seviyesini 27 Ekim 2021 tarihinde gördü.

Shiba Coin En Düşük
Shiba Coin en düşük $0.00000017 seviyesini 11 Nisan 2021 tarihinde gördü.

Shiba Coin Kaç TL (CANLI)
2022 Mayıs-%41 düştü.
2022 Nisan-%20değer kaybetti.
2022 Mart%13kazandırdı
2022 Şubat%22kazandırdı.
2022 Ocak-%37değer kaybetti.
2021 Aralık-%29kaybettirdi.
2021 Kasım-%28kaybettirdi.
2021 Ekim%830kazandırdı.
2021 Eylül%5kazandırdı.
2021 Ağustos%9kazandırdı.
2021 Temmuz-%29kaybettirdi.
2021 Haziran-%5kaybettirdi.
2021 Mayıs-%69kaybettirdi.

Shiba Coin Son Durum
Shiba coin 2021 başlangıçta $0,00001809 seviyesinden 2021 yıl sonunda $0,00003410 seviyesine ulaştı. Böylelikle Shiba Coin 1 yılda yatırımcılarına %12097 kazanç sağladı. Shiba coin resmi twitter hesabından blog.shibaswap.com blog sayfasını açtıklarını duyurdu. Böylelikle Shiba resmi iletişim kanallarına bir yenisini eklemiş oldu.

Shiba Coin Robinhood borsasında listelenmeye başladı. Bu haberle birlikte 24 saatte %19 değer kazandı.


Resmi twitter hesabından ShibArmy paylaşımı; “Bak, dünya bizden daha güçlü şeylerle dolu. Ama binmeyi bilirsen bir yerlere gidebilirsin. 30 Mart için bizi izlemeye devam edin.”

Shiba Coin Son Durum
Shiba Coin metaverse projesine hızla devam ettiğini twitter hesabından duyurdu.


Shiba Coin Nedir
Shiba Coin, Ethereum blok zinciri altyapısını kullanan ve toplamda 3 coin içeren bir coin sistemine sahiptir:

SHIB: SHIBA Coin, Shiba Inu ekosisteminin platformda alınıp satılabilen ve stake edilebilen temel para birimidir.

LEASH: LEASH Coin, Shiba Inu platformunda sahiplerine ShibaSwap borsasında yönetme hakkı veren yatırımcıları teşvik eden bir coindir..

BONE: BONE Coin, sahibine Shiba DAO’daki geliştirme teklifleri üzerinde oy kullanma hakkı veren Coin türüdür.

Shiba Coin Kurucusu
Shiba Coin projesinin kurucusu diğer tüm meme coinler gibi anonim kalmayı tercih etmiştir. Shiba Coin projesinin kurucusu ise kripto dünyasında bilinen ismi ise ‘’Ryoshi’’ dir.

Shiba coin metaverse oyunu; Shiba coin resmi twitter hesabında ShibArmy etiketiyle oyun metaverse evrenine göz kırptı. Ancak bu durumda fiyat artışı gözlemlenmedi. Daha fazla detay geldikçe Shib coin değer kazanabilir.

Shiba coin metaverse oyunu
Shiba Coin 1 dolar olur mu?

Shiba coin toplam sayısı 400 trilyon adettir. 1 Shiba =1 $ olması demek, Shiba’nın tek başına 400 trilyon $ olması demektir. Şuan tüm coin piyasasının toplam değeri 3 Trilyon $ seviyesindedir. Shiba coin yakımı bile olsa matematiksel olarak 1$ seviyesi olanaksız görünüyor. Shiba Coin geleceği ne getireceği bilinmese de bu denli bir yükseliş çok mümkün görünmüyor.

Shiba Coin ne zaman 1 TL olur; Shiba coin bu kadar çok değer kazanması için yaklaşık 1.000 kat artması gerekiyor. Böyle bir artışın olması için şartların epey bir zorlanması gerekir.


Shiba Coin Hangi Borsada
Shiba Coin piyasaya sürüldüğünden beri bir çok kripto para borsasında listelenmiştir. Yatırımcılar ise Shiba coin nasıl alınır gibi sorular sormaktalar. Bizden sizler için Shiba coinin listelendiği kripto para borsalarını listeledik; Shiba Coin Binance, Coinbase Exchange, OKEx, Huobi Global, KuCoin, LBank, Crypto.com Exchange, Gate.io, Coinbase Exchange, WazirX, Bitvavo, FTX, ShibaSwap, MEXC, Bitrue, Uniswap, Bitfinex, Kraken ve buradan sayamadığımız birçok kripto para borsasında listelenmiş ve işlem görmektedir.

Shiba Coin Türkiye’nin en büyük iki kripto para borsası olan BtcTurk ve Paribu’da listelenmiş ve işlem görmektedir.

Metaverse nedir (Metaverse Coin List)

Shiba Coin Yorum 2022
Shiba coin yorum verileri kripto para piyasalarına dair paylaşım yapan sitelerde gündemden düşmüyor. Yatırımcıları, söz konusu coinle ilgili olarak 1 dolar bandını heyecanla beklese de, bu hedefin kısa bir süre içerisinde gelmeyeceği konusunda da emin.


Shiba coin yatırımcıları içerisinde belli bir kesim herşeye rağmen büyük bakiyelerle yatırım yapılmaya müsait olan bir coin olduğu görüşünü savunuyor. Bu kesime göre, yüksek bakiyelerle yapılan bir yatırım, uzun ya da kısa vadede başarı getirebilir. Toplam tutarın yüksek olması, yaşanan küçük yüzdeli yükselişlerde, büyük oranlarda kar anlamına geliyor. Ancak bu düşünceyi ifade ederken şunu da belirtmekte fayda var. Aynı durum küçük yüzdelerdeki bir düşüş için de aynı anlamı taşıyacak.

Shiba coin yorum konusunda uzmanlar ise, genel anlamda alt coinlerle ilgili yaptıkları bu yorumu shiba için de yapıyor. Kripto para borsasında sabrın ve uzun vadeli yatırım planının her zaman daha fazla getirisi olabilir. Bu nedenle, kişilerin kendilerini zorlamayacak miktarlarda yatırım planları yapmasını ve kazancı sürece bırakması yönünde hem fikir.

Gelecek günlerde ne tür değişimler yaşanacağı henüz net bir biçimde bilinmese de, genel itibariyle hem yatırımcılar hem de uzmanlar Shiba’dan umutlu görünüyor. Gelişmeleri yakından takip edip paylaşıyor olacağız.

Shiba Coin Yorum 2021
Shiba Coin Geleceği 2022

Shiba Coin geleceği baktığımız zaman piyasaya sürülmesinden bu yana birçok kez Shiba Coin try kurunda artış yaşandı. Meme coinlerin dünyada bir anda popülerleşmesinin başlangıcında Shiba Coin projesi küçük bir projeydi ve kısa bir süre içerisinde kripto dünyasının en iyi 10 projesinden biri oldu. Bu, projenin potansiyelini tüm yatırımcılara açık bir şekilde gösterdi.

Shiba Coinin toplam arzı bir katrilyondu ve fiyatının birçok ondalık sayı ile küçük kalmasına neden oldu. Ancak ekip, toplam arzın yarısını Vitalik Buterin’e göndererek Shib coin yakımına karar verdi. Shiba Coin yakımı ne zaman gerçekleştirse coinin fiyatı küçük olarak da olsa artmakta. Shiba Coin Grafik verilerinde Shiba Coin Try kuru hala düşük miktarlarda seyretmekte. Bu, Shiba ekibinin bir stratejisidir, çünkü coin fiyatının yatırımcılara düşük görünmesi onların kararlarını etkilediğini düşünmekteler.

ShibaSwap kripto para platformunun çalışma modeli günümüzde oldukça popüler bir model. Bazı küçük detaylar hariç daha çok Uniswap ve SushiSwap kripto para borsalarının bir benzeri diyebiliriz.

Shiba Coinin meme coin endüstrisinde en büyük rakibi ise şu anda teknoloji milyarderi Elon Musk’tan büyük destek alan Dogecoin. Ancak Shiba Coin Projesi, son zamanlarda Dogecoin’i geçerek topluluğunun gücünü gösterdi. Shiba Coin Twitter hesabının 1,7 milyondan fazla takipçisi var ve kripto dünyasındaki en etkili Twitter hesapları arasında yer alıyor.

Shiba Coin geleceği ise yukarıda tüm saydığımız sebeplerden ötürü parlak görünse de kripto para endüstrisi çok inişli çıkışlı bir piyasa olduğunu gerçeğini unutmamız ve yatırım yaparken dikkatli olmamız gerekmektedir.

Shiba Coin BtcTurk ne zaman gelecek
Shiba Coin; BTCTurk kripto para borsasında listelendi. BtcTurk Shiba coin al-sat yapmak için; https://pro.btcturk.com/pro/al-sat/SHIB_TRY adresine girmeniz yeterli. Ayrıca Shiba inu coin Paribu kripto para borsasında da işlem görmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.