Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisi Son Bölüm İzle - Show TV

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
Tür: Gençlik, Dram, Polisiye, Suç, Okul
Yönetmen: Altan Dönmez
Senaryo: Gani Müjde
Yapım: BKM
Yapımcı: Necati Akpınar
Yapım Yılı: 2022
Yayın Günü: Perşembe
Yayın Kanalı: Show Tv
Başlangıç Tarihi: 21 Temmuz 2022
Konu:
Yer altı dünyasının en korkulan isimlerinden biri olan Yedi Emin, düşmanlarının kendisine düzenlediği bir saldırıda yanlışlıkla bir çocuğun hayatını kaybetmesi üzerine beklenmedik bir karar alıp emniyete teslim olarak mafyanın çökertilmesine yardımcı olur. Yedi Emin kayıtlara ölü olarak geçer ve o günden sonra hayatına Sadi Payaslı olarak devam etmeye başlar. Coğrafya öğretmeni olarak Karabayır Lisesi’nde göreve başlayan Sadi Payaslı, oraya yanında komiser Songül ile birlikte yerleştirilir. Karabayır Lisesi’nin tek misafiri Sadi Payaslı değildir. Islahevinden Adalet Bakanlığı’nın pilot okul uygulamasıyla çıkan Can, Melek, Zülfikar, Mert ve Aylin de bu lisede eğitim görecektir. Hepsinin içeri girme sebebi de hikâyeleri de farklıdır…
Oyuncular:
Ertan Saban
Özge Özberk
Devrim Özkan
Nilsu Berfin Aktaş
Mustafa Açılan
Özgü Delikanlı
Ayşe Kırca
Sanem Babi
Onur Özer
Rojbin Erden
Ali Berge
Furkan Murat Uğur
Murat Göçmez
Senaryosunu Gani Müjde'nin üstlendiği diziyi SHOW TV Gelsin Hayat Bildiği Gibi 1. bölüm full, tek parça izle | Gelsin Hayat Bildiği Gibi son ..gelsin hayat bildiği gibi izle gelsin hayat bildiği gibi 1 bölüm full izle gelsin hayat bildiği gibi dizisi oyuncuları show tv yeni dizi gelsin hayat bildiği gibi gelsin hayat bildiği gibi full izle gelsin hayat bildiği gibi konusu gelsin hayat bildiği gibi 2 bölüm full izle gelsin hayat bildiği gibi hangi gün Gelsin Hayat Bildiği Gibi 1.Bölüm full izleGelsin Hayat Bildiği Gibi 1.Bölüm show tv izleGelsin Hayat Bildiği Gibi son bölüm izle.Bölüm Full izle Show TV. Gelsin Hayat Bildiği Gibi – 1. Bölüm Tek Parça Full izle Youtube. Dizi-Film Haber-Gündüz Kuşağı. 23.07.2022. Gelsin Hayat Bildiği .

3 yorum:

  1. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 7. Bölüm İzle | 1 Eylül 2022
    Show TV ekranların da yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi yeni bölümüyle bu perşembe saat 20:00 da başlıyor. Dizinin 7. Bölümünü kaçıran dizi severler son bölümü araştırmaya başladı.
    1 Eylül Perşembe Gelsin Hayat Bildiği Gibi 7. Bölüm Full İzle. BKM yapımı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi Show TV ekranların da yayınlanamaya başlandı. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin ilk 6. bölümü çok ses getirdi. Bu yazın en iyi dizileri arasın da yer alan Gelsin Hayat Bildiği Gibi 7. Bölüm ise bugün 20:00 da izleyenler ile buluştu. Dizinin yeni bölümünü kaçıran dizi severler Gelsin Hayat Bildiği Gibi 7. Bölümü araştırmaya başladı.

    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 7 Bölümünde Neler Olacak?
    Yedi Emin’i tam vuracakken caddeden gelen bir minibüsün çarpmasıyla hastaneye kaldırılan Tatar yoğun bakıma alınır. Sadi ise daha ilk anda Tatar’ın başına gelenin bir kaza olmadığını anlar. Melek ve Can’ı birlikte Melek’in evine girerken gören Zülfikar, daha fazla dayanamayıp Can’la yüzleşir. Melek’e söz verdiği için eve neden gittiğini anlatamayan Can, ‘kardeşim’ dediği Zülfikar’ın suçlaması karşısında kendini tutamaz ve ikili arasında büyük bir tartışma yaşanır. Bu gerilim en çok Araz ve çetesini sevindirir.

    Gizem, Aylin’in partisinde tartıştığı Okan’ın tuzağına düşer. Organizasyon şirketinin verdiği adrese giden genç kız karşısında Okan’ı görünce ne yapacağını bilemez. Okan’ın evinden kolay kolay çıkamayacağını anlayan Gizem, kendine en yakın bulduğu kişiden yardım ister. Songül ailesinin ölümünü daha da detaylı araştırmak için Kabaklı Köyü’ne tekrar gitmeye karar verir ancak dönüş yolunda kendisine kurulan pusudan habersizdir. Bu tuzak hiç beklenmedik büyük bir yüzleşmenin yaşanmasına sebep olacaktır.

    Hakkında herkesin yorum yaptığı ‘Z Kuşağı’na gerçekçi bir bakış atmaya hazırlanan ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, hayata bir sıfır geride başlamış bir grup gencin hayatlarını değiştirecek. Sadi Payaslı ile tanıştıktan sonra yaşadıklarını konu alacak ve “Herkes ikinci bir şansı hak eder” diyecek.

    Dizinin çok konuşulacak ve sektöre yeni yıldızlar kazandıracak oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk gibi usta oyuncularla birlikte Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Onur Özer, Deniz Sarıkaş, Sanem Babi, Yeşim Çelebi, Rojbin Erden, Ali Berge, Melisa Bostancıoğlu, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi genç isimler yer alıyor.

    YanıtlaSil
  2. GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 37. BÖLÜM KONUSU

    Sadi öğrendiği gerçekle yüzleşmeye çalışırken Songül ise bu süreçte Payaslı'ya destek olur. Sadi'nin oğluyla geçiremediği yıllarını ve oğlunun hastalığını düşünen Songül hiç istemediği bir kararın eşiğinde bulur kendini…
    Can babasının düşmeye bağlı kalıcı bir hasarı olduğunu öğrenir. Sadi'nin olayı öğrenmesiyle inşaat şirketini pek hoş saatler beklemez. Araz beklemediği bir zamanda karşısında gördüğü annesiyle konuşmaya karar verir.
    Mert'in rahatsızlığı Derya'yı günden güne üzerken Asuman ise kötülüklerinde sınır tanımamaya başlar. Songül'le Derya'yı birbirlerinden habersiz birbirine düşürmeye çalışan Asuman'ın her hamlesi boşa çıksa da gün sonunda en büyük zaferini kazanır. Servet içeriden çıkamayacağını anladığında her şeyin bittiğini sanan Sadi ile Songül'e yeni bir plan hazırlar.

    .

    YanıtlaSil
  3. GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ DİZİSİ FİNAL Mİ YAPIYOR?

    Show TV'nin kısa sürede büyük ilgi gören dizilerinden biri olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin reytinglerdeki düşüş nedeniyle final yaptığı tahmin ediliyor.
    GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

    Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, bu hafta son bölümüyle ekranlara gelecek. Dizi, 25 Mayıs Perşembe günü 41. bölümüyle final yapacak.

    GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

    Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 40. Bölümünde; Emniyet her yerde Sadi’yi ararken, Sadi yeraltındaki bir ameliyathanede oğlunun hayatını kurtarmaya çalışır. Asuman yeğeni Mert’in hayatını bile umursamadan yaptığı bir hamleyle Sadileri zor durumda bırakacağını düşünürken zaferine ulaşabilecek midir?

    Kanal: Show TV
    Yayın Platformu: Televizyon
    Tür: Gençlik, dram
    Sezon: 1

    Yayın Günü: Perşembe
    Yayın Saati: 20:00

    Yapım Firması: BKM »
    Yapımcı: Necati Akpınar
    Yönetmen: Altan Dönmez
    Senaryo: Gani Müjde

    Karakterler (Oyuncular):
    Sadi Payaslı (Ertan Saban)
    Songül (Devrim Özkan)
    Derya Yılmaz (Özge Özberk)
    Gizem (Nilsu Berfin Aktaş)
    Yeliz (Ayşe Kırca)
    Mert (Özgü Delikanlı)
    Araz (Mustafa Açılan)
    Zülfikar (Onur Özer)
    Aylin (Sanem Babi)
    Suna (Neslihan Yeldan)
    Kıvanç Zevret (Pamir Pekin)
    Rıza (Tolga Güleç)
    Pelin Görkem (Serenay Aktaş)
    Can (Ali Berge)
    Sevda (Melisa Bostancıoğlu)
    Melek (Rojbin Erden)
    Deniz Sarıkaş
    Yeşim Çelebi
    Furkan Murat Uğur
    Murat Göçmez

    YanıtlaSil


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.