Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

Zula Bedava Çarlar ve Hesaplar (Güncel Liste)

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
Zula Bedava Çarlar ve Hesaplar; Dijital oyun dünyasındaki oyunlar adeta kişilerin tüm zamanını almaktadır. Böylece teknoloji bağımlılığının beraberinde getirdiği oyun bağımlılığı da son günlerde bir hayli artmıştır. Zula bedava çarlar ve Zula bedava hesap , zula oynamayı seven bir çok kişi tarafından sıklıkla aranan soruların başında gelmektedir. Ülkemizde olduğu gibi dünya üzerinden en çok oyunlar arasına giren Zula oyunu için bir çok kişi zula bedava hesaplar listesini araştırmaya başladı bile.
Tamamen yerli ve Türk yapımı olan Zula oyununda hesapları büyütmek ve güçlü silahlar almak oldukça zordur. Bu yüzden bir çok kişi zula bedava çarlar  hesaplarını alarak oyun oynamak istemektedir. Eğer zula oynamayı seviyorsanız zula bedava hesap ve zula bedava çarlar için sizlere verdiğim hesapları kullanabilirsiniz.

Yerli ve yabancı forum sitelerinden araştırma yaparak hazırladım zula bedava çarlar ve zula bedava hesap listesi arasında yüksek level sahibi tamamen free zula hesapları da bulunmaktadır. Sizden ricam lütfen herkes bir tane hesap alsın çok fazla talep geldiği için zula bedava hesap 2020 listesini belli aralıklarla güncelleyeceğim.

Wolfteam Bedava Çarlar, Wolfteam Bedava Hesaplar

Zula Bedava Hesap 
Zula bedava çarlar ve Zula bedava hesap güncel listesi yerli ve yabancı forum sitelerinden toplanmıştır. Çok fazla zula bedava çar talebi olduğundan sizlere verdiğim zula bedava hesaplar listesinin hepsini kontrol edebilirsiniz.

Aşağıdaki listede bulunan Zula bedava hesaplar yüksek rütbelere ve hediyelere sahiptir. Buradaki  zula hesaplar maliyeti yüksek olduğundan herkese veremiyoruz. Bedava Zula hesaplarının aniden tükenmesini önlemek için bir sınırlama koyduk. Bize destek olabilir veya hesapları her güncellediğimiz de yeni hesap almak için facebook sayfamızdan bizleri takip edebilirsiniz. Bedava Zula çarlarından birini aldıktan sonra sisteme girip yüksek rütbeli bir konumda oyuna başlayabilirsiniz.

Zula Bedava Çar Üreticisi
Tüm oyun ve uygulama hesaplarında olduğu gibi ziyaretçilerimiz için zula hesaplarına da üretici koyduk. Üreticinin çalışma mantığı basittir. Satın aldığımız hesapları üreticiye depolarız ve üreticiyi çalıştıran kullanıcı ise 1 dakika içinde bir hesap alır. Üreticiyi yapmamızdaki amaç paylaştığımız zula bedava çarlarının sadece 1 kişinin almasını önlemektir. Eğer bu programı yapmasaydık hesaplar paylaştığımız an tek bir kişi tarafından alınırdı buda sonradan gelecek olan ziyaretçilerimizi üzerdi.  Bedava zula hesabı almak için üreticinin kilidi açın ve kendinize özel bir hesap üretmeye başlayın.

Zula Ne Tür Bir  Oyundur?
Çevrim içi olarak oynanabilen bir oyundur. İçerik haritaları Türkiye’dir. Birçok işletim sisteminde başarı ile oynanabilen bir sistem oyunu olan Zula Bedava Çarlar dediğinizde bir FPS oyununa dâhil olursunuz. Oyunca şiddet unsurları yer aldığı için 15 yaşın altındaki bireylerin oynaması yasal olarak sınırlanıyor. Hesap açılımı esnasında kullanım sözleşmesi onaylanırken bu yaş sınırı otomatik olarak onaylanmış oluyor. 15 yaş altındaki oyuncuların ebeveynlerinin kontrolü ve gözetiminde olması gerekiyor.

Zula Oyunu Nasıl Oynanır?
Zula Bedava Çarlar listesinden hesap almadan oyunaZula Bedava Hesap Ve Şifreler dahil olabilmek için kullanıcı adı oluşturulması gerekiyor. Kullanıcıya ait bir mail adresi ve kullanıcı sözleşme onayı ile oluşturulan şifre zula hesaplarına giriş için kullanılıyor. Şayet Zula ile ilgili son gelişmelerden haberdar olmak isteniliyorsa bildirim almak istiyorum seçeneği ile bu takip sağlanabiliyor. Hesap açma işleminden sonra istediğiniz platformda oyunu oynama ve eğlenceli maceralara adım atabilirsiniz. Zula hesabını güvenli bir şekilde almak ve indirmek için sitemizden yararlanabilirsiniz.

Zula Oyunları Hangi Türdendir?
İlk defa 2016 yılında Brezilyada Playspot firması tarafından oyuncularla buluşturulan ve Türk yapımı MMOFPS türündeki video oyunu içeriklerinde her tür silah ve savaş oyunu bulunmaktadır. Çok oyuncu ile aynı anda birlikte mücadele etme şansı tanıyan bir oyun olan zula bedava çarlardan birini alarak turnuva aşamalarına katılarak eğlenceyi katlayabilirsiniz.

Spor aktivitelerinin eklendiği oyunda lig aşamaları, play oflar, final oyunları, elemeler, süper lig ve zula süper lig aşamaları mevcuttur. Yenilikleri ile 128 takımdan oluşan 4 grubun birbiri ile mücadelesi sonucunda sezon sonunda dört takım final karşılaşmalarına kalır. Son güncellenen versiyonları,  bedava almak istediğinizde sitemizi ziyaret edebilir ve seçenekler arasında istediğiniz oyuna dâhil olabilirsiniz.

Zula Oynamak Yerine Wolfteam oynamayı mı tercih ediyorsun? O halde güncellenen wolfteam bedava çarlarlistesine göz at!


ZULA BEDAVA ÇARLAR / HESAPLARHESAP ŞİFRESİ
kodesbukkari44lin1572453
about124factors64
above2121family23445
across666finished56643
action124general565
actually44422government
add756644happen7876
uzman01 uzmn0189
prototype83Emir5353
adjective687575important78
Africa86975instruments665
capital21334consnow22134
captai8877662kaoas221
carefully09lordiko22
carry82scientist
thenorth1572mile665
linux222milekuy34
mastergod34master3434
kuzeynorth47north4778
ahmetsancak89898923.47
murattrbzntrabzon6161

Bedava Brainly Hesapları

Zula Bedava Çarlar

Aşağıda erdiğim zula bedava çarlar oyunda daha iyi bir konumda başlamanızı sağlayacaktır. Bazı zula bedava hesaplar da güçlü silahlar ve ekipmanlar bulunmaktadır. Bir dönem oynayan ve artık oynamayı bırakanların hesaplardır.

Şifresi: 15648222
 
Kullanıcı Adı: rolexdown
Şifresi: rolex266
 
Kullanıcı Adı: hardtown216
Şifresi: dead15723
 
Kullanıcı Adı: kodesbukkari44
Şifresi: lin1572453
 
Kullanıcı Adı: about124
Şifresi: factors64
 
Kullanıcı Adı:above2121
Şifresi: family23445
 
Kullanıcı Adı: across666
Şifresi: finished56643
 
Kullanıcı Adı:action124
Şifresi: general565
 
Kullanıcı Adı:actually44422
Şifresi:government
 
Kullanıcı Adı: add756644
Şifresi:happen7876
 
Kullanıcı Adı: additio8567757
Şifresi: heavy0998
 
Kullanıcı Adı: adjective687575
Şifresi: important78
 
Kullanıcı Adı: afraid968775
Şifresi: include545
 
Kullanıcı Adı: Africa86975
Şifresi: instruments665
 
Kullanıcı Adı: capital21334
Şifresi: consnow22134
 
Kullanıcı Adı: captai8877662
Şifresi: kaoas221
 
Kullanıcı Adı: carefully09
Şifresi: lordiko22
 
Kullanıcı Adı: carry82
Şifresi: scientist
 
Kullanıcı Adı: thenorth1572
Şifresi: mile665
 
Kullanıcı Adı: linux222
Şifresi:milekuy34

Zula Bedava Çarlar 2023 Şifresi Değişmeyen

Bedava Zula Hesabının Kullanıcı Adı : bok7ler
Zula Bedava Hesabın Şifresi : sananeamk

Bedava Zula Hesabının Kullanıcı Adı : mastergod34
Zula Bedava Hesabın Şifresi : master3434

Bedava Zula Hesabının Kullanıcı Adı : uzman01
Zula Bedava Hesabın Şifresi : 0535215523

3 yorum:

  1. ZULA NASIL BİR OYUN ?
    Zula’yı tanımlamak gerekirse; 2016 yılında çıkışını gerçekleştirmiş , MadByte Games tarafından geliştirilen, Lokum Games tarafından dağıtılan, MMOFPS türünde Türk yapımı video oyunudur. Oyunda rekabetçi sistemi de mevcuttur. Aynı zamanda oyunda bazı silahlar bütün oyuncularda sınırsız olarak bütün oyuncularda bulunurken bazı silahları siz oyun içi parasıyla gün gün olarak satın alabilirsiniz.

    Oyunda aynı zamanda silah güçlendirme de mevcuttur bu sayede silahınızı daha efektif hale getirebilirsiniz. Sizlerde yazmış olduğumuz kod üretme programı sayesinde bedava oyun içi parası alacaksınız.

    ZULA NASIL İNDİRİLİR ?
    Eğer Zula oynamak istiyorsanız yapmanız gerekenler çok basit. İşte Zula nasıl indirilir adımları:

    Öncelikle tarayıcınızdan Zula’nın resmi web sayfasına girin.

    Daha sonra sağ üstte yer alan “Hemen İndir” Butonuna tıklayın.

    İndir seçeneğine tıkladıktan sonra oyunun kurulum dosyası inecektir.

    İnen dosyayı çalıştırın ve oyunu kurun.

    Oyunu kurduğunuzda oyun gerekli güncellemeleri yapacaktır.

    Şimdi sırada Kayıt Olma var.

    Üstte verdiğimiz linkten Zula’ya kayıt olabilirsiniz.

    ZULA NASIL OYNANIR ?
    Zula’ya giriş yaptıktan sonra oynamak çok kolay. Oyuna yeni başladığınız için sadece Acemi sunucularında oynayabilirsiniz ama leveliniz yükseldikçe diğer sunucularda da oynayabilirsiniz.

    En gerekli klavye tuşları :

    W,A,S,D : Yön tuşları

    1,2,3,4 : Silah Değiştirme

    B: Silah slotu seçmek

    Boşluk(Space): Zıplamak

    M: Mini harita

    zula bedava çarlar
    ZULA HARİTALARI VE OYUN MODLARI
    1- Nemrut

    2- Paris

    3- Düğün Salonu

    4- Metro İstasyonu

    5- Favela

    6- İnternet Kafe

    7- Persapolis

    8- Kıbrıs açıkları

    9- Gaziantep Mülteci Kampı

    10- Trabzon Uzungöl

    11- Otopark

    12- Safranblu

    13- Kastamonu Kereste Fabrikası

    14- İnşaat

    15- Çin Bahçeleri

    16- Kuzey Irak

    17- Çanakkale

    18- Gemi

    19- Kız kulesi

    20- Üsküdar Sokakları

    21- Hangar

    22- Tahran

    Oyun modları ise şu şekilde:

    Herkes Tek : 16 kişilik sınırı vardır. Adından anlaşıldığı gibi herkesin tek olduğu maç türü.

    Aranıyor: Aranan kişiyi öldüren aranır. Aranan her öldürüğü rakibi başına altın alır ve oyun şartına göre ilk şarta ulaşan kişi kazanır.

    Ölüm Maçı: Gladyo ve Zula takımlarının birbirine karşı savaştığı ölenlerin tekrar doğabildiği 8 vs 8 maç türüdür.

    Sabotaj: Sabotaj, Gladyo takımı bombaya kurmaya çalış ve Zula tarafıda bombayı Çözmeye çalışır. 8 vs 8 maç türüdür.

    Sancak Savaş : Gladyo tarafı bayrağı alıp kendi doğum yerine getirdiği zaman 1 puan kazanır, Zula takımı sancağı korumaya çalışır. 8 vs 8 maç türüdür.



    ZULA TAKTİKLERİ
    Sizler için oyunda ki en iyi taktikleri araştırdık. Daha iyi performans ile oynayabilmeniz için sizlere kısa bilgiler vereceğiz. Bu taktikler tamamen uygulanmış ve işe yarayan taktiklerdir. Silahların spreyleri, her silahın kendine özel tepmesi var bunu iyice anlamalısınız ve ona göre mouseyi hareket ettirmelisiniz.,

    Mermilerin düz gitmesi için shifte basıp eğilin ve sağ tık ile zoomunuzu açıp ateş edin bu sizin mermilerinizin düz gitmesini sağlayacaktır.

    DPI ayarını kendinize özgü şekilde bulun. DPI sizin içinde çok önemli bunu çözerseniz sizin için daha rahat ve iyi vuruşlar yaparsınız.

    Sis ve bombalarınızı mutlaka envanterinize alın.

    Eğer oyunlarda kümenizi yükseltmek istiyorsanız kulaklık ile oynayıp ses kasmalısınız.

    YanıtlaSil
  2. Zula Bedava Hesap (Sürekli Güncel) | 50 LEVEL DOĞRU
    Zula Bedava HESAP
    Hesaplar Tamamen Günceldir. Eğer hata alırsanız yorum kısmından bizlere ulaşabilirsiniz. Zula Bedava Çarlar sizlerler;

    Bedava Zula Hesabının Kullanıcı Adı : bok7ler
    Zula Bedava Hesabın Şifresi : sananeamk

    Bedava Zula Hesabının Kullanıcı Adı : mastergod34
    Zula Bedava Hesabın Şifresi : master3434

    Bedava Zula Hesabının Kullanıcı Adı : uzman01
    Zula Bedava Hesabın Şifresi : 0535215523

    Bedava Zula Hesabının Kullanıcı Adı : memocan47
    Zula Bedava Hesabın Şifresi : 05396541125

    Bedava Zula Hesabının Kullanıcı Adı : ustafizz25
    Zula Bedava Hesabın Şifresi : fizzustaBC

    Bedava Zula Hesabının Kullanıcı Adı : yanhesap21
    Zula Bedava Hesabın Şifresi : 123456789

    Bedava zula hesapları Kullanıcı Adı : 3131abc3131
    Zula Bedava Hesabın Şifresi : 123456789

    Bedava zula hesapları Kullanıcı Adı : hacker06
    Zula Bedava Hesabın Şifresi : 5641895154XyZ

    Bedava zula hesapları Kullanıcı Adı : ghajini1199
    Zula Bedava Hesabın Şifresi : 11991199

    Bedava Zula Hesabının Kullanıcı Adı : rickandmorti652
    Zula Bedava Hesabın Şifresi : kingrick652

    Bedava zula hesapları Kullanıcı Adı : zuvere514
    Zula Bedava Hesabın Şifresi : zuveretost

    Bedava Zula Hesabının Kullanıcı Adı : xantarexpro2
    Zula Bedava Hesabın Şifresi : kingxantares2

    Bedava Zula Hesabının Kullanıcı Adı : reynmennn5
    Zula Bedava Hesabın Şifresi : 123456789

    Bedava Zula Hesabının Kullanıcı Adı : celebi31
    Zula Bedava Hesabın Şifresi : kralcelebi31

    zula bedava çarlar
    REKABET MODU RÜTBE DEĞİŞİMLERİ
    Bir sezonu daha geride bıraktık! Materyal Yağmuru Sezonu ’nu 17 Mart akşamı sonlandırıp, 18 Mart’ta da yeni sezonumuz olan Çanakkale Geçilmez Sezonunu başlattık. Yeni rütbelerinde bir değişiklik fark etmiş olabilirsiniz.

    Sezonlardaki rütbe güncellemeleri ile ilgili yorumlarını dikkatle dinledik, inceledik ve analiz ettik. Artık sezon geçişi sırasında 2 rütbe düşmek yerine en fazla 1 rütbe düşeceksin! Güncellediğimiz yeni sistem, Materyal Yağmuru Sezonu dahil geçerli olacaktır!

    Sezon sonu rütbelerin ve yeni sezon rütbelerin

    Acemi -> Yeni Başlangıç
    Bronz -> Bronz
    Gümüş -> Bronz
    Altın -> Gümüş
    Zümrüt -> Altın
    Elmas -> Zümrüt
    Elit -> Elmas
    Usta -> Elit
    Efsane -> Usta

    YanıtlaSil
  3. Bedava Zula Hesabının Kullanıcı Adı : zelalaltun
    Zula Bedava Hesabın Şifresi : 123456789

    Bedava Zula Hesabının Kullanıcı Adı : gizem35
    Zula Bedava Hesabın Şifresi : gizem35

    Bedava Zula Hesabının Kullanıcı Adı : prolite3434
    Zula Bedava Hesabın Şifresi : 123456789

    Bedava Zula Hesabının Kullanıcı Adı : zalim78
    Zula Bedava Hesabın Şifresi : zalimkral

    Bedava Zula Hesabının Kullanıcı Adı : sagopa27
    Zula Bedava Hesabın Şifresi : rapciyusuf

    Bedava Zula Hesabının Kullanıcı Adı : progamer
    Zula Bedava Hesabın Şifresi : 05396521145

    Bedava Zula Hesabının Kullanıcı Adı : opseques
    Zula Bedava Hesabın Şifresi : Dragr0nN

    Bedava Zula Hesabının Kullanıcı Adı : niyazi61
    Zula Bedava Hesabın Şifresi : trabzonask

    Bedava Zula Hesabının Kullanıcı Adı : zaitsev99
    Zula Bedava Hesabın Şifresi : zaitustasi

    Bedava Zula Hesabının Kullanıcı Adı : nexsus36
    Zula Bedava Hesabın Şifresi : 123456789

    Bedava Zula Hesabının Kullanıcı Adı : gaddarcocuk
    Zula Bedava Hesabın Şifresi : 2211334455

    Bedava Zula Hesabının Kullanıcı Adı : anonymos
    Zula Bedava Hesabın Şifresi : prohackerA2

    Bedava Zula Hesap Giriş ID: emreemrahbe
    Bedava Zula Hesap Şifre: 987654321

    Bedava Zula Hesap Giriş ID: nabiyonlenn
    Bedava Zula Hesap Şifre: olmbakgittts
    Bedava Zula Hesap Giriş ID: serbestkral
    Bedava Zula Hesap Şifre: 2020303040506
    Bedava Zula Hesap Giriş ID: neomanyaq2003
    Bedava Zula Hesap Şifre: safsatabenco
    Bedava Zula Hesap Giriş ID: Kekolas1995
    Bedava Zula Hesap Şifre: Adamke1e1e1
    Bedava Zula Hesap Giriş ID: burakcanemeksiz0
    Bedava Zula Hesap Şifre: kaliteliproyuncu
    Bedava Zula Hesap Giriş ID: seyhankarayel99
    Bedava Zula Hesap Şifre: sevgilican0
    Bedava Zula Hesap Giriş ID: Boranduran36
    Bedava Zula Hesap Şifre: yenihesapactim0000
    Bedava Zula Hesap Giriş ID: 00001111
    Bedava Zula Hesap Şifre: 11110000

    YanıtlaSil


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.