Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

Altın tüm zamanların en yüksek seviyesinde

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
Son dönemde hızlı bir yükseliş gösteren altın, ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın bu yıl için faiz indirimi sinyali vermesinin ardından rekor tazeledi. Gram 2.230 lira ile ons ise 2 bin 169 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.

Yükselişe geçen altın rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın faiz indirimi sinyali vermesiyle altın yükselişini hızlandırdı. Gram ve ons altın rekor tazeledi.
FED BU YIL FAİZ İNDİRİMİNE GİDECEK

Bu hafta ABD Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi'nde açıklamalarda bulunan Powell, bu yıl faiz indirimine gideceklerini belirtmişti. Faiz indirimi konusunda acele etmeyeceklerini belirten Powell, "bu yılın bir noktasında" bunu yapmanın muhtemelen uygun olacağını belirtmişti.


GRAM VE ONS ALTINDAN ÇİFTE REKOR

Powell açıklamaları sonrası yükselişini hızlandıran altının ons fiyatı 2 bin 169 dolarla, gram fiyatı ise 2 bin 230 lirayla tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.

GÖZLER KRİTİK 2 VERİDE

Altındaki yükseliş devam ederken, piyasalar ABD tarım dışı istihdam verisi ve Fitch'in Türkiye için not değerlendirmesine odaklandı. Özellikle ABD'den gelecek istihdam verisi altının yönü için önemli olacak.

3 yorum:

  1. Gram altın çıldırdı İslam Memiş yeni rakamı duyurdu. Gram altının 3500 lira olacağını açıkladı tarih verdi
    Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Piyasa beklendiği gibi yolunda devam ederken, sert yükselişler ekonomi yönetimini rahatsız edebilir. Sert açıklamalara ve yeni kurallara hazır olun!" dedi ve "Panik yapma bekle çarşı pazar karıştı" uyarısında bulundu. Memiş, özellikle kripto para sahiplerini uyardı ve gram altının 3500 liraya çıkacağını açıkladı

    İslam Memiş'in tv100.com'daki "Panik yapma bekle çarşı pazar karıştı" başlıklı yazısı

    Emtia ve Bitcoin’de yaşanan yükseliş yatırımcısını hem sevindirdi, hem de heyecanlandırdı.
    Ancak heyecana gerek yok, her şey beklendiği gibi oluyor.
    Bitcoin de, emtialar da iki yıldır zaten baskı altındaydı.
    Yani, gerçek değerinin altında seyrediyordu.
    Bu haftaki agresif yükselişlere dikkat!
    Çünkü sert yükselişler, sağlıklı değil.

    Sağlıklı ve kalıcı yükselişler için direnç sevilerinin zamanla kırılması gerekiyor.
    Orta ve uzun vadede gidecek yolları var ama şimdi dinlenme zamanı.
    Bitcoin’in 50 bin dolardan 69 bin 322 dolar, ons altının 2.038 dolardan 2.141 dolara yükselmesini sağlıksız buluyorum.
    Kâr satışları her an olabilir.

    Bana sorsalar “Bitcoin veya altın alır mısın?” Hayır derim.
    Her ikisinde kâr satışlarını beklerim.
    “Korkuyorum bir şeye girmek istiyorum?” “O zaman borsa ucuz” derim.
    Bist100’de aşağıda 8 bin 750-8 bin 400 seviyeleri var.
    8 bin 860 puandan günü tamamladı ama aşağıda yine alanı var.
    Yıl içinde 12-15 bin puan seviyesi ile alakalı öngörümde bir değişlik yok.
    Ons altın 2 bin 2.150 dolar aralığında oyalanır.
    Asıl hedef 2.350 dolar.
    Dün 2 bin 141 dolar seviyesine yükseldi.

    YanıtlaSil
  2. Altın piyasasında yükselen seyir sürüyor. Geçtiğimiz hafta yükselişini sürdüren altın bu hafta rekor kırmaya devam etti. Yeni rekorlar peş peşe gelecek mi derken piyasalarda meraklı bekleyiş başladı. Peki altın yatırımcıları son treni kaçıracak mı?

    Altının ons fiyatı, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın bankanın bu yıl faiz oranlarını muhtemelen düşüreceğini yinelemesinin ardından 2 bin 169 dolara yaklaşarak rekor yeniledi.

    Kıymetli metalin onsu dün 2 bin 164 dolara yükselerek rekor seviyeye ulaşırken, bugün de 2 bin 169 dolara yaklaştı.

    Altın yatırımcıları Kapalıçarşı ve piyasalarda gram, yarım ve çeyrek altında son fiyatlar araştırılıyor.

    Gram altın dün piyasalarda 2.207,12 TL'den, çeyrek altın 3.866 TL'den, yarım altın ise 7.779 TL'den kapanış yaptı.

    Peki 8 Mart 2024 Cuma günü gram, yarım ve çeyrek altın ne kadar? İşte Kapalıçarşı ve serbest piyasada altın fiyatları.

    8 MART 2024 DOLAR, EURO VE STERLİN KAPALIÇARŞI'DA NE KADAR?
    Dolar alış satış : 32.4720 TL / 32.6420 TL
    Euro alış satış: 35.3380 TL / 35.6600 TL
    Sterlin alış satış: 41.1350 TL / 41.7460 TL

    8 MART 2024 DOLAR, EURO VE STERLİN SERBEST PİYASADA NE KADAR?
    Dolar alış satış : 31,9386 TL / 32.64200 TL
    Euro alış satış: 34,9921 TL / 35,0360 TL
    Sterlin alış satış: 40,9216 TL / 40,9489 TL

    GRAM ALTIN NE KADAR?
    Gram altın alış / satış: 2.226,07 TL / 2.226,46 TL

    ONS ALTIN NE KADAR?
    Ons altın alış / satış: 2.168,50 Dolar / 2.168,89 Dolar

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?
    Çeyrek altın alış / satış: 3.847 TL / 4.020 TL

    YARIM ALTIN NE KADAR?
    Yarım altın alış / satış: 7.718 TL / 8.016 TL

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?
    Cumhuriyet altını alış / satış: 15.437 TL / 16.291 TL

    GREMSE ALTIN NE KADAR?
    Gremse altın alış / satış: 37.612,86 TL / 38.262,25 TL

    ATA ALTIN NE KADAR?
    Ata altın alış / satış: 15.515,31 TL / 15.926,90 TL

    GRAM, YARIM, ÇEYREK ALTIN KAPALIÇARŞI FİYATLARI 8 MART 2024
    Gram altın alış satış : 2335.83 TL / 2370.76 TL
    Çeyrek altın alış satış: 3850 TL / 4023 TL
    Yarım altın alış satış: 7724 TL / 8023 TL

    YanıtlaSil
  3. Gram altın fiyatlarındaki aşırı yükselişten sonra değerlendirmelerde bulunan ünlü ekonomist Hatice Kolçak hiç beklenmedik bir şekilde ‘devalüasyon’ uyarısında bulundu. Seçimlerden sonra piyasalarda devalüasyon beklentisinin olduğunu söyleyen uzman isim gram altında beklentilerin yukarı yönlü olduğundan söz etti.

    Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, “Kapalıçarşı’ya bakıyoruz. Kapalıçarşı’da gram altın 2.330 TL’ye kadar yükseldi. Ekran fiyatı ile alakası yok. Bu da tamamen fizikiye olan talepten kaynaklanıyor. Neden, çünkü seçime gidiyoruz. Ve seçimden dolayı bir devalüasyon beklentisi var. Ve bu devalüasyon beklentisinden dolayı hatırı sayılır bir talep var. Ne kadar çok talep o kadar çok fiyatların yükselmesi demek. Yani siz ekrana müdahale edebiliyorsunuz ama piyasaya çok müdahale edemiyorsunuz. Yani bir takım müdahalelerde gelse belirli sınırlamalarda gelse neticede yükselişin önüne talep yüksek olduğu için geçilemiyor. Tabi ki bu devalüasyon beklentisi güçlendi.” dedi.

    Gram Altın

    Kolçak, Mısır’daki devalüasyondan bahsederek, “Mısır’da bir devalüasyon oldu. Dövizi serbest bıraktı. Yüzde 45 civarında parası değer kaybetti. Ve IMF ile de bir anlaşma yapıldı. Tüm bunlar aslında bizi hatırlatıyor. Beklenti devalüasyon olması yönünde. Bu senaryolar çokta yabancı değil. Daha önce yaşadığımız benzer senaryolar bunlar. Daha geçen sene doların seçim sonrasında yükselmesi bunların göstergesi aslında. Böyle bir durum var.” ifadelerine yer verdi.

    SEÇİM SONRASINDA GRAM ALTIN
    Hatice Kolçak, gram altında da değinerek “Gram altında hedefler daha da hızlandı. Her düşüşün sonunda piyasa rövanşını mutlaka alır. Tam da seçim öncesi fiyatlamalar hızlandı. Seçim sonrasında da gram altında hızlanma devam edecektir. Dolar da 45-50 TL beklenti var. Ancak bir geri çekilme olacaktır.” dedi.

    Kolçak, “Gram altında beklentilerimiz hala yukarı yönlü devam ediyor. Yıl sonu hedeflerimize yaklaşıyoruz. Yaklaşıyoruz derken daha var ama hızlandık. Hedeflerimizin de üzerine çıkacağız.” yorumunda bulundu.

    AYDINLIK'IN NOTU: Görüşler tamamen şahsa aittir. Yatırım tavsiyesi değildir.

    YanıtlaSil


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.