Daha fazla hava durumu tahmini: İstanbul da 15 günlük hava durumu

Altın yatırımcıları dikkat! Bank Of America (BOFA) bankadan kritik uyarı

Bank of America, ons başına 4 bin dolara kadar yükselen altının, yükseliş trendinde yavaşlama belirtileri göstermeye başladığını ifade etti ve yatırımcıları temkinli olmaları konusunda uyardı.

Altın yatırımcıları için Bank of America'dan önemli bir uyarı geldi. Kurum, altının ons başına 4 bin dolar seviyesine yaklaşmasıyla birlikte yatırımcıların dikkatli olmalarını önerdi.

Altın fiyatları, ABD Başkanı Donald Trump’ın gümrük politikaları, Fed’in bağımsızlığını tehdit eden açıklamaları ve küresel merkez bankalarının alımlarından kaynaklı olarak yıl içinde yüzde 50 oranında değer kazandı.

Yükselen altın fiyatlarıyla ilgili olarak Bank of America, Pazartesi günü yayımladığı notta, fiyatların 4 bin dolara yaklaşırken yükseliş ivmesinde yavaşlama işaretleri görülmeye başladığını belirtti ve bu durumun yılın son çeyreğinde bir düzeltme veya konsolidasyon dönemine neden olabileceğini vurguladı.


📌 Not: yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz.




Yorum KURALLARI: Hakaret içerici ve kanuni olarak suç teşkil edecek paylaşımlarda bulunmak yasaktır. Sorumluluk tamamen siz ziyaretçilere aittir.

Daha yeni Daha eski

Reklam1

Reklam2

نموذج الاتصال