Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

Ziraat Bankası çiftçilere 500.000 TL kredi veriyor!

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
Ziraat Bankası çiftçilere 500.000 TL kredi veriyor! Ziraat Bankası’ndan çiftçilerin yüzünü güldürecek haber. 250.000 TL kredi verildiği açıklandı. Cumhurbaşkanı onayı verdi. Çiftçilerin zorlaşan hayatında maddi sıkıntılar devlet desteği ile çözülecek. Bu sayede üreticiler, zorlu çalışma hayatının yanı sıra, yaşadığı nakit sorunlarını bir nebze olsun ortadan kaldırmış olacak ve satışların ardından almış olduğu krediyi kolaylıkla ödeme imkanı sağlayacak.

Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, her dönemde çiftçilere büyük bir önem verilmektedir. Üreticilerimiz sayesinde dışa bağımlılığımız azalırken, yalnızca ülkemize mahsus üretilen ürünlerin de başka ülkelere ticareti sayesinde Türkiye için bir gelir kapısı haline geliyor. Konu hakkında devlet bir adım daha atarak çiftçiler için 250.000 TL kredi vereceğini duyurdu. Peki, bu kredi ödemelerinden kimler faydalanabilir? Kredi alabilmek için gereken başvuru şartları neler?
ZİRAAT BANKASI ARACILIĞI İLE
Devlet çiftçiyi destekleyen kredileri Ziraat Bankası aracılığı ile müşteriye iletiyor. Türkiye’nin en eski bankası olan Ziraat Bankası, çiftçi müşterilerine 150.000 TL’ye kadar faizsiz ve 250.000 TL’ye kadar da düşük faiz ile kredi desteği sağlıyor. Üstelik bu kredi ödemeleri verilirken, müşterinin durumuna göre; 3,6 ve 12 aya varan vade fırsatını da çiftçilerin isteğine bırakmaktadır.


ÇİFTÇİ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çiftçiler için sağlanacak kredi kampanyalarından bahsederken, son açıklanan kredi kampanyasının kadın ve genç çiftiler için verileceğini duyurdu. Yaptığı açıklamalarda kadın ve gençlerin istihdama katkı sağlanmasına daha fazla önem verdiklerini dile getirerek topu Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Bey’e atmıştı.


MÜJDE GENEL MÜDÜRDEN
Yapılan çağrının üzerine Genel Müdür Alpaslan Bey, hemen gerekli adımları atarak kadın ve genç çiftçiler için 500.000 TL’ye varan kedi kampanyasının başladığını duyurdu.


Ziraat Bankası'ndan genç çiftçilere 250 bin TL kredi!
Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından çiftçilere duyurulan güzel haberin uygulama süreci başladı. Yaptığı zor işler ile üretime en çok desteği olan çiftçilere Ziraat bankasından 250.000 TL’ye kadar düşük faiz ile kredi imkânı sunuldu.

Ziraat Bankası müdürlüğü yaptığı son açıklama ile daha öncesinde Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurduğu düşük faizli yüksek miktar kredilerin duyurusunu yaptı. Çiftçilerin toprağı işlerken duydukları nakit ihtiyacını işe ilk başladıkları zamandan bu yana yanında olan Ziraat bankası desteklemeye devam ediyor. Daha öncesinde müjdesi verilen düşük faizli krediler çiftçilere sunulmaya başlandı. Bunun yanı sıra Tarımsal KOBİ kredisini de müjdeleyen Cumhurbaşkanı kadın ve genç çiftçileri desteklediğini de duyurdu.

Ziraat Bankasından çiftçiye tam destek
Geçtiğimiz günlerde Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdelediği çiftçi kredisi uygulamaya girdi. Çiftçilere Ziraat bankasından müjdeli haber verildi. Ziraat Bankası düşük faiz ve 3,6,12 vadeye kadar geri ödeme seçenekleri ile çiftçinin tüm masraflarında nakit ihtiyacının kendisinden olduğunu duyurdu.

Ziraat Bankası yine 150.000 TL’ye kadar faizsiz, 250.000 TL’ye kadar da düşük faiz seçenekleriyle çiftçinin yüzünü güldürdü. Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdelediği ve Ziraat Bankasının uygulamaya geçirdiği düşük faizli kredilerin 3,6,12 ay vadeye kadar vadelendirileceği de yapılan açıklamalar arasında. Ziraat Bankası açıklamalarında başvuru için çiftçilerin Ziraat şubelerini ziyaret etmeleri gerektiğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı’ndan kadın ve genç çiftçiye destek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çiftçilere müjdelediği düşük faizli krediler Ziraat bankası tarafından başvuruda bulanan çiftçilere ulaştırılmaya başlandı. Yine Recep Tayyip Erdoğan’ın bu sefer kadın ve genç çiftçilere özel kredi kampanyası müjdesi duyuruldu.

Açıklamalarında genlerin ve kadınların tarımın geleceğinde çok daha fazla söz hakkına sahip olmasını istiyoruz. Bunun içinde ihtiyaçları olan kredileri çok uygun faiz oranları ile verelim diyorum diyerek Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan beye seslenmişti. Bunun üzerine Ziraat bankası kadın ve genç çiftçiler için çok düşük faizli 500.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi başvurularını açtı.



Tarım alanında yatırımların ve genç çiftçi sayısının artırılmasına yönelik Ziraat Bankası genç çiftçilere 500.000 TL’ye kadar kredi desteği vermektedir.
Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredisi Nedir

Tarım alanında yatırımların ve genç çiftçi sayısının artırılmasına yönelik Ziraat Bankası tarafından genç çiftçilere yönelik 500.000 TL’ye kadar “%10 özkaynak katkısı” ile kredi desteği verilmektedir.
(Özkaynak= 300.000 TL çıkan kredi için( %10 oranında) 30.000 TL nakit sermaye ortaya konulması)

Genç Çiftçi Kredisi Geri Ödemesi Ne Zaman Yapılır ?

Tarımsal üretimin artırılması ve üretimin içinde yer almak isteyen gençlerimiz için 10 yıla kadar vadeli ve 2 yıla kadar anapara ödemesiz geri ödeme yöntemleriyle hem gençlerimiz hem ülke ekonomimiz kazanıyor ! Geri ödeme detayları için Ziraat Bankası ile irtibata geçilmesi gerekir.

Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredisinden Yararlanmak İçin Kaç Yaşında Olmak Gerekir ?

18-41 yaş aralığında olan, en az lise mezunu olan herkes Genç Çiftçi Kredisi ne başvuru yapabilir.

Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredisinden Yararlanmak İçin Ne Mezunu Olmak Gerekir ?

En az lise mezunu olan herkes Genç Çiftçi Kredisi ne başvuru yapabilir. Lise mezunu olanlar, Ziraat fakültesi, Veterinerlik fakültesi, tarımla ilgili yüksekokul mezunu olanlar başvuru yapabilmektedir.

Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredisi Faiz ve Komisyon Oranları Nedir ?

Kredi kullandırımlarında Ziraat Bankası cari faiz oranları uygulanacaktır.

Genç Çiftçi Kredisinden Kimler Faydalanabilir ?

-18/41 yaş aralığında olanlar,
-Lise mezunu olanlar, Ziraat fakültesi, Veterinerlik fakültesi, tarımla ilgili yüksekokul mezunu olanlar,
-SGK’ya kayıtlı ücretli çalışan olmayanlar,
-Kredi başvurusunu bizzat kendi adına yapacak olanlar,
-Kredi vadesi boyunca tarımsal faaliyetlerin yürütüleceği yerde ikamet edecek olanlar,
-Askerlik görevini yapmış veya muaf olanlar,

Genç Çiftçi Kredisi ile Üretim/Yatırım Yapılabilecek Alanlar Nelerdir ?

-Süt Sığırcılığı
-Büyükbaş Hayvan Besiciliği
-Küçükbaş Hayvancılık
-Arıcılık
-Etlik Piliç Yetiştiriciliği (Broiler)
-Seracılık (Basit Sera)
-Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği

Alanlarında faaliyetler için Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredi desteğinden yararlanılabilir.

Krediye Konu Edilebilecek Harcamalar Nelerdir ?
Canlı hayvan alımı,

Sera yapımına yönelik inşai harcamalar,
Faaliyet konusuyla ilgili makine ekipman alımı (traktör hariç tutulmuştur),
Kiralık işletmeler için kira ücreti ödemesi,
Faaliyet konunuzla ilgili işletme giderlerine yönelik ilgili kredi ürününden faydalanabilirsiniz.
Kadın Çiftçi Kredisinden Kimler Faydalanabilir ?
18 yaşını doldurmuş kadın olmak,
Asgari 8 yıllık ilköğretim mezunu olmak,
İlgili Sertifika programına kayıt olanlar,
SGK’ya kayıtlı ücretli çalışan olmayanlar,
Kredi başvurusunu bizzat kendi adına yapacak olanlar,
Kredi vadesi boyunca tarımsal faaliyetlerin yürütüleceği yerde ikamet edecek olanlar,


Genç Çiftçi Kredisinden Kimler Faydalanabilir ?
-18/41 yaş aralığında olanlar,
-Lise mezunu olanlar, Ziraat fakültesi, Veterinerlik fakültesi, tarımla ilgili yüksekokul mezunu olanlar,
-ilgili Sertifika programına kayıt olanlar,
-SGK’ya kayıtlı ücretli çalışan olmayanlar,
-Kredi başvurusunu bizzat kendi adına yapacak olanlar,
-Kredi vadesi boyunca tarımsal faaliyetlerin yürütüleceği yerde ikamet edecek olanlar,
-Askerlik görevini yapmış veya muaf olanlar.

http://zara.ziraatodasi.org.tr/tarim-alaninda-yatirimlarin-ve-genc-ciftci-sayisinin-artirilmasina-yonelik-ziraat-bankasi-genc-ciftcilere-500000-tl%E2%80%99ye-kadar-kredi-destegi-vermektedir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.