Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

Yasak Elma Dizisi Son Bölüm İzle Fox TV

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
Fox TV'nin Yasak Elma dizisini izleyenler var mı? Başrollerinde Şevval Sam, Nesrin Cavadzade ve Eda Ece’nin bulunduğu Yasak Elma dizisi 93. bölümü yayınlandı. 11 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan Yasak Elma dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Yasak Elma dizisinin 93. bölüm tek parça linki… Yasak Elma dizisi 92.bölümde neler oldu? Yıldız ve Çağatay’ın evliliği herkesi şaşkına çevirmiştir. Ender ve Yıldız hiç beklemedikleri bir yerden darbe yiyecekler. Aldıkları darbe herkesin hayatında kalıcı bir iz bırakacak. Bu aralar gülmek için izleyenler görüyorum. Yıldız karakteri bir hayli komediye bağlamış anladığım. İlk başladığında da çok ağır bir karakter değildi gerçi.

Diziyi çok sevemiyorum Çünkü bir adam, eski eşleri ve yeni sevgilisi hikayesi beni rahatsız ediyor.
Bu dizide bir halit var birde eski eşler ve yeni sevgili. Kadınların tam olarak bu adamla dertleri ne diye sorarsanız bende çok bilmiyorum ama sanırım paradan kaynaklı.
Gerçekten sırf para için kadınlar tek bir erkeğin etrafında döner mi?
Hiç mi gidecek bir kapısı, ilgilenecek bir işi olmaz?
Gerçek hayatımıza baktığımızda da halit'ler görüyoruz.
Çok yazık.
Bir kağıt parçasının insanları düşürdüğü hal üzücü ve düşündürücü.

Bazı izleyenler bu hikayedeki halit'i acun olarak görüyorlar. Acaba Yasak Elma Acun'un hayatını mı konu alıyor diyorlar. Belki ilham olmuştur kim bilir.
Ama dediğim gibi etrafta halit, ender, yıldız, şahika çok.
Sadece Acun Ilıcalı'nın hayatından etkilenmemişlerdir.

Dizinin komediye bağlanması iyi bir şey mi acaba?
Hani insanlara hikaye çok tatlı, eğlenceli gelirken bir anda o hayatı yaşamaya başlayabilirler mi?
Asıl soru şu; Acaba bu tarz hayatlar normalleşir mi?

Bence bu gibi bozuk ilişki komik değil, sert işlenmeli ki insanlar gülerken kendini kaptırmak yerine yanlış giden bir şeyler olduğunu kavramalı.

Bu arada  Eda Ece ve Şevval Sam Talat Bulut'la sorun yaşamıştı. Araları düzeldi mi acaba ? Karşılıklı sahnelerde hiç sorun yok gibi ama arkaplanda neler oluyor
Kafamda Deli Sorular???



Yasak Elma son bölüm 75 full izle FOX TV yasak elma 75. bölüm ne zaman yasak elma son bölüm - youtube Yasak Elma son bölüm izle FOX TV CANLI yasak elma 75. bölüm ne zaman başlayacak Yasak Elma 89. Bölüm full izle FOX TV Yasak Elma 84. Bölüm full izle FOX TV Yasak Elma 88. Bölüm full izle FOX TV

4 yorum:

  1. Bu sezon 3. sezonuyla yola devam eden FOX'un sevilen dizisi Yasak Elma'nın 92. bölümü ekranlara geldi! Heyecan dolu sahneleriyle yine izleyiciyi ekranlara kilitlemeyi başaran Yasak Elma dizisinin 92. bölümüne Şahika'nın hapse girmesi damgasını vurdu! Ender ve Yıldız'ı ispiyonlayarak hapse düşmelerine neden olan Şahika da ikilinin bulunduğa koğuşa girince olanlar oldu. Ender ve Yıldız, Şahika'ya saldırdı. Koğuştaki diğerleri Şahika'yı Yıldız ve Ender'in elinden zor aldılar! Diziseverler şimdi FOX'ta Yasak Elma 92. bölümün sona ermesinin ardından Yasak Elma 92. bölüm izle, Yasak Elma 4 Ocak son bölüm izle seçeneklerini araştırıyorlar. Yasak Elma 92. bölüme dair tüm detaylar haberimizin devamında sizlerle…Yasak Elma 92. Bölüm izle! Yasak Elma 4 Ocak Pazartesi Son BölümüYasak Elma 92. bölümde Şahika bombayı patlatıyor! Halit'in ölümüyle ilgili sırların bir bölümünü kızı Zehra'ya anlatan Şahika olayların fitilini ateşliyor. Ender ve Yıldız'a yeniden hapis yolu gözüküyor. Daha sonra tabi ki Şahika da bu ikiliye katılmak zorunda kalıyor. İzleyiciler, Şahika'nın da YIldız ve Ender'in olduğu koğuşa gelmesinin ardından yaşananları büyük heyecanla izlediler! Şahika'yı karşılarında gören Ender ve Yıldız hemen saldırıya geçti. Ender'in tuttuğu Şahika'yı Yıldız bir güzel benzetti. Koğuştakiler Şahika'yı ikilinin elinden zorla aldılar.Bu arada şirkette de dengeler değişiyor! Şahika, Yıldız ve Ender'in hapse girmesi Hasan Ali'nin önünü açıyor! Çağatay ise Yıldız'ın Halit'in ölümüyle ilişkisi olduğunu kabullenemiyor. Herkes şoka uğruyor. Bu arada Ender, Yıldız ve Şahika'nın hapishane hayatları da sürüyor.Yasak Elma 93. bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?FOX'un sevilen dizisi Yasak Elma 4 Ocak Pazartesi akşamı 92. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Diziseverler şimdi Yasak Elma 93. yeni bölüm fragmanı için araştırmalara başladılar. Yasak Elma 93. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bu sorunun yanıtı merak ediliyor. Yasak Elma 93. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında bu sayfadan sizlerle paylaşacağız, lütfen beklemede kalınız.

    Yasak Elma dizisi oyuncuları kimdir?

    Halit Argun – Talat Bulut
    Ender Ekinci – Şevval Sam
    Yıldız Yılmaz – Eda Ece
    Şahika Ekinci – Nesrin Cavadzade
    Kaya Ekinci – Barış Kılıç
    Zehra Argun – Şafak Pekdemir
    Lila – Buçe Buse Kahraman
    Caner Çelebi – Barış Aytaç
    Emir – Serkan Rutkay Ayıköz
    Yiğit Ekinci – Doğaç Yıldız
    Çağatay – Berk Oktay
    Kerim – Gökhan Alkan

    YanıtlaSil
  2. Yasak Elma 97. Bölüm İzle! Yasak Elma son bölüm Full izle! Yasak Elma 97. bölüm izle Yasak Elma 97. bölüm tamamı izle! Yasak Elma yeni bölüm izle! 8 Şubat Yasak Elma 97. yeni bölüm izle. Yasak Elma bugünkü bölümü izle! Yasak Elma 8 Şubat 2021 Pazartesi son bölüm izle! Yasak Elma 98. bölüm fragmanı yayınladı mı sorusu dizinin bitmesi hemen akabinde sorulurken, Şahika ve HAsan Ali ile dolu bir gece geçirdik. Acaba ŞAhika ölmüşmüydü. Halıya sarılı bir ceset…. Yasak Elma Şahika öldü mü sorularını da beraberinde getirdi. Yasak Elma 97. bölüm full izle sinde Şahika’nın büyük bir oyun peşinde olacağı iddialarıile birlikte dizi başlamış oldu ve hemen sonrasında Yasak Elma 97. bölüm fragmanı 8 Şubat 2021 tanıtımı! Fox TV FOX PLay youtube Yasak Elma 97. bölüm izle. Yasak Elma 97. son bölüm izle! Zorlu Pazartesi akşamında kızışan reyting savaşında her hafta 3.lüğü garantileyen Yasak Elma bu sezon final yapacak iddiaları ve sezonlar süren Dallas gibi hikayesi gibi uzatılacağı 2 seneryo arasında gidip gelindiği söylense de daha nice bölümle ile aramızda olacağını sizlere söyleyelim. Yasak Elma 97. bölüm tamamı izle. Yasak Elma son bölüm tamamı izle! Yasak Elma son bölümü seyret! Yasak Elma dizisi 8 Şubat 2021 yeni bölümü ile FOX TV ekranlarında bu hfta da yerini almışken, Yasak Elma Yeni bölümü ve sonrasında da Yasak Elma özetini sizlere sunacağız.

    Yasak Elma 97. bölüm izle FOX TV 8 Şubat 2021
    MED YApımcılığın sayesinde evlerimize 4 senedir Pazartesi akşamları konuk olan ve 85. bölümü itibari ile ikince baharına geri dönen Yasak Elma yönetmenliğini Murat Öztürk’ün yaptığı, senaryosunu Melis Civelek’in kaleme aldığı, müzikleri Cem Tuncer, Ercüment Orkut ve Efecan Tuncer tarafından yapıldığı bilinirken bu akşam da Yasak Elma çok heyecanlı 97. bölümü ile ekranlarda oldu. Halit’ten sonrası yok denmesi akabinde HAsan Ali’nin de gelmesi ile sil baştan senaryosunun oluşturulması ile heyecanlı bir şekilde ilerlemeye devam etmişti. Peki Şahika’nın ölüp ölmeyeceğinin çok merak edildiği Yasak Elma 97. bölüm izle sinde Şahika gerçekten ölüp Ender’i yalnız bırakacak mıydı. Yasak Elma 97. bölüm izle sinde ŞAhika nın ölmediğini hepimiz gördük.

    Öyle ki geçtiğimiz haftalar da ortaya atılan iddialar da Nesrin Cavadzade nin diziye veda edeceği söylenmişti. Ve hemen üstüne de bir de HAsan Ali’nin dürüm gibi sarıp sarmaladığı bir halı içinde Şahika’nın yer alması…. İşte merak edilen Yasak Elma dizisi hakkındaki dteaylar sizlerle.



    YanıtlaSil
  3. Yasak Elma’nın bu akşam yayınlanan bölümünde Hayati’nin Yasak Elma Şahika’yı kurtardığını göreceksiniz. Şahika’nın hayatının kurtarıldığı Yasak Elma 97. bölüm tamamı izleYasak Elma 97. bölüm full izle de neler olacak? Yasak Elma 97. Bölüm tamamı izle. Yasak Elma 97. bölüm tek parça izle! Yasak Elma 8 Şubat 2021 bölüm izle! Yasak Elma 8 şubat yeni bölüm izle detaylarına başlayalım istedik. Yasak Elma 97. bölüm 8 Şubat akşamı da şu sıralar akşam finalini yapmışken dizinin kemik izleyicileri Yasak Elma 8 şubat yeni bölüm izle yayını sizlerle.

    Yasak Elma 97. yeni bölümde neler olacak?
    Şahika ölecek mi?

    Bildiğiniz üzere Yasak Elma şahika geçtiğimiz hafta HAsan Ali arafından pek istemden de olsa zehrlenmişti. Yasak Elma 97. bölüm izle sinde çok ters köşe yapılacağını sizlere söyleyelim. sosyal medyaya bakacak olursak Büyük ihtimal ile Şahika öldü. Çünkü Şahika ve set çalışanları arasında bir tatsızlık yaşanmıştı. Ve sonrasında da ayrıldı iddiaları da bu hafta sosyal medyanın dilindeydi

    Eda Ece’nin bu durumu açıklaması sonrasında sette çalışmalara devamettiğinin açıklamasını yapmasını ters köşe olarak nitelendirilse de gerçek bakalım bu akşam Yasak Elma 97. bölüm izle de ortaya çıkacak mı?

    Yasak Elma Yıldız da çıkacak
    Yasak Elma 5. sezonda olacak mı sorusu da dallas severler tarafından merak ediliyor. Eda Ece yani Yasak Elma’nın Yıldız’ı en son Tv 100 programına katılması sonrasında yaptığı açıklamasında Eda Ece önümüzdeki sezonda diziden ayrılacağını belirtmişti. Ve yeni projelere dahil olacağını söylemişti. Yani ana karakter Yıldız da dziden ayrılırsa gidişat hiç de iyi olmayacak söylemleri ile dizinin fişinin çekildiği iddia ediliyor.
    Son bölüm de şahika’dan haber alınamayacak
    Yasak Elma 97. bölüm tamamı izle sinde Şahika’dan kimse haber alamayacak. Yani şahika’nın ölüp ölmediği konusu tam ntlik kazanamayacak. Ender’de Şahika’dan haber alamadığı için çok panikleyecek.
    Bunun üzerine Ender’in Yasak Elma son bölüm de ,Hasan Ali’nin evine giderek hesap sorması diziye damgasını vururken, Ama Hasan Ali, Şahika’dan haberinin olmadığını söyleyecek.
    Ender peşini bırakmayacak
    Ender ise Hasan Ali’nin açıklamalarından sonra ona güvenmeyecek ve hep peşinde olacak. Hatırlarsanız en son Şahika boynunu tutuyordu. Ve boynundaki kolyeyi yere düşürmüştü. Hasan Ali’nin eski sevgilisi sayesinde o kolye HAsan li’nin evide bulunacak ve Bu kolye sayesinde Hasan Ali’nin sonu gelecek.
    Ender tüm hisseleri alacak
    Ender önce şirketteki tüm hisselerini geri alacağı Yasak Elma son bölümde olmasa da bir dahaki bölümde tekrar zengin olacağını sizlere söyleyelim. Sonrasında da Hasan Ali’yi tutuklatıp hapse gönderecek.
    Yıldız’da tehlike de olacak
    Ender ile yollarının ayrılması sonrasında Yıldız’ı da büyük tehlikelerin beklediği yasak Elma 97. bölüm tamamı izle de Cansu’nun oynadığı oyun tam gaz devam edecek. Çağatay’da o geceyi hatırlamadığı için Cansu ile birlikte olduğunu sanması sonrasında gerçekler acaba Yıldız’ın kulağına gidecek mi? Ayrılma kararı alan Çağatay bakalım Yasak elma yeni bölüm de nasıl bir tavır takınacak.
    Çağatay’ın hediyesi parlayacak
    Çağatay Yıldız’ı çok seviiyor ve ayrılma kararları da son buluyor. Yani Yasak Elma 97. bölüm izle sinde bir barışma hikayesi göreceksiniz ve Çağatay’ın hediyesi pırlanta yüzük ve kolyeden oluşan bir set olacak. Yıldız da pırlanta yüzük ve altınları görünce çok mutlu olacak.
    Zehra fakfakir
    Kocasına çok güvenen saf Zehra da doğum günü hediyesi olarak tüm hisselerini kocası mert e devretmei durumunda fakirleşecek ve yanında da bundan sonra kimseyi göremeyecek Mert tüm hisseleri alacağı için ilk zamanlar ona iyi davranacak. Sonrasında tüm şirketin hissesini alıp onu terk edecek.
    Hatta bildiğiniz üzere Yasak Elma son bölüm de Mert’iin bir oğlu olduğu açıklanmıştı. ve bundan sonra da Mert2in oğlu ile birlikte yurt dışına çıkacağını da görüyoruz…

    YanıtlaSil
  4. Yasak Elma 167. bölümüyle bu akşam FOX TV ekranlarına geliyor. Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz ile Murat Aygen'in başrolde yer aldığı dizide bu hafta Engin'in ölümü herkes üzerinde şok etkisi yaratır.
    Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Yasak Elma yeni bölümü bu akşam yayınlanacak. Dizide geçtiğimiz hafta Doğan'ın Yıldız'ı kazanmak için hayatından Julia'yı tamamen çıkarması, Julia'nın intikam planı yapmasına neden olmuştu. Bu hafta ise Engin'in ölümü herkes üzerinde şok etkisi yaratacak...

    YASAK ELMA 167. BÖLÜM İZLE

    YASAK ELMA 167. BÖLÜM ÖZETİ
    Engin'in ölümü herkes üzerinde şok etkisi yaratır.

    Engin'in ölmesi Ender'in işlerine sekte vurduğundan Ender yeni sponsor arayışına girer.

    Bu arayışın sonunda olan Yıldız'a olacaktır.


    GEÇEN HAFTA NELER OLMUŞTU?

    Doğan'ın Yıldız'ı kazanmak için hayatından Julia'yı tamamen çıkarması, Julia'nın intikam planı yapmasına neden olur.

    Kardeşini de yanına alarak kusursuz bir plan yaparlar ama işler bekledikleri gibi gitmez.

    Yıldız ise Doğan'la barışma konusunda kararsızdır.

    YanıtlaSil


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.