Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

Bir Telefon Kaybolduğunda veya Çalındığında Nasıl İzlenir

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
Apple'ın iPhone'umu Bul ve Google'ın Cihazımı Bul gibi uygulamalar, kaybolan veya çalınan bir telefonu bulmayı çocuk oyuncağı haline getiriyor.

Akıllı telefonlar , hem iOS hem de Android telefonların gerçek zamanlı navigasyona ve diğer konum tabanlı hizmetlere erişmesine izin veren GPS alıcıları ve vericileri içerir . Cep telefonunuzun kaybolması veya çalınması durumunda, cep telefonunun konumunu aktif olarak takip etmek için GPS izleyiciyi uzaktan da etkinleştirebilirsiniz. Bu, güç verildiğinde ve bir kablosuz ağa bağlandığında hedef cihazı istediğiniz zaman kontrol edebileceğiniz anlamına gelir. Arkadaşların ve ailenin birbirini izlemesine izin vermek için birden fazla hesap birbirine bağlanabilir.
Açıkçası, pil tamamen boşalırsa GPS konum izleme hizmeti çalışmayacaktır, ancak hizmet, cihazın bilinen son konumunu günlüğe kaydedebilir. Cep telefonu izleme hizmetleri hem iOS hem de Android telefonlara eklendi, ancak özellikler her birinde biraz farklı. Her iki platformda da bir telefon veya tableti nasıl takip edeceğinizi inceleyelim .

Bir iPhone'u İzleme

Bir Apple iPhone ekranında gösterilen iPhone'umu Bul logosu.


Apple izleme, Apple saatler, Mac bilgisayarlar, AirPods ve AirTags gibi iOS cihazlarıyla eşleştirilebilen " Find My " uygulaması kullanılarak etkinleştirilir . Aşağıdaki izleme özellikleri iOS'ta mevcuttur:

- Konumu Görüntüle
- Ses Çal
- Kayıp Olarak İşaretle (Kayıp Modu)
- Uzaktan Silme
- Bulunduğunda Bildir
- Geride Kaldığında Bildir

Bu özellikleri kullanabilmek için Apple hesabınıza bağlı ikinci bir cihaza ihtiyacınız olacak.

Apple desteği aracılığıyla iOS ve Mac'te Bul'u ayarlama :
- Ayarlar uygulamasını açın.
- Adınıza ve ardından Bul'a dokunun.
- Arkadaşlarınızın ve ailenizin cep telefonunuzun konumunu bilmesini istiyorsanız, Konumumu Paylaş'ı açın.
- [Aygıtımı] Bul'a dokunun, ardından [Aygıtımı] Bul'u açın.
- Cihazınızı çevrimdışıyken bile görmek için Ağımı Bul'u açın. (Bul ağı, yüz milyonlarca Apple aygıtından oluşan ve aygıtınızı bulmanıza yardımcı olabilecek şifreli, anonim bir ağdır.)
- Pil zayıfken aygıtınızın konumunun Apple'a gönderilmesi için Son Konumu Gönder'i açın.

Kaybolan cihazınızı harita üzerinde bulabilmek istiyorsanız Konum Servisleri özelliğinin açık olduğundan emin olun. Bunu yapmak için Ayarlar > Gizlilik ve Güvenlik > Konum Servisleri'ne gidin ve Konum Servisleri'ni açın.

Bul uygulamasını kullanıyorsanız, son konumunun Apple'a gönderilmesinin üzerinden yedi günden fazla zaman geçtiyse aygıtınızın konumunu göremezsiniz.

iPhone kolayca kurtarılamıyorsa uzaktan silme de gerçekleştirebilirsiniz:
- Kayıp cihazınızı kurtarmak için yukarıdaki adımları denediğinizden emin olun ve bunun geri alınamayacağını unutmayın.
- Bul uygulamasını açın ve Cihazlar sekmesini seçin.
- Uzaktan silmek istediğiniz cihazı seçin.
- Aşağı kaydırın ve Bu Cihazı Sil'i seçin.
- Bu [aygıtı] Sil'i seçin.

Cihaz iOS 15 veya sonraki bir sürümünü çalıştırıyorsa, içeriğini sildikten sonra onu Bul uygulamasında belirlemeye ve takip etmeye devam edebileceksiniz.

Bir Android Telefonu İzleme

Bir Android akıllı telefonun ekranında gösterilen Google Cihazımı Bul uygulaması.


Android'in " Cihazımı Bul " özelliği, kullanıcıların bir akıllı telefonu veya tableti izlemesine, uzaktan kilitlemesine veya cihazı silmesine olanak tanır. Tüm bunlar, hedeflenen cihazla eşleştirilmiş Google hesabı kullanılarak çevrimiçi olarak yapılabilir. Google desteği, Android cihazları izlemek için atılması gereken adımları özetlemektedir.

Bir Android cihazı bulmak için o cihazın:
- bir Google hesabında oturum açmış
- Konum açık
- Cihazımı Bul özelliği açık
- gücü var
- mobil verilere veya WiFi'ye bağlı
- Google Play'de görünür

Cihazınız kapalıysa veya mobil veriye ya da WiFi'ye bağlı değilse, "Son konumu sakla"yı etkinleştirdiyseniz en son konumunu yine de bulabilirsiniz.

Tüm bu ayarların doğru olduğunu doğruladıktan sonra, izleme sürecine başlayabilirsiniz:
- Bir tarayıcıda android.com/find adresine gidin veya Cihazımı Bul uygulamasını Google Play mağazasından ikinci bir telefona indirin.
- Google hesabınızda oturum açın.

- Konum yaklaşıktır ve doğru olmayabilir.
- Cihazınız bulunamıyorsa, varsa bilinen son konumunu bulabilirsiniz.

Sonraki:
- Kayıp Android telefon bir bildirim alır.
- Haritada, cihazın nerede olduğu hakkında bilgi alırsınız.

- Birden fazla cihazınız varsa: Kenar çubuğunun üst kısmında kayıp cihazı seçin.
- Kaybolan cihazınızın birden fazla kullanıcı profili varsa, ana veya kişisel profilde bulunan bir Google hesabıyla oturum açın.

Bundan sonra, gerçekleştirmek istediğiniz işlemi seçin:
- Bir istem alırsanız, Kilitle ve Sil'i Etkinleştir'e dokunun .
- Ses çal : Sessize veya titreşime ayarlanmış olsa bile, cihazınızı beş dakika boyunca tam sesle çalar.
- Güvenli cihaz : Cihazınızı PIN'iniz veya parolanızla kilitler. Kilidiniz yoksa, bir tane ayarlayabilirsiniz. Birisinin cihazınızı size iade etmesine yardımcı olmak için kilit ekranına bir mesaj veya cihaz numarası ekleyebilirsiniz.
- Cihazı sil : Cihazınızdaki tüm verileri kalıcı olarak siler, ancak SD kartları silmeyebilir. Silme işleminden sonra Cihazımı Bul, cihazda çalışmaz.

Şimdi Bu Son
Apple'ın AirTag izleme cihazı 30 Nisan 2021'de piyasaya sürüldü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.