Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

Çam kozalağının faydaları nedir?

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
Artık evimizde sadece süs olarak değerlendirmek yerine yiyip içeceğiz de.. Çünkü kendileri tam bir şifa kaynağı. Faydaları neredeyse hiç duyulmamış özel bir bitki çam kozalağı. Evlerde çoğu zaman dekor amaçlı kullanılınan kozalağın faydaları öyle çok ki, duyduktan kendisinin reçelini bile yapıp afiyetle yiyebilirsiniz.!

Çam kozalağının suyu yapılarak tüketim yapılabiliyor. İnsan sağlığına faydası olan çam kozalağı suyunun yapılma teknikleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Çam kozalağı suyunu yapabilmek için çam kozalaklarına ihtiyaç vardır. Özellikle orman olan bölgelerde kozalak ağaçları oldukça fazladır. Çam kozalağı suyunun tüketimi insan sağlığına pek çok faydası vardır. Çam kozalakları temin edilerek, belirli büyüklüklerde kesilir.
 Tencereye eklenmiş olan suyun kaynaması beklenir. Tencereye ilave edilen yarım litre suyun kaynamasıyla birlikte, kesilen çam kozalakları suyun içerisine ilave edilir. Bir süre çam kozalakları tencere içinde bekletilerek suya karışması sağlanır. Bekletilen kozalaklar daha sonra soğumaya bırakılır ve su içerisinde süzülür. Çam kozalağı suyu tüketmek isteyen kişiler mutlaka bal eklemesi yaparak tüketmelidir. Çam kozalağı suyu acı bir tada sahiptir. Mutlaka bal veya şeker eklemesi yaparak, daha lezzetli bir aromaya dönüştürülebilir.

ÇAM KOZALAĞI SUYU NASIL HAZIRLANIR?

Olgunlaşmamış yeşil çam kozalaklarından temiz 3 tanesini kesip yarım litre su ile kaynatın. 24 saat aynı su da bekletin. Daha sonra kozalakları süzüp suyu ayrı bir tencereye ekleyip bir kes daha kaynatın. Acı bir tadı olacağında bal ilave edip tüketin. Günde bir bardak yeterli olacaktır. 

çam kozalağı nasıl tüketilir

çam kozalağı nasıl tüketilir

ÇAM KOZALAĞININ ZARARI VAR MIDIR?

Suyu hazırlanırken yeşilini kullanın. Diğer tariflerinde örneğin reçel ve pekmez yaparken kesinlikle olgunlaşmış kahverengi olanını tüketin. Aksi halde ciddi sindirim sorunlarının yaşanmasına zemin hazırlarsınız. Ayrıca aşırı tüketimi de önerilmez. Faydalı hale gelen bu besin ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir. Bu yüzden özellikle kronik hastalığı olanlar doktorlarına başvurarak tüketmesi tavsiye edilir. 


1. Solunum ve Akciğer Rahatsızlıkları
Öksürük, tıkanma, astım rahatsızlığı ve balgam çıkarma gibi hastalıklarda oldukça etkili. Eğer sigara kullanıyorsanız, ciğerlerinizi temizlemek için de birebir! Bakın öyle ki, cümlelerime şimdiden ünlem koymaya başladım. Gerisini siz düşünün artık.

2.Çökmüş Bağışıklık Sistemi
Bağışıklık sistemini artıran kozalak, doğada nadir bulunan özel bileşenlere sahiptir. Kış boyunca hasta olmamak ve bağışıklık sistemiminizi güçlendirmek adına, suyunu içebilir ya da reçelini yaparak kahvaltıda tüketebilirsiniz.



3.Yıpranan Saçlar
Çam yağına biraz daha alışık haldeyiz. Çam kozalağı yağını yıpranmış saçlarınız için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Saçlarınız dökülüyorsa da yine seçiminizi çam yağından yana kullanabilirsiniz..



4.Psikolojik Sorunlar
Stres, sıkıntı ya da bunalım halindeyseniz çam yağı koklamak sizi yatıştıracaktır. İsteğiniz doğrultuda yastıklarınıza ya da çamaşırlarınıza birkaç damla damlatabilirsiniz. Yastıklarınıza damlattığınız çam yağı, rahat bir uyku uyumanızı da sağlayacaktır.

5.Odaklanma Sorunu
Odaklanma problemi yaşıyorsanız bunun için çam suyundan faydalanabilirsiniz. İçtiğiniz çam suyu, sizi yatıştırarak odaklnama problemini ortadan kaldıracaktır.


Evlerde hazırlanabilecek olan çam kozalağının hangi faydaları olduğu elbette merak edilen bir konudur. Çam kozalağının insanlara olan faydası farklı şekillerde olabilir. Tüketim şekline göre çam kozalağı suyunun etkileri daha fazla arttırılabilir. Oldukça faydalı olan çam kozalağı suyu herkes tarafından tüketilmelidir. Çam kozalağı suyunun faydalarını şu şekilde sıralamak mümkündür;

Öksürüğün iyileştirilmesinde

Grip ve nezle gibi hastalıkların iyileştirilmesinde

Astım ve bronşite faydalıdır

Bağışıklık sistemini güçlendirir.

Vücut içerisinde bulunan yabancı maddelerin atılmasını sağlar

Sakinleştirici bir etkiye sahiptir

Ağız için iltihaplanmayı önler

Enerji verir

Cilde ve Saça Faydaları Nelerdir?

 Çam kozalağı suyunun faydaları herkes tarafından bilinir. Özellikle faydalarını bilmeyen kişiler, cilde ve saçlara olan faydasını merak ederek araştırma yapabiliyor. Cilt sorunu yaşayan kişilerin mutlaka tüketmesi gereken bir karışımdır. Cildin her zaman daha nemli olmasını sağlar. Kuru cilde sahip olan kişiler çam kozalağı suyu tüketerek, cildinin daha fazla nemlenmesini sağlayabilir. Saç dökülmelerine karşı etki gösteren bir karışımdır.

 Saçların daha parlak ve canlı görünmesi için oldukça faydalıdır. Günümüzde kullanılan kozmetik ürünlerin bazılarında çam kozalağı suyu bulunur. Çam kozalağı suyu cildin kurumasını engelleyerek, Cilt sorunlarını ortadan kaldırır. Saç diplerinde bulunan hücrelerin yenilenmesini sağlayarak, saçların daha sağlıklı bir şekilde uzamasına yardımcı olur. Cilde ve saçlara olan etkisiyle, insan sağlığına doğrudan faydası olan bir karışımdır.

ÇAM KOZALAĞININ FAYDALARI NEDİR? ÇAM KOZALAĞINI KAYNATIP İÇERSENİZ NE OLUR?

Çam kozalağı sirke ile kaynatılıp gargara yapıldığında diş etlerindeki enfeksiyonlu hücreleri yok eder. Diş köklerinin güçlenmesini sağlar. Ayrıca diş yüzeyinde oluşan tartarları temizleyerek beyazlatır. Ancak bu karışım yutulmadan ağızdan atılmalıdır.
 
Bir yemek kaşığı zeytin yağ, bir tane öğütülmüş çam kozalağı ve bir kaşık balmumu karıştırılarak yaraya ya da hasar almış cilde sürüldüğünde burada deforme olmuş hücreleri yeniler. Yaraların hızla kapanmasını sağlarken iz kalmadan kısa sürede geçmesinde etkili olur.
 
Yeşil halde toplanılan çam kozalakları kaynatılılır. Bir gün dinlendikten sonra süzülüp içerisine bal eklenerek tüketildiğinde boğazdaki mikropları temizler. Etkili bir balgam sökücüdür. Öksürme, bronşit ve nefes darlığı gibi hastalıklar sırasında tüketildiğinde hızlı bir tedavi süreci sağlar. 
 
Tüketilen bu karışım içerdiği yüksek kalsiyum ve protein sayesinde bağışıklık sistemindeki serbest radikalleri vücuttan atarak, hastalıklara karşı bağışıklığın direncini artırır. 
 
İçeriğinde potasyum bulunan çam kozalakları kozmetiklerden yıpranmış saçların daha parlak ve canlı durması içinde kullanılır. Aynı zamanda cilt hücrelerinin kendi kendilerini yenilemesine destek olur. Kırışıklığı ve yaşlanmayı azaltır.
 
Sürekli stres altında olan kişilerde bir süre sonra ciddi sinir çöküşleri yaşanır. Sinir hücrelerinin iletimi azaldıkça yorgunluk ve halsizlik gibi durumların yaşanma riski artar. Çam kozalağı içerdiği sakinleştirici sayesinde bu gibi durumların yaşanma oranını düşürür.
 
Sinir hücreleri sadece ruhsal hastalıklara değil aynı zamanda beyinde ciddi hasarlara neden olur. Çam kozalakları sinirleri yatıştırarak odaklanma problemini çözer.

Çam Kozalağı Suyu Nasıl Hazırlanır?
5 adet yeşil çam kozalağını doğrayın ya da bütün bırakabilirsiniz. (Dezenfekte etmeyi unutmayın.) Derin bir kaba ya da tencereye içme suyu ekleyin. Doğramış olduğunuz çam kozalaklarını suya ilave edin. 24 saat boyunca demlendirin. Bir gün beklemesinin sonucunda yarım saat de kaynatın. Uygulamanın sonunda bal ile tatlandırabilirsiniz. Günde bir bardak tüketebilirsiniz..

Not: Doğadan gelen şifa kaynağı da olsa, kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışın. Bilmediğiniz bir rahatsızlığınız varsa içtiğiniz su durumu tetikleyebilir.


Kullanım öncesi doktor onayı alınız.

Çam kozalağı hangi hastalıklara iyi gelir diyorsanız öncelik solunum yolu hastalıklarıdır. Solunum rahatsızlıklarına iyi gelebilir. Öksürme, astım, bronşit ve rahatsız edici balgam durumlarında doktor onayı ile tüketilebilir.
Vücudun ihtiyacı olan mineralleri bünyesinde barındırır.
Çam kozalağı içerdiği yağlar sayesinde enfeksiyonlarla mücadele edebilir.
Sigara içenlere şifalı bir haber verelim: Akciğerlerinizi temizleyebilir ve daha rahat nefes almanıza yardımcı olabilir.
Soğuk ve hastalıklı geçen kış günlerinde vücut direncinizi artırmaya yarayabilir.
Çam kozalağı yağı saçlara sürüldüğünde, saçları beslediği ve canlılık verdiği görülür. Daha sağlıklı saçlar için çam kozalağı ile tanışın!
Kokusunun verdiği rahatlıkla, stresli günlerinizde size enerji ve huzur verir. Stres giderici bir özellik taşır.
Metabolik sorunlar yaşıyorsanız doktor onayı ile beslenme düzeninize ekleyebilirsiniz.
Mide hastalıklarına iyi gelebilir. Gastrit ve ülserle olan ağrıların hafiflemesine yardımcı olabilir.
Antioksidan açısından zengin olan çam kozalağı vücudu ve bağışıklık sistemini güçlendirebilir.
Kanın temizlenmesini kolaylaştırabilir.
Zeytinyağı ile çam kozalağı karıştırılarak ciltte ölü hücreleri temizlemek için kullanılabilir.
Saraçoğlu çam kozalağı faydaları için özellikle kozalak şurubunun astım ve bronşite iyi geldiğini söylemektedir.
çam kozalağı neye iyi gelir
Çam Kozalağı Şurubu Nasıl Yapılır? Faydaları Nelerdir?
Hazırlanışı:

Çam kozalağı nasıl tüketilmeli sorusu için basit bir tarif şurup versiyonudur. Çam kozalağı şurubuna aslında çam kozalağı çayı da denebilir.

Çam kozalakları tencereye alınır ve bol suda kaynatılır.
Kozalaklar yumuşadığında su süzülür.
Kozalaktan elde edilen suya bal eklenir.
İşte, çam kozalağı şurubu hazır!

Faydaları:

Peki, çam kozalağı çayı neye iyi gelir?

Çam kozalağı şurubu ya da çayının faydaları şöyle özetlenebilir:

Mikroplarla savaşır ve vücut direncini yükseltir.
Hastalıklara karşı koruma kalkanı yaratır.
Metabolizma verimine destek olur.
Sakinleştirici etki yaratır.
Akciğerleri temizler.
Nefes darlığı sorununu rahatlatır.
En doğru bilgiler için kullanım öncesi doktor onayı almalısınız.


Çam Kozalağı Reçeli Faydaları Nelerdir?
Hücre yenileyici özellikte olduğundan cildinizi gençleştirir.
Dirençli olmanızı sağlar.
Vücudu yeniler, enerji verir.
Düzenli tüketimde solunum yollarını rahatlatır ve hastalıkları önler.
Kan dolaşımını dengeleyen çam kozalağı reçeli, kalp hastalıklarından ve damar tıkanıklığından koruyabilir.
Daha rahat nefes almanızı sağlar. Nefesi dengeler.
Doku hasarını onarır. Böylece vücudunuzda meydana gelen hücre hasarını çok kısa sürede yeniler ve yeni hücre oluşumunu hızlandırır.
Yara ve tahrişleri iyileştirir. Çam kozalağı reçeli, ağız içinde oluşan yaraları onarır.
Tarif için: Çam Kozalağı Reçeli


Çam Kozalağı Reçeli
Çam Kozalağı Pekmezi Nasıl Yapılır? Faydaları Nelerdir?
Hazırlanışı:

Kendi imkanlarınızla çam kozalağı pekmezi yapmak isterseniz, olgunlaşmış çam kozalaklarını topladıktan sonra 1 gün boyunca suda bırakın.
Daha sonra suyunu süzün ve kozalakları, ağır ağır ateşte pekmez kıvamına gelecek şekilde kaynatın.
Faydaları:

Çam kozalağı reçeli olur da pekmezi olmaz mı? Toros Dağları’nda en doğal haliyle oluşan çam kozalaklarının son zamanlarda kozmetik alanında pek bir adı duyulur oldu. Kokusundan ve şifasından dolayı kozmetik firmaları, ürünlerine çam kozalağı eklediler.

İdrar yolu enfeksiyonu rahatsızlığınız varsa, çam kozalağı pekmezi iyi gelebilir.
Astım ve solunum rahatsızlıklarınızda, doktor onayı ile kahvaltılarda tüketebilirsiniz.
Mide ağrısı ve şikayetlerinizde pekmezden faydalanabilirsiniz.
Kalp ve damar tıkanıklığı sorunlarında, hücre yenilemesi adına pekmezi tüketebilirsiniz.
Bağırsak parazitlerini ve kanınızdaki mikropları temizleyebilir.
Tüm kullanımlar öncesinde doktor onayı almayı unutmayınız.

çam kozalağının faydaları
Çam Kozalağı Suyu Nasıl Hazırlanır? Neye İyi Gelir?
Çam kozalağının suyundan faydalanmak için olgun değil de yeşil çamlara ihtiyacınız vardır. İsterseniz sıcak olarak da çam kozalağı çayı tüketebilirsiniz. Günde 1 bardağı geçmemeniz, sağlıklı bir tercih olacaktır.

Hazırlanışı:

4 veya 5 adet yeşil çam kozalağını öncelikle tertemiz kalacak şekilde yıkayın.
İyi derecede dezenfekte edildiğine emin olduktan sonra isterseniz doğrayarak isterseniz bütün şekilde bir tencerenin içine atın.
Yaklaşık 24 saat boyunca bu tencerede su ile bekletin.
Bekleme süresi geçince 30 dakika kaynatmaya bırakın.
Kaynatma işleminden sonra çam kozalağı suyunuz hazır hale gelecektir.
Tadını acı bulanlar içerken bal ilave edebilirler.
Faydaları:

Şimdi de yeşil çam kozalağı faydaları nelerdir inceleyelim:

Reçeli ve pekmezi gibi, çam kozalağı suyu da akciğer temizleyici özelliğe sahiptir. Bu maddemiz daha sağlıklı günler için, sigara içenlerin dikkatini çekmelidir.
Kendinizi yorgun ve keyifsiz hissettiğinizde güne bir bardak çam kozalağı suyu içerek başlayabilirsiniz. Gün içinde gerekli olan tüm enerjinizi size kazandıracaktır.
Düzenli tüketimde saçlarınızın canlılık kazandığını görebilirsiniz.
Stresli dönemlerde daha güçlü kalmak adına, çam kozalağı suyunda çareyi bulabilirsiniz.
çam kozalağı faydaları
Çam Kozalağı Zararları ve Yan Etkileri
Çam kozalağı sizin için bazı durumlarda zararlı hale gelebilir. Bu kriterlere dikkat etmediğiniz sürece çam kozalağı ile olumsuz bir geçmişiniz olabilir.

Çam suyu hariç diğer tarifler için olgunlaşmamış çam kozalağı tüketirseniz, midenizde sindirim problemleri meydana gelebilir.
Tüm kullanım şekilleri için günlük tüketim dozunu geçmeyiniz.
Aşırı tüketimde mideniz alarm verebilir ve faydalı olan doğal çam kozalağı suyu zararları ile sağlığınızı etkileyebilir.
Olası yan etkileri önlemek adına doktor görüşü almalısınız.

kozalak hangi hastalığa iyi gelir
Çam Kozalağı Çeşitleri Nelerdir?
Siz onu sadece çam olarak biliyorsunuz fakat kendi familyasında 115 çeşidi olduğunu da bu yazıyı okuduktan sonra öğreniyorsunuz. Genel kültürümüze bu bilgiyi ekledikten sonra, ülkemizde yetişen 5 çeşit çam vardır. Haliyle kozalakları da farklılık gösterecektir.

Ülkemizin ev sahipliği yaptığı çeşitler: Halep Çamı, Sarıçam, Karaçam, Kızılçam ve Fıstık Çamı olmak üzere karşımıza çıkmaktadır. Karadeniz Bölgesi’nde Sarıçam yoğun olarak görülür. Çam kozalakları dişi ve erkek kozalak olarak cinsiyete ayrılır. Farkları ise; dalda kalma süresidir. Erkek kozalaklar dalda daha az süre tutunurken; dişi kozalaklar dalda uzun süre kalabilir. Dişi kozalaklar erkek kozalaklara göre bir nebze daha büyüktür.

çam kozalağı faydaları
Çam Kozalağı Hangi Durumlarda Tüketilmelidir?
Bağışıklık sisteminin zayıfladığı dönemlerde çam kozalağı suyu ya da reçeli tercih edilebilir.
Solunum yolları rahatsızlığını sık sık yaşayan ve bir türlü sağlığına kavuşamayan kişiler bu faydalı besinle tanışmalıdır.
Soğuk kış günlerinde, vücut direncini yüksek tutup enerjinizi düşürmemek istiyorsanız çam kozalağı tam size göre.
Mide problemleriniz varsa, mide asitlerini dengelemek için çam kozalağı suyu ya da reçeli tüketebilirsiniz.
İdrar yolunda oluşan enfeksiyonu gidermek için çam kozalağı ürünleri tüketilmelidir. Vücuttan enfeksiyon atılmasını kolaylaştırır.
Saç problemlerinin yaşandığı durumlarda da çam kozalağı dikkat çekecektir. Saçlarınızı beslemek ve güçlendirmek için bu ürünü tercih edebilirsiniz.
çam kozalağı nasıl kullanılır
Çam Kozalağı Hangi Ayda Toplanır, Nasıl Açılır?
Kozalaklar bahar mevsiminde yeni oluşan dalların ucunda kendini gösterir. Havada uçan çiçek tozları, çam çiçeğinde kendine yer bulur ve buraya yerleşir. Burada çam kozalakları oluşmaya başlar.

Olgunlaşan, kahverengi ve kapalı kozalakları toplamak daha iyi bir tercih olacaktır. Toplanan kozalakları açmak için ise, birkaç gün güneş altında bekletmelisiniz. Birkaç gün içinde güneşle kavuşan kozalak büyülü bir halde kendiliğinden açılmış hale gelecektir.

Açıldığında tanelerinin arasında siyah renkli çam kozalağı fıstığı olduğunu fark edeceksiniz. Kasım ortasından sonra çamları toplamaya başlayabilirsiniz.

çam kozalağı
Çam Kozalağı Fiyatları
Farklı tüketim seçenekleriyle mutfağımıza giren çam kozalağı fiyatı da değişkenlik göstermektedir. Reçel olarak 230 gram için 17,50 TL, çam kozalağı şampuanı 200 ml için 60 TL değerindedir.

Fiyat güncellenme tarihi: 9.01.2023

kozalak faydaları

https://www.yasemin.com/saglik/haber/2839499-cam-kozalaginin-faydalari-nedir-cam-kozalagini-kaynatip-suyunu-icerseniz-ne-olur
https://hisleraynasi.net/cam-kozalagi-suyunun-hic-bilmediginiz-5-faydasi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.