Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu
Son Dakika

Doğu Ekspresi biletine dev zam

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Doğu Ekspresi bilet fiyatlarının yükselmesine ve gidiş-dönüş tarifesinin 25 bin liraya ulaşmasına yönelik tepkisini, Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Karaurgan durağında köylülerle birlikte dile getirdi.

GİDİŞ-DÖNÜŞ FİYATI 25 BİN LİRA OLDU

Karaurgan'da yapılan açıklamada Akgün Alp, "İnsanlar artık Doğu Ekspresi ile Kars’a gelmeye başladı. Kars'ta kalkınma ve turizm artışı gözlemleniyor, esnafımız satışlarında canlanma yaşıyor. Ancak ne yazık ki, Ulaştırma Bakanlığı bu olumlu gidişatı tersine çevirdi. Gidiş-dönüş bilet fiyatları 25 bin liraya ulaştı. Artık öğrencilerimiz, yaşlılarımız ve emeklilerimiz Doğu Ekspresi'nin sunduğu bu keyifli yolculuktan uzak kaldılar. Bu nedenle Doğu Ekspresi bilet fiyatlarının mutlaka daha erişilebilir bir seviyeye çekilmesini talep ediyoruz. Ayrıca Karaurgan için biletlerin tren içinden satın alınabilmesi gerektiğini de vurgulamak istiyoruz" dedi.

Kış aylarında tatil yapmak isteyenlerin seçeneklerinden biri de Doğu Ekspresine binip tren camından eşsiz manzarayı izlemek gelmektedir. Ancak son yapılan zam Doğu Ekspresine binmeyi imkansız hale getirdi.

Doğu Ekspresi'nde gidiş-dönüş tarifesinin 25 bin liraya ulaşması büyük tepkilere neden oldu. Bir vatandaş bu fiyatlarla trene binmenin hayal olduğunu söyleyerek videolarla bu özlemi gidereceğini söyledi. CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp de fiyatlara tepki gösterdi

Doğu Ekspresi’nde bilet fiyatları son dönemde oldukça tartışmalı bir konu haline geldi. CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Kars’ın Sarıkamış ilçesindeki Karaurgan durağında köylülerle birlikte yaptığı açıklamada, gidiş-dönüş bilet fiyatlarının 25 bin liraya çıktığını belirtti.

Bu yüksek fiyatın, özellikle öğrenciler, yaşlılar ve emekliler gibi kesimleri Doğu seyahatinden mahrum bıraktığını ifade etti. Alp, tren ulaşımının kesildiği Karaurgan halkının yanı sıra bütün Kars’ın ortak bir sorunu olduğunu vurguladı.

İnternet erişimi sorunları nedeniyle içeriden bilet alamayan yaşlı vatandaşların ve kartla ödeme yapamayanların, Erzurum-Kars ulaşımının zorlaştığını dile getirdi.

Ayrıca, Doğu Ekspresi bilet fiyatlarının Avrupa ile kıyaslanır bir hale geldiğini belirterek, bu uygulamanın eski haline dönmesini talep etti.

Turistik Doğu Ekspresi, Ani Harabelerinden Çıldır Gölü’ne kadar birçok tarihi ve turistik güzelliğe ulaşmanın keyifli bir yolculuk olduğunu söyleyen Alp, fiyatların bölge halkının da alabileceği bir seviyeye çekilmesi gerektiğini dile getirdi.

25 bin TL verip trene binme lüksü olmadığını söyleyen emekli bir vatandaş "Fiyatı 250 diye okudum meğerse yanlış okumuşum. Bir arkadaşla binecektik ama artık hayal oldu. 25 bin lirayı ben 2.5 ayda kazanıyorum. Hadi verdim bindim. 75 gün ne yer ne içerim" dedi.

DOĞU EKSPRES BİLET FİYATLARI AVRUPA SEVİYESİNE ULAŞTI !

Ayrıca Alp, şunları ekledi: "Sadece Karaurgan değil, tüm Kars'ın ortak bir sorunu var. Doğu Ekspresi bilet fiyatlarının Avrupa seviyesine yükselmiş olması bizi endişelendiriyor. İnsanlar Doğu Ekspresi ile Kars’a gelmeye başladı. Kars'ta bir canlanma ve turizm artışı gözlemleniyor, esnafımız satışlarında iyileşme görüyor. Ancak Ulaştırma Bakanlığı, bu olumlu gidişatı maalesef bozdu. Gidiş-dönüş bilet fiyatları 25 bin liraya ulaştı. Artık öğrencilerimiz, yaşlılarımız ve emeklilerimiz Doğu seferinden mahrum kaldılar. Doğu Ekspresi bilet fiyatlarının eski erişilebilir seviyelere çekilmesini, Karaurgan için ise bilet satışlarının tren içinden yapılmasını talep ediyoruz."

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/dogu-ekspresi-biletine-dev-zam-binmek-hayal-oldu-artik-videosunu-seyredersiniz-774885h.htm
https://www.gaziantepolusum.com/haber/19554157/dogu-ekspresi-fiyatlarina-dev-zam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.